- Poruka
- 20.280
uostalom ljudi koji su stvorili pasminu arapskih konja nisu imali blage veze sa genetikom al su znali da istaknu odredjene osobine planiranim uzgojem kroz niz generacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li to onda znaci da ti izlazis sa curkama? posto kazes da si skinuo xy puta nekom bilmezu curu? sta to o njoj govori kad je u startu vec bila sa bilmezom kako ti kazes?
ako je curkama privlacan bilmez..
malo zdravorazumske logike molim
da je bila i da je spremna da uci svedocilo bi izbegavanje bilmeza u sirokom luku..jerbo ima dovoljno iskustava drugih zena da bi se doneo zakljucakpa dešavalo se, ne kažem da mi je pravilo da izlazim s takvim curama ... gabariti me privukli, eto
a to što je šutnula bilmeza i prišla meni, govori da je spremna da uči, iako je ćurkasta... i da joj je, makar i takvoj, ideal nešto drugo, a ne problematični lik koji će da je urniše
![]()
e vidis ja mislim da je velika greska roditelja da ista deci namecu..vec trebaju da podsticu interesovanja..a kad dete nesto interesuje ono ce samo da se potrudi i da nauci i da ovlada..ako dete nesto ne interesuje. onda ce pruzati..otpor i sasvim sigurno ..nece nauciti..vec odbaciti
Slazem se sa vama, cini mi se da svo troje mislimo u osnovi isto. Moja razlika je u tome sto smatram da su muskarci najodgovorniji svojim ukusom koji namecu zenama kao i roditelji koji svoju decu ne paze i ne usmeravaju fino dok o profesorima necu prosto trositi reci. Nista ne pada sa neba nekom u krilo, iz tog razloga krivim roditelje, ukoliko zaboravis dete ispred zgrade ili mu pustis "domac pop" dok ti ispijas kafu sa komsinicom i tracaris ne mozes od tog istog deteta ocekivati da uzme u ruke Froma ili da otkrije Morisona...navikne se na sasvim druge kriterijume i standarde ponasanja. Roditelji moraju da uloze trud i ucestvuju od Andersena i Kroz pustinju i prasumu pa do Karamazovih. Niko se nije naucen rodio na svetu...
da je bila i da je spremna da uci svedocilo bi izbegavanje bilmeza u sirokom luku..jerbo ima dovoljno iskustava drugih zena da bi se doneo zakljucak
uostalom to je i jedno od merila pameti..rekog posle boja svi generali su pametni..malo je onih koji su pametni..PRE boja pa na vreme donesu prave odluke
u svakom slucaju ucenje na sopstvenom iskustvu nije bas pametno iz sasvim drugacijih razloga..uticaja iskustva na razmisljanje predstave o sebi i svetu oko sebe..kao i na oformljavanje emocija u coveku..
odnosno..sto vise znas..kako ne treba ne cini te ni za korak blie onome kako treba..ali te obogacuje losim iskustvom i zapravo cini taj "tako treba" element sve manje i manje dostiznim
ok, ali ti, po meni, previše stavljaš akcenat na vaspitavanje i obrazovanje čoveka ... pa dokle je čovek dete, odnosno kad preuzima odgovornost sam za sebe, ne tražeći alibi u tome kako je vaspitavan i obrazovan?...
meni licno takve cure nisu ..zanimljivesve se slažem .... ali nije pametna/pametan (da ne ispadne sad da generalizujem po polu) ... i nije sposobna da uči na iskustvima drugih, nego na svojim ... al' bolje i tako, nego nikako![]()
Iskreno mislim da se pravilne osnove postavljaju negde do 10 godine, kasnije je sve nadogradnja same osobe uz paznju roditelja sa strane dok je od 18 - 19 potpuno spremno da ide samo na fakultet ili sta vec odabere, do tada je uradjeno sta je uradjeno...ali znaci puno taj pocetni vetar u ledja
nevezano za "gabarite"al' gabariti![]()
Citajuci i pisuci na ovom pdf-u,prosto me je zaprepastilo,koliko se vulgarnosti napise raspravljajuci o raznim temama...Neverovatno kako je ponestalo lepih reci i manira,sve same vulgarnosti...Ne mogu da verujem da na takav nacin komunicira danasnja omladina,tinejdzeri,muskarci,a pogotovo zene..Da li ti ljudi na takav nacin komuniciraju i u realnom zivotu,psuju,govore proste reci i sl.?Tema je zato na ovom pdf-u,jer osim na pdf-u politika,meni se cini,da i ovaj pdf "trpi" najvise nepristojnosti i neprikladnih reci,tokom komentarisanja nekih tema...
Sta Vi mislite o tome?
slažem se da znači ... al' šta ako ga nema ... nisi valjda osuđen na tavorenje u prosečnosti ili ispodprosečnosti![]()
Ja se slazem sa tobom iako sam zensko...pristojne devojke vole odmalena fine momke tako da je situacija uzrocno - posledicno postavljena i moze se slobodno reci da muskarci ne simpatisu pristojne devojke...
![]()