A ko ovde snosi odgovornos?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
234.389
Ko nie cuo za slucaj da je ucenica zapretila samoubistvom nastavnici zbog ukora ima tema na dipu..vaspitacica rekla nek se ubije da gledamo taj film i ova skocila s mosta..e sad..sta da vam neko kaze ako se ne kresnes sa mnom ubicu se..el bi pao sex ili bi preuzeli odgovornos da se taj ubije sto mu niste dali a?:snesko6:

Ko nie cuo za slucaj da je ucenica zapretila samoubistvom nastavnici zbog ukora ima tema na dipu..vaspitacica rekla nek se ubije da gledamo taj film i ova skocila s mosta..e sad..sta da vam neko kaze ako se ne kresnes sa mnom ubicu se..el bi pao sex ili bi preuzeli odgovornos da se taj ubije sto mu niste dali a?:snesko6:

Ako pristanem jednom na ucenu, ucenjivace me stalno. A sta ako je meni mrsko da se ebem s njom? pa to nije lepo, i nije moja odgovornost jer je ona luda.
Ne bih mogao tek tako da je pustim da se ubije ali prijavio bi to nadleznim organima.

to je vec ucena!
sexa nebi bilo, a sta bi doticni ucinio sa sobom nije moja briga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back