A kako se borite sa...

Lajterka

Poznat
Poruka
9.289
Imam ovu jednu drugaricu i ona ima problem :mrgreen:

Misslim, vezze :)

Elem, znaci u vezi ste, ali zaboga ako ste u vezi niste mrtvi, imate hormone, imate oci, imate ushi... i sad...srecni ste u vezi sve to stoji, ali vam izleti takvo parce mesa, uh :rumenko: znaci savrshenstvo!

..i kako sad preziviti to lupanje srca, treshenje ruku, njegove provokacije na tu :rumenko: temu...

kakoooooo??? kakoooooo? :mrgreen:

Elem, znaci u vezi ste, ali zaboga ako ste u vezi niste mrtvi, imate hormone, imate oci, imate ushi... i sad...srecni ste u vezi sve to stoji, ali vam izleti takvo parce mesa, uh :rumenko: znaci savrshenstvo!

..i kako sad preziviti to lupanje srca, treshenje ruku, njegove provokacije na tu :rumenko: temu...

To nesto o meni a ? xexe...sto vas lozim do Cuma na 4umu ? :flert:

Znam nije vam lako pored gay momaka ..a ovde jedan Hot guy vas ebeno zeli zadovoljiti kao ni jedan pre :per:

Poslednja izmena:
ma ne pricam o VBu i o njoj...o njoj sam i citala na forumu...

i ispljuvashe je ljudi :) naravno shta ce...samo je za razliku od vecine njena startna greshka bila ta shto tu ima kamera :)

da nije bilo kamera, niko ne bi znao, i shta, nishta :) bila bi svima ok...

elem, nije tema o njoj, vec kako VI tj. MI obicni smrtnici izlazimo na kraj s tim problemom?
koje su vashe metode?

ma ne pricam o VBu i o njoj...o njoj sam i citala na forumu...

i ispljuvashe je ljudi :) naravno shta ce...samo je za razliku od vecine njena startna greshka bila ta shto tu ima kamera :)

da nije bilo kamera, niko ne bi znao, i shta, nishta :) bila bi svima ok...

elem, nije tema o njoj, vec kako VI tj. MI obicni smrtnici izlazimo na kraj s tim problemom?
koje su vashe metode?

Ma ne pricam o njoj nego o samokontroli ne upustiti se u tako nesto kad imas partnera..nebitno dal su kamere ukljucene ili si u vezi il nisi

Ma ne pricam o njoj nego o samokontroli ne upustiti se u tako nesto kad imas partnera..nebitno dal su kamere ukljucene ili si u vezi il nisi

znaci ti se samokontrolishesh?

pridje ti ono, vanserijska riba [znaci tema uopshte nije o prosjecno dobrim likovima] ali ti cesh joj reci neeeee, ja imam djevojku/zenu, i ona iako sjedi i dalje pored tebe i suptilno napada, ti cesh da zmirish i klatish se i cvilish dok ne ode :)

znaci ti se samokontrolishesh?

pridje ti ono, vanserijska riba [znaci tema uopshte nije o prosjecno dobrim likovima] ali ti cesh joj reci neeeee, ja imam djevojku/zenu, i ona iako sjedi i dalje pored tebe i suptilno napada, ti cesh da zmirish i klatish se i cvilish dok ne ode :)

Verovatno..posto ima tako navalentan pristup znaci da je kratkog roka i ne bih se kockao ako nije kres sigurica

rekla sam suptilno, jako suptilno....

ebiga, ima i on djevojku ne moze drugacije :D

ae, zamisli, kres siguran, riba vanserijska, niko nece saznati?

kako ostati 'ladne glave?

haha ma nema kod mene suptilno ako riba startuje to je gotova prica mogu s njom radim sta ocu:lol:kresno bi je naravno bez problema ali nema sanse da mi pomuti pamet na kratke staze ako odma padne sex..onda sam na konju:lol:

pa da...a cveće se zaliva dok je mlado...i jedro...: )

Sve znam. U basti sam nedavno zasadio svega i svacega. Mora redovno da se zaliva. :mrgreen:

rekla sam suptilno, jako suptilno....

ebiga, ima i on djevojku ne moze drugacije :D

ae, zamisli, kres siguran, riba vanserijska, niko nece saznati?

kako ostati 'ladne glave?

Ja to suptilno nabacivanje ne kontam...glup sam za to...meni se mora crtati. :rumenko:

Tesko :lol:

Back