- Poruka
- 43.822
Kako da ti objasnim
Otvorim whatsapp i tu kreiram
Otvorim whatsapp i tu kreiram
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pazi kad je vidim i kad ne gledam..eto izrazio sam se precizno 

pa valjda je poenta da sam sebe razumeš,što me zbunjuješ stalno,jel to tvoj talenat?![]()
![]()
)))))cvrc,oš ti proštepam neštoZbunjujem te ?
Gubis konac a ?
)))))

cvrc,oš ti proštepam nešto
dobro žensko si i živi sa tim
evo ti joj i dosta ti je![]()
![]()
)))))

Nisi ni ti pod vaservagudobro može i buca
nisi ni ti vodoravna baš![]()
Ja ne znam te sto kace slike na drustvenim mrezama te bila sam tu, te jela sam ovo, te sad sam uradela neku malo super fotku u nekoj erotskoj odeci, te poziram kao foto model itd...Posle tih slika i tonu lajkova i komentara sta vredi tvoj licni kompliment ako si joj momak? Kako li one to vide to im vrrovatno dodje kao dobar dan nista, ono to vec imam daj nesto vise a to su pare i luksuz jel?
Zasto vise i komentarisati nesto i reci joj kako si kad je sve stavila na fejsu i na instagramu uz vec prvih pola sata sa 40 komentara i 100 lajka...Naprimer operisala malu cistu na oku i sad ti znas da treba da ima operaciju ali ne i kog dana i ono objavi sliku sa kao jednim okom i povezom i ono svi bum 50 komentara u 40 minuta a tebi koji si joj kao partner, decko, momak niti javi da je bila nego saznas na fejsu, ono niti tebi prvo da se pokaze pozali jer ti si kao nest jel?
Sta vredi tvoja paznja i ljubav i komplimenti za nju pored tolke publike i koplimenta...?Sta njoj vredi?
Pa uz tu situaciju jos odgovara tamo nekim levim na komentare a tvoja poruka od predhodnog dana, dana ipo jos nema seen na mesindzeru a kad otvoris fejs itd izadju ti pred nos odgovori na komentare tamo nekim likovima dok se ti pitas sta sam ja covece ovde onda?
To je moj problem s danasnjim devojkama i pojavom drustvenih mreza, da li je ovo normalno, po meni nije i takve osobe mislim da su narcisoidne...