A-Smyle 2015/2016

mtin

Obećava
Poruka
80
Evo da započnem temu novih prijava. Bilo bi lepo da oni koji su prošli testiranje i otišli iznesu svoje utiske i "putokaz" kako proći sve krugove. Molila bih da neko napiše i loša iskustva , i kako se rešavaju...ukratko sve na šta možemo natrčati mi novajlije:sad2:
 
bio sam prosao sam prvi krug testiranja, onda sam otisao u drugi krug i cekao kao budala rezultate i naravno nisam prosao.Tu uopste ali uopste nije poenta engleski jezik to da ti bude jasno vec iskljucivo sreca i zainteresovanost agenta u mosvi.
 
zategnuti dupence i napuhati sisiće
lepuškasti momčići takodje imaju šansu
čakštaviše lepuškasti momčići mogu brže da napreduju u karijeri
to je zato što muška lepota sporije prolazi

to je jedan gomila seksulano isfrustriranih manijaka, a momčići bolje prolaze samo da znate...
 
Ja sam prosle godine aplicirao za A-SMYLE..Nazalost,nisam prosao prvi krug (delom sto i nisam bas bio zainteresovan,saznao sam za A-SMYL3 tek 2 dana pre testiranja i sticajem drugih okolnosti koje cu vam reci...)
1. krug je test opsteg znanja engleskog jezika (16 pitanja na zaokruzivanje)...
Deluje lako ali ipak...Bilo je 7 razlicitih grupa (i ja sam bio 7.)..Generalno,pitanja moje grupe nisu bila teska ali je stvar u tome sto su dvosmislena ii na to treba obratiti paznju...
I ove godine planitam da se prijavim (ali ove godine sam to mnogo ozbiljnije shvatio)...
:D
O 2. I 3. krugu cu vam takodje jos nesto napisati jer je moj drug prosao iii sada je u Americi... :D
 
Da li ima još neko ko čeka april i konačne rezultate? Sta se radi, ima li nekih novosti?
Za Aleksandra: reci mami da je to sve zajedno dobro iskustvo, sama procedura prijave i testiranja, bez obzira na konacan ishod. Prijavi se i probaj, pa sta bude. Niko ne kaze da moras da otputujes, pitanje je dokle ces uopste i stici u "kvalifikacijama".
Pozdrav i srećni praznici! :D :zjelka3:
 
Pozdrav svima, da li neko zna kada ce biti poznati konacni rezultati treceg kruga (receno nam je da ce to najvjerovatnije biti negdje oko pocetka aprila) ili da li su eventualno vec bili? Srecno svima sa rezultatima, nadajmo se prolasku :)
 
ZMusic,
Ja isto čekam da mi jave :) Nama su na sastanku rekli da će javiti polovinom/krajem aprila, ali znam da su prethodnih godina nekad javljali i početkom aprila (a jednom i 29. aprila). Nema nekog pravila ;)
Pozdrav i srećno, napiši kad ti jave :mrgreen:
 

Back
Top