isy777
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
SLAZEM SE.
Mene ta trema hvata iako imam 19 dana do testiranja
DDD
Relax,take it easy
D
Mene ta trema hvata iako imam 19 dana do testiranja
Relax,take it easy
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Ćao svima
Ja sam iz Novog Pazara a planiram da polažem u Kragujevcu 19og..
Želim da ne očekujem ništa da se ne bih razočarala u samu sebe, ali eto, volela bih da prođem jer mislim da je to jedinstvena i neponovljiva prilika
Našla sam na Netu neke pripreme za TOEFL
http://www.learn4good.com/languages/toefl/toefl_stan_test1.htm
nisu loše
Nego, htela sam da pitam da li mi treba neka posebna dokumentacija s obzirom da polažem u drugom gradu?
Na prvi krug testiranja treba da dođem u periodu od 9-13h ili tačno na vreme?
I... da li postoji neka kvota, koliko se učenika bira iz grada, države ili se broj razlikuje? I, da li se ja regularno računam u polaznike iz Novog Pazara ili Kragujevca?
Da li svaki sledeći krug - ukoliko prođem - treba da polažem tamo?
Hvala vam unapred i izvinjavam se na bombardovanju pitanjima
Srećno svima!

treba potvrda ??potvrda da si ucenik drugog razreda

treba potvrda ??
ja sam mislila da treba samo :
- skorašnju fotografiju 3x4 cm
- kopiju izvoda iz matične knjige rođenih ili pasoš ili đačku knjižicu
- hemijsku olovku xD
Msm bar sam tako procitala na nekom sajtu![]()

Ljudi bilo je u Bar !
Kato94 dje si kad nam trebas![]()
daa to sam i ja video, ali sam posle pitao posle mail u american council ovde u bosni i rekla je da treba i potvrda da sam ucenik drugog razreda ili da ponesem svedocanstvo o zavrsenom prvom, jer kao ima nekih koji su 94 godiste koji se prijavljuju a 3 su razred jer su krenuli ranije.. ti proveri sa jos nekim ako zelis, ja sam ovako saznao, a nije mi problem poneti potvrdu, odem do sekretara skole i on ti izda to je to![]()
ja cu za svaki slucaj da ponesem potvrdu ili svedocanstvo, sto je sigurno sigurno je okja cu za svaki slucaj da ponesem potvrdu ili svedocanstvo, sto je sigurno sigurno je
zamisli odem tamo i nemam potvrdu i oni mi kazu "ne mozes da polazes, nemas potvrdu " xDD ja bih se ubila xD

pa da.. na sajtu ne pise da treba, ali za svaki slucaj bolje je poneti, od viska glava ne boli
kada ti je polaganje?meni u ponedeljaaaaaaaaaaaaak
![]()
![]()
![]()
jos 18 dana
aaaa, trema je vec prisutna xD

You can only think how i fell
Only 2 DAYS left I will day till then![]()

)))
A ti?