sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.148
Ljudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
Ljudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
Jeste za kamenjarke, pored autoputa...sinnke jesi jos uvijek strah i trepet za zene..
Ja bi pre sebi ruku odseko nego gospoju platio. Nekako me to ponizavato lako mozes da proveris
platis gospodji koja to naplacuje
ubuduce joj kazes da nemas dovoljno , fali ti malo para , 10-15 posto
ako ubuduce i za stalno pristane da manji iznos onda si dobar
A drzim se jossinnke jesi jos uvijek strah i trepet za zene..
pročitaj biografiju dotičnog da vidiš kako se to radiLjudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
bas mi je zao sto deluje da nisi imao nista od toga. Ali ohrabri se, barem si uzivaoLjudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
nauka trazi zrtveJa bi pre sebi ruku odseko nego gospoju platio. Nekako me to ponizava
A jednom sam dobio cigaretu od rve u Dalminama. Pio sam vino i bila mi otvorena vrata i ja se okrenem a ona tu, i ostao bez cigareta a vec me vino malo roknulo. I ona meni rukama kao sta ima ili a ja njij daj mi cigaretu, a ona kaze da ne pusi, a ja njoj pa idi nabavi zu od nekih kamiondzija, i bome mi donela za nekih desetak minuta.nauka trazi zrtve![]()
Do 20 kmAli ima nesto u tome. Ako je nekome stalo, putovace. Ja sam recimo vozila 30 km da bi se redovno vidjali.
Jednom sam i 140
Jednom sam i 230.
Ali za vecinu ne bih vise od 10.
meni je bilo hitno ili da imam sex sa tom osobom ili da mi bude blizu + sex, u zavisnosti od nase bliskosti.Ali ja mislim da nisu ti kilometri kod zena zbog dobre kite nego zato sto je njima u tom omentu nesto hitno bilo
E da, to je dzedaj snagameni je bilo hitno ili da imam sex sa tom osobom ili da mi bude blizu + sex, u zavisnosti od nase bliskosti.
drugog interesa ne. gde ces vise?
a do 10 i manje?Ali ima nesto u tome. Ako je nekome stalo, putovace. Ja sam recimo vozila 30 km da bi se redovno vidjali.
Jednom sam i 140
Jednom sam i 230.
Ali za vecinu ne bih vise od 10.
pa vidiš da megatrendovci žive danas dobro a stručnjaci se ne ceneLjudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?
pa ne znam... moracu da jos porazmislim.a do 10 i manje?![]()
pređi na metanpa ne znam... moracu da jos porazmislim.
Dzaba bilo nauke i motikepa vidiš da megatrendovci žive danas dobro a stručnjaci se ne cene
sad na zgradi megatrenda pise "Karic univerzitet"Dzaba bilo nauke i motike
Dobar si lik. Dobri uvek propate. Sreta sto se ne ozenis, iskren si, vredan, skromni su ti prohtevi, volela bi te zena koja god to bila.Ljudi ako ja najbolje torbam sto za sebe mislim, kako to da ja nista nisam na tome zaradio nego moram voziti kamion i raditi poslove koji unistavaju ledja umesto da trose kitu?