a neshto kazu za nas :)

absonic

Domaćin
Poruka
3.197
OPRTALJ - Osamnaestgodišnji mladić upucan je sačmaricom jer je sa drugim 18-godišnjakom bacao grude snijega. Slučaj ranjavanja mladića dogodio se u četvrtak navečer u malom istarskom mjestu Oprtalj, poznatom po filmskom festivalu.

Događaj se zbio oko 19 sati kada iz hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Umagu policiji dojavljeno da je jedan mladić upucan sačmaricom. Događaj se, veli policija, dogodio u ulici Lozari u Oprtlju kada su se dvoje 18-godišnjaka stala grudati. U grudanju su gađali i ulazna vrata obiteljske kuće u kojoj stanuje I. S. (68) iz Oprtlja.

Bez upozorenja, navodi policija, I. S. je odškrinuo vrata i u pravcu mladića ispucao hitac iz lovačke puške a jedan od njih zadobio je na kraju dvije ustrijelne rane leđa. Zbog toga je hospitaliziran u pulskoj Općoj bolnici.

Upucani je mladić ranjen ispod desne lopatice, kraj plućnog krila, te u predjelu lijevog ramena. Mladić je zadržan na liječenju, na djelatnosti torakovaskularne kirugije pulske bolnice, a liječnici navode kako mu sačmu kraj pluća neće izvaditi ako ne dođe do komplikacija dok mu je metak iz lijevog ramena odmah izvađen.

I. S. je priveden u bujsku postaju a prema prvim informacijama istarske policije pretpostavlja se da će, zbog ranjavanja mladića, uz kaznenu prijavu biti doveden pred istražnog suca Županijskog suda u Puli.
 

Back
Top