M
marica bez ivice
Gost
pa vi od pi*ke napraviste smrdljivo parce mesa. a da vidim sta kazete sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
d1:oh boze...
malo vise postovanja jedni prema drugima pliiiiz![]()
Zasto one tripuju da nas posle toga poljube?Incognito:Ako vas je devojka poljubila posle orala, znate![]()
Pa da bi im deca upoznala i oca . 8)sassa:Zasto one tripuju da nas posle toga poljube?Incognito:Ako vas je devojka poljubila posle orala, znate![]()
A tebi je to odvratno?sassa:Zasto one tripuju da nas posle toga poljube?Incognito:Ako vas je devojka poljubila posle orala, znate![]()
Ma jok,divno je.Kapris:A tebi je to odvratno?sassa:Zasto one tripuju da nas posle toga poljube?Incognito:Ako vas je devojka poljubila posle orala, znate![]()
Da li ti to stvarno.Ne kazem,samo vecini je odvratno.Lord of Chaos:Ne vidim sta ima lose u ljubljenju posle orala, stavise pozeljno je.
sassa:Ljudi,kazite mi da se zezate ili idem da se ubijem.Stvarno vam je prijatno da vas devojka polubi posle svrsavanja?
Ne kazem da treba da idas kuci,samo nemoras ni odmah da me poljubis.Kada sam ja dole,ti svrsis ,da li volis da te onako mokar poljubim?smiley:sassa:Ljudi,kazite mi da se zezate ili idem da se ubijem.Stvarno vam je prijatno da vas devojka polubi posle svrsavanja?
Znaci kad tip svrsi,mogu da idem kuci?
Igra se nastavlja,u tome je fora,jer je,bar za mene, oral uglavnom samo uvod.A to ako ce tip svrsiti dok mu ja to radim a i posle mozda jos koji put,skroz je ok.