A Anabella Gost 05.12.2003. u 17:35 - A kakva je kombinacija zena skorpija muskarac blizanac? #1 skorpija (podznak devica) blizanci (podznak vaga) Jel moze neko da protumaci? Zahvaljujem se! pozdrav!
skorpija (podznak devica) blizanci (podznak vaga) Jel moze neko da protumaci? Zahvaljujem se! pozdrav!
S SM Gost 09.12.2003. u 21:14 - A kakva je kombinacija zena skorpija muskarac blizanac? #2 Katastrofalno losa kombinacija bez ikakve buducnosti.
G Grobarka Gost 10.12.2003. u 21:49 - A kakva je kombinacija zena skorpija muskarac blizanac? #3 Savršena. Ja sam blizanac i u vezi sam sa škorpijom već pola godine i super se slažemo.
A Anabella Gost 12.12.2003. u 17:32 - A kakva je kombinacija zena skorpija muskarac blizanac? #4 SM: Katastrofalno losa kombinacija bez ikakve buducnosti. Kliknite za proširenje... da li je to iz iskustva ili procitano negde? :shock:
SM: Katastrofalno losa kombinacija bez ikakve buducnosti. Kliknite za proširenje... da li je to iz iskustva ili procitano negde? :shock:
M mileflat Početnik Poruka 7 23.02.2009. u 22:12 - A kakva je kombinacija zena skorpija muskarac blizanac? #5 Anabella: skorpija (podznak devica) blizanci (podznak vaga) Jel moze neko da protumaci? Zahvaljujem se! pozdrav! Kliknite za proširenje... Sve zavisi od polozaja Meseca i Marsa u uporednom horoskopu, mozda bi mogli i da se slazu dok teska tela sa godinama ne pocnu da deluju.
Anabella: skorpija (podznak devica) blizanci (podznak vaga) Jel moze neko da protumaci? Zahvaljujem se! pozdrav! Kliknite za proširenje... Sve zavisi od polozaja Meseca i Marsa u uporednom horoskopu, mozda bi mogli i da se slazu dok teska tela sa godinama ne pocnu da deluju.