A posle dijete

maja79:
a jel cuo neko za new york ultimate diet?bas me zanima o cemu se radi.mene brine jos vaj visak kg a ko je sklon uvek mora da pazi.ma ceo zivot ima da provedemo pazeci sta jedemo(skloni gojaznosti)nema sta posle dijete.bre neki mrsavi jedu vise od mene i nista im se ne vidi
Ovde je sada hit glyx dieta, tj. hrani nizeg glikemijskog indexa daje se prednost. Nije to nista novo, ali ima logike, posto se nakon takve hrane luci manje insulina, pa samim tim i osecaj sitosti duze traje. Meni je OK i south beach dijeta, humanija varijanta adkinsove, koja pored proteina dozvoljava i voce i povrce. Generalno, mislim da svako treba individualno da proba koja dijeta njemu licno najvise odgovara, pa svi smo mi toliko razliciti. U svakom slucaju, mislim da pravilno kombinovanje hrane, tj. istovremeno nekonzumiranje proteina i ugljenih hidrata na duze staze daje dobre efekte. :lol: :lol:

hanibaI77:
a zasto je pizza losa hrana?i uvek je trpaju u isti kos sa mekom npr:roll:
u jednom obroku zitarice,meso,sir,povrce ne vidim tu nista lose :???:
Poznato je da su italijani u proseku mrsaviji u odnosu na druge nacije, sto ide u prilog i pizzi, i lazanjama, spagetama i onim divnim pastama. Kao, zamera se sto su proteini i ugljeni hidrati all tohether, ali nema sanse da ide u isti kos sa mekom.
Ja sam se dogovorila sa drugaricom da se castimo, naravno, pizzom :p :p , kada obe stignemo ispod 53kg, ali je ona nacisto posrnula. Ko zeli na pizzu? :razz: :razz:

Micotakis:
Zato sto neke devojke ne razlikuju oblike tela. Tj. ako su mrsave skroz, to ne znaci i da su zgodne!!! Zgodan oblik tela podrazumeva i obline, malo da se vide butine. grudi, da ima i kukova, stomaka. A ne ajmo u anoreksiju i bicu riba ipo. Mislim... uzasno. Ja bi se sama sebi gadila takva, a ne znam kako bi tek onda mogla drugima da se svidjam. Ali to je vec poremecaj psihe. Jer neke dolaze i do tog stadijuma, nazalost, a ne shvate da em sto su fizicke bolesne, da im je udarilo i na psihu :-(

Inace.. naravno da treba nekad pojesti cokoladu, sladoled... ili pizzu. Pa imaju i oni svojih dobrih strana.
A meni se bas dopada moja mrsavost, u stvari samo meni se i dopada. Ne znam kako da objasnim muzu da mi je stvarno udarilo i na psihu, a ne da je neki drugi tip u pitanju :lol: :lol:

neogeo:
Nije da se hvalim, ali mnogo dobro pravim kolace, recimo kapri tortu-ona je za prolece, leto, onda moja varijanta zute torte sa visnjama, reform mmmmmmm, moka torta, tiramisu je super na Platou (bar bio). E sad ti raspalih mastu. Sorry
Ma nema problema za mastu, za tri nedelje je cerki rodjendan, pa sam do guse u receptima, i sve to podnosim cool. Ne znam o cemu se radi u zutoj torti sa visnjama, a ostale bih rado probala :lol: sta probala, pojela bih jedno lepo parce :razz:

Pa znas zutu tortu, testo sa orasima a fil od putera i pravis puding od zumanaca. E pa u fil ja stavim ruma, seckanog oraha i kad ga namazem na testo redjam visnje. Inspirisala me Moskva snit mmmmmm, tu ide i neki ananas i pistaci.

Sta kazes, rodila si dvoje dece i imas 53 kg. Dobro ne znam koliko si visoka, ali recimo prosek 165, pa to je super, nemoj manje. Znas sta mozes da radis, jedi sad normalno, a izaberi dan kada jedes samo voce. Mislim da je to i zdravo.

Jubilarna 1000 :-)

Pa nece niko umreti ako pojede parce pizze, ali bar se potrudi da vebzas bar vise tog dana. Meni je iskreno bilo muka kad sam jedno vreme ucila u citaonici na fax i onda skoro svakog dana kupovala u nekoj pekari. Mozda zvuci preterano, ali meni se ponekad smuci u mirisu te pekare..kad pomislim koliko je sve to maaasnooo... i koliko sam ja sve to jela :-(

neogeo:
Pa znas zutu tortu, testo sa orasima a fil od putera i pravis puding od zumanaca. E pa u fil ja stavim ruma, seckanog oraha i kad ga namazem na testo redjam visnje. Inspirisala me Moskva snit mmmmmm, tu ide i neki ananas i pistaci.

Sta kazes, rodila si dvoje dece i imas 53 kg. Dobro ne znam koliko si visoka, ali recimo prosek 165, pa to je super, nemoj manje. Znas sta mozes da radis, jedi sad normalno, a izaberi dan kada jedes samo voce. Mislim da je to i zdravo.
Da, malo sam niza 163, bicu zadovoljna da oscilujem 52-53kg, to je OK. Stvarno pozdravljam sve mame koje se pored svih obaveza oko porodice, potrude da jos i lepo izgledaju - nije nimalo lako, ali nije ni nemoguce. Hvala ti na savetu, uvela sam jedan dan kada ujutru i uvece pijem samo sok od grejpa/limun/pomorandze, a rucak ili preskocim ili neka vockica.
A koliko sam samo parcica zute torte pojela :razz:

Micotakis:
Jubilarna 1000 :-)

Pa nece niko umreti ako pojede parce pizze, ali bar se potrudi da vebzas bar vise tog dana. Meni je iskreno bilo muka kad sam jedno vreme ucila u citaonici na fax i onda skoro svakog dana kupovala u nekoj pekari. Mozda zvuci preterano, ali meni se ponekad smuci u mirisu te pekare..kad pomislim koliko je sve to maaasnooo... i koliko sam ja sve to jela :-(
Ja kompezujem zabranjenu hranu sportom; izracunam koliko sam cal potrosila, pa onda lepo, bez grize savesti, a vec i zdravo gladna pojedem sa slascu ono sto sam naumila. Ja iz pekare sve volim, mada sam se navukla na integralne kifle, sto u celoj prici i nije tako negativno :lol:

neogeo:

to posle dijete, a??? svidja mi se ova tema :)

e citala sam da je bitno da se leze ranije. bas sam planirala danas da legnem ranije. i eto. dodjem i pisem nista, a tako sam se osecala normalno, i sta sad radim...nemam pojma

sto ste vi ljudi glupi da vas covek pita?

Back