A sad malo ozbiljno o EU

ево још мало стоке,дегенерика,педофила и осталог шљама из немачке :cool::cool::cool:



ШИКАНИРАЛИ КАДЕТЕ НЕМАЧКЕ МОРНАРИЦЕ

(Среда, 26. Јануар, 2011.| Аутор: Агенција ТАНЈУГ

БЕРЛИН - Протеклих дана пажњу јавности у Немачкој заокупља скандал о злостављању кадета на једрењаку савезне морнарице "Горх Фок".

Реч је о школском броду на којем морају неколико седмица да проведу сви они који желе да наставе каријеру у морнарици Бундесвера. Већ недељу дана, међутим, искази о злостављању кадета на легендарном пловилу, поносу немачке морнарице, узнемиравају јавност и изазивају нелагодност у војсци.

О овом случају, али и о још неколико других који су у последње време потресли војску, министар одбране Карл Теодор цу Гутенберг треба да одговара у Бундестагу.

Скандал је избио када су за побуну оптужени кадети који су за време вежбе пењања на јарбол и развијања једра одбили да изврше наређење капетана брода. Инцидент се догодио у новембру прошле године, непосредно након погибије једне кадеткиње приликом пада са јарбола.

Свих 70 кадета враћено је у Немачку из Усхуаје, у Аргентини, где је брод пристао, а четворо њих оптужено је за "подстицање на побуну". Како преноси Дојче веле, кадети су узвратили оптужбама да им на броду није била гарантована безбедност, а цела прича стигла је и до немачких медија.

Да ствар буде још гора, на светлост дана су мало по мало избили и остали детаљи везани за живот кадета на овом једрењаку. Између осталог, они оптужују официре за мобинг, присиљавање на вежбе и испуњавање задатака који надилазе њихове физичке способности, док су се кадеткиње жалиле и на сексуална узнемиравања.

Дојче веле наводи још два скандала која су узнемирила јавност. Први се тиче погибије једног војника у Авганистану, у децембру прошле године, око чијег страдања постоје неколико верзија, од тога да је војник погинуо приликом чишћења оружја, до тога да је до несреће дошло због неопрезног "играња" са оружјем.

Други, такође, долази из Авганистана, а везан је за наводно систематско отварање поште војника од којих су неки чак добијали празне коверте.

Надлежне службе у Бундесверу су, међутим, прекинуле истрагу јер, како је објављено, "није утврђено да је неко од војника задужених за пошту у појединим војним логорима отварао или манипулисао са писмима".

Преузето са

Лепих вести из драге нам ЕУ никад доста:mrgreen:

Докторка-убица извршила самоубиство

Лекарка оптужена за смрт 13 пацијената којима је давала превелике дозе лекова за умирење болова, Метилд Бах извршила је самоубиство.

Против ње је пред Земаљским судом у Хановеру скоро годину дана био вођен процес који је изазвао велико интересовања широм Немачке, јавили су данас немачки медији.

Суд у Хановеру прошле недеље је наговестио да би Бахова, која је више пута тврдила да је вођена жељом пацијената оболелих од рака, медикаментима хтела да умањи њихове патње , могла рачунати на пресуду за убиство из намере.

Истрага против ове лекарке почела је још 2003. године, када је једно здравствено осигуравајуће друштво приметило необично високу потрошњу морфијума на клиници где је Бах радила као лекар.

Она није имала породицу, а пријатељ с којим је живела 30 година, умро је прошле године у једном старачком дому.

Извор Мондо
 
И распали Сорош предвиђа сличан епилог ЕУ:D :mrgreen:


Сорош: ЕУ би се могла распасти

Један од најбогатијих људи на свету Џорџ Сорош упозорио је да би Европска унија могла да се распадне због "поделе Европе" на богате и сиромашне, додатно заоштрене реформом заједничке валуте, евра.
Сорош је у изјави новинарима на маргинама Светског економског форума у Давосу рекао да је реформа евра који користи 17 земаља чланица ЕУ,у току, а почела је после забринутости због дужничке кризе у Грчкој и Ирској.
Један од недостатака евра који има заједничку централну банку, али не и заједнички буџет, по Сорошевим речима, решен је стварањем трајне Европске институције за финансијску стабилност, створене за спасавање земаља притиснутих дуговима.
Сорош је међутим рекао да реформе не решавају праву невољу евра - да је заједничка валута раздвојила богатије чланице ЕУ од сиромашнијих.
"Евро је требало да донесе приближавање, а у ствари је донео удаљавање које се сада додатно продубљује... Добићете подељену Европу, а то ће политички бити веома неугодно", рекао је Сорош.
"Овај нерешени проблем би, по мом мишљењу, требало да буде препознат и да се за њега нађе неко решење пошто је евро очигледно ту да остане. Постоји јасна посвећеност евру, али би он могао да покрене изразито подривачку политичку силу две Европе", упозорио је Сорош.
"Европа би могла да се распадне због ове поделе и зато је потребно решење", рекао је Сорош.
Он је рекао да би богатије европске земље требало да инвестирају у сиромашније, али и да највећа европска привреда - немачка, то не може због веома ригорозних уставних одредби.
Сорош је позвао на стварање паневропског пакета подстицајних мера које би подстакле раст у земљама које економски заостају.


Вести Онлине
 
cuj, mogla

pa raspasce se kada vise nemacka ne bude mogla svima da vadi guzice iz blata, finansijski

a ispada i da ne moze... lepo sam se sokirao kada sam video vest o kineskom otkupu dugova za Portugal i Spaniju. Pa ******, oni ce da porobe ceo svet na kraju
 
cuj, mogla

pa raspasce se kada vise nemacka ne bude mogla svima da vadi guzice iz blata, finansijski

a ispada i da ne moze... lepo sam se sokirao kada sam video vest o kineskom otkupu dugova za Portugal i Spaniju. Pa ******, oni ce da porobe ceo svet na kraju

Па има доста истине у овој твојој тврдњи. Баланс се помера. Изгледа да тас већ увелико вуче на другу страну :think:


Кинеска државна банка купује америчку

Танјуг | 23. 01. 2011. - 00:

ВАШИНГТОН - Први пут у историји, кинеска државна банка склопила је уговор према којем ће постати већински власник једне америчке финансијске институције.
Индустријска и комерцијална банка Кине, према неким мерилима највећа светска банка, пристала је да плати око 100 милиона долара за 80 одсто власништва у америчком огранку Банке источне Азије, чије је седиште у Хонг Конгу, али која има 13 пословница у америчким савезним државама Калифорнија и Њујорк, јавио је радио "Глас Америке".

Уговор је потписан у Чикагу ове седмице, на крају четвородневне посете кинеског председника Ху Ђинтаоа Сједињеним Државама. Америчка регулативна тела и даље треба да одобре уговор, сто би могло да потраје до краја године.

Кинеска влада има 70 одсто власничког удела у поменутој кинеској банци и уколико уговор буде потврђен, било би то први пут да једну америчку финансијску институцију контролише банка у власништву кинеске владе, навео је "Глас Америке".

Извор Бљицц
 
EU je vestacka tvorevina , pseudopravni provizorijum .. grobnica slobode .. tamnica naroda ... crna rupa na planeti ... i nakazni skup bankrotiranih drzava ...

Skini se sa foruma i putuj malo..ostaćeš tupav celog života

Hvala bogu da smo se oslobodili debilnog Ruskog uticaja i Srbija polako ide ka EU

Ne, da se pridružimo Rusiji od koje svi beze
Sve bivše zemlje Vrašavskog pakta su pobegle od debilne Rusije.
 
Srbiji ne odgovara Evropa u kojoj bi svako ratovao protiv svakog.
Nasem kontinentu je potrebna pravda i napredak.
Ljudi iz drugih delova sveta se ne mogu doseljavati u Evropu protivno volji njenih naroda.
Srbija moze biti uspesna i ako ne udje u EU,ali treba dobro vagati sta je za nas bolje.No,u svakom slucaju sva dobra resenja koja Unija ima u svom sistemu treba preuzeti i prilagoditi nasim uslovima.
 
Skini se sa foruma i putuj malo..ostaćeš tupav celog života

Hvala bogu da smo se oslobodili debilnog Ruskog uticaja i Srbija polako ide ka EU

Ne, da se pridružimo Rusiji od koje svi beze
Sve bivše zemlje Vrašavskog pakta su pobegle od debilne Rusije.

Ма усрећише сви што им амери донеше демократију:mrgreen:

Понекад ме баш увеселе коментари дебилних курсаџија из финансираних из сорошевих фондација:hahaha:
 
Ма усрећише сви што им амери донеше демократију:mrgreen:

Понекад ме баш увеселе коментари дебилних курсаџија из финансираних из сорошевих фондација:hahaha:

dobro.
Navedi jednu, pazi jednu zemlju koja se pod uticajem Rusije, SSSR...ekonomski razvila, imala slobodu govora ..., zemlja bez diktature..

Kazete nema 10% gradjana u ovoj zemlji koji podrzavaju ulazak u EU.
Ds ima oko 30%, Ldp 8-9%, ...
i na krajau Toma oko 30%. Javno izneo i oko ulaska u Eu i oko saradnje sa Hagom.
Sada ce neki lik da napise. Jeste ali vratice se Seselj hahahaha.

A na forumu, sigurno nema ni 10%. Ali to je ne bitno.
 
Нисам ја рекао да је за време стаљинистичке диктатуре било сјајно. Али чињеница је да је у већини тих источноевропских држава знатно спао еуроентузијазам и да по резултатима многобројних анкета већина становништва пати од носталгије за ''старим временима'', (Румунија, Бугарска) Имали бар сигуран кров над главом и да истерају месец. Мислили несрећници на западу добиће краву, кад оно бик:mrgreen:

Е сад слобода говора је релативан појам. И сам видиш каквим драконским казнама су изложени људи на ткз западу због ирелевантног дела који неки називају вербални деликт или говор мржње. Пример земље која се развила мимо утицаја запада а ослања се највећим делом на сарадњу са Русијом је свакако Белорусија, земља са тренутно бољим стандардом и већим привредним растом, најмањом стопом криминала, мањим чак и од Данске која слови за земљу са најмањом стопом криминала у оквиру ЕУ.

Geopolitika
Belorusija

Чак је и Јушченкова Украјина ухватила последњи вагон и побегла из канџи похлепних јудео либаерала:mrgreen:

Е сада, може ли неко да ми каже у којој је то земљи од почетка до краја испоштована демократска процедура и испоштована демократска воља народа изражена на референдумима приликом усвајања таквих суштинских докумената као што је ''Лисабонски споразум'' , ЕУ устав и сл:cool:

ЕУ је слично г.вно ко и СССР, мало нафилованије танком кором мало другачијим филом:cool:

30+30 + 8 или 9 = 78, 79 ....:think: 80% ... Мислим... стварно... да се не вређамо :mrgreen:
 
Poslednja izmena:
dobro.
Navedi jednu, pazi jednu zemlju koja se pod uticajem Rusije, SSSR...ekonomski razvila, imala slobodu govora ..., zemlja bez diktature..

Kazete nema 10% gradjana u ovoj zemlji koji podrzavaju ulazak u EU.
Ds ima oko 30%, Ldp 8-9%, ...
i na krajau Toma oko 30%. Javno izneo i oko ulaska u Eu i oko saradnje sa Hagom.
Sada ce neki lik da napise. Jeste ali vratice se Seselj hahahaha.

A na forumu, sigurno nema ni 10%. Ali to je ne bitno.
Хебте, ти си неписмен до уауа, а тумачиш људима изборне прогнозе???
:hahaha::rotf::zcepanje:
 
dobro.
Navedi jednu, pazi jednu zemlju koja se pod uticajem Rusije, SSSR...ekonomski razvila, imala slobodu govora ..., zemlja bez diktature..

Kazete nema 10% gradjana u ovoj zemlji koji podrzavaju ulazak u EU.
Ds ima oko 30%, Ldp 8-9%, ...
i na krajau Toma oko 30%. Javno izneo i oko ulaska u Eu i oko saradnje sa Hagom.
Sada ce neki lik da napise. Jeste ali vratice se Seselj hahahaha.

A na forumu, sigurno nema ni 10%. Ali to je ne bitno.

Јадан ли је ДС, кад мора СНС да га спашава.

Слобода говора, кажеш. Па, да ли је слобода говора, када свако може да пљује по сопственој земљи? Када мањина има веће право од већине? Када поремећени умови могу пред децом да се поносе својом болешћу? Никако. Русија је развила себе.

А да наведеш ти и једну земљу која се развила под утицајем Америке? Мрзе их из дна душе широм планете. Са добрим разлогом.

Битан је овај форум. Битан је, јер се овде види шта мисле срби, а и остали. Веома је битно.
 
Poljska, za vreme Rusa najsiromasnije zemlja EU. Sad.
Ceska, kakva je bila za vreme komunizma. A sad.
Madjarska. Nekada i sad.
To su cinjenice.
A vama ce biti lakse da prihvatite cinjenicu da Srbija ulazi u EU i da je sa Rusijom rascistila na temi bratstva. Samo posao.

A da Belorusija, diktatura na kvadrat. Narod se tretira kao stoka i nikakva prava ne postoje. Samo zakon sile, da Lukasenko sacuva vlast. U ostalom covek menjao ustav kako bi dozivotno mogao da se kandiduje. Jednom recju supak
 
Poslednja izmena:
Poljska, za vreme Rusa najsiromasnije zemlja EU. Sad.
Ceska, kakva je bila za vreme komunizma. A sad.
Madjarska. Nekada i sad.
To su cinjenice.
A vama ce biti lakse da prihvatite cinjenicu da Srbija ulazi u EU i da je sa Rusijom rascistila na temi bratstva. Samo posao.

Пољска није била део ЕУ за време СССР.

А за ово последње што си написао:

b74291713.jpg
 

Back
Top