Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LJILJA MMM;bt140858:Vala Tigre....ne pamtim da sam ikada videla oslikanu poeziju koja me je više od ove tvoje takla...pravac u pesničku dušu i ljudsko srce
Hvala
venera75;bt140859:Ovo je fantasticno![]()
![]()
mari47;bt140861:Dakle ovako:
Ja definitivno odustajem od oslikavanja poezije, znači definitivno
Sibirski, malo je reći da sam zadivljena....celim Tvojim blogom danas...posebno Petrarkinim sonetima za Lauru de Sades....srećnicu, koja ga nije izgleda volela.
Ali zato ja volim Tebe, mog divnog prijatelja što svojim oslikavanjem dočarava nešto tako lepo i sveobuhvatno za sve nas koji volimo poeziju...![]()
SibirskiTigar;bt140864:Hvala Ljiljo,probaoi sam jer je izazov bio veliki..koliko sam uspeo?
Lena01;bt140865:Fenomelnosvaka čast za originalnost, izbor slike i poezije, i posebno za ideju i strpljenje da napraviš nesto ovako
SibirskiTigar;bt140869:Mogu ti reci da je izgledalo kao 'nemoguca misija'. Slika je u ovom formatu ali u programu u kom se radio je velicine 2,5 santimetara puta 20 sto znaci da sam sve radio na osecaj,nista nisam video osim mrlje. Da mi je bila vidljiva verovatno bi izgledala drugacija. I slova su ovde bila gif odnosno pomeraju se ali ne znam iz kog razloga nece sada da trepere
Lena01;bt140870:Naslijepo si radio čak i gif slova??? Ti bas, bas nemas mira, dobro si i postavio naslov bloga, dvosmisleno.
Sto bi rekla mari iznad negdje, poslije ovog sva nasa oslikavanja su kao djecija igra
zeljena;bt140871:Svaka cast Tigre,sad se moze sa pravom reci da imas najveci i najlepsi na krstarici...mislim blog...
Bez sale,ovo je umetnost nad umetnostima.
sirijus49;bt140883:TIGRE NISI OĐABA TIGAR! Super!![]()
![]()
![]()
miwka;bt140886:Lepo sam ti rekao...tebi baš ide...prevazišao si čak i samog sebe u oslikavanju poezije....moj naklon,Sibirski...mogu da zamislim kako bi to veličanstvena zbirka bila sa tvojim oslikanim čarolijama...sve najbolje ,druže....
Nespokoj 8;bt140903:Svaka cast na izboru. Komentar je suvisan, pesme su tu....stihovi radjaju slike, slika boji stihove... Samo da dodam za pesmu " A nemam mira "...sve je to zbog toga sto si covek, a covek i voli i mrzi, prašta i ne zaboravlja, daje, gubi, dobija, leti, pada, ruši, gradi i...na kraju krajeva je samo čovek. Jos jednom svaka cast.