nocna mora
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
I od cega ?? Ajd da vidimo ,kakvi ste prognozeri.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma posmrkace pre ili kasnije .Jos kad bi mu pomogao i taj sa slicice..........Pa da idu zajednoserb_pagan:
nocna mora:Ma posmrkace pre ili kasnije .Jos kad bi mu pomogao i taj sa slicice..........Pa da idu zajedno
nocna mora:Ma posmrkace pre ili kasnije .Jos kad bi mu pomogao i taj sa slicice..........Pa da idu zajedno
Eto opet se ljutis???serb_pagan:resio si mene da proganjas? ko da mi nije dosta...ajd,odleprsaj u neciji tudji san
nocna mora:Eto opet se ljutis???
Ako kazes NIKAD !! kako da ostanemo nedoreceni ?? Sa ovim azuriranjem to vec ima smisla i potpuno se slazem sa tobom.. Ali NIKAD je malo preterano moras priznati.serb_pagan:a ko se ljuti....
Hayek:Ovakav topic samo govori o gluposti onoga ko ga je postavio.
Bilo bi nam bolje da razmisljamo ko ce zameniti Rugovu ikako ce to uticati na nasu poziciju u pregovorima.
Rugova je bio za nenasilne metode i imao je pozitivanh uticaj naq albansko drustvo, sada ostaju tachi i njemu slicni.
Hayek:Ovakav topic samo govori o gluposti onoga ko ga je postavio.
Bilo bi nam bolje da razmisljamo ko ce zameniti Rugovu ikako ce to uticati na nasu poziciju u pregovorima.
Rugova je bio za nenasilne metode i imao je pozitivanh uticaj naq albansko drustvo, sada ostaju tachi i njemu slicni.
nocna mora:Ako kazes NIKAD !! kako da ostanemo nedoreceni ?? Sa ovim azuriranjem to vec ima smisla i potpuno se slazem sa tobom.. Ali NIKAD je malo preterano moras priznati.
Nikad mi nece biti jasno zasto "pametni "zalaze na glupe teme?? A tacija i NJEMU SLICNIH ima dosta .Masu zastavama pod kojim su nam ubijali decu i satro "brinu za pregovore"Hayek:Ovakav topic samo govori o gluposti onoga ko ga je postavio.
Смешно... о томе не треба да размишљамо ни МИ ни Шиптари - јер ће О ТОМЕ одлуку донети УЈКА СЕМ...
nocna mora:I od cega ?? Ajd da vidimo ,kakvi ste prognozeri.
Како не разумеш да ово што предлажеш осим Тебе, Чеде и вас неколико НЕ ПОДРЖАВА НИКО У СРБИЈИ ! Н И К О !
А Твоја пророчанства о томе "шта ће се догодити" само сведоче да сте почели да се бавите и бајањем...
уопште не разумем како Ти можеш да "верујеш у ове људе овде" када је по Теби и сличнима ово "генетска депонија"....
Човече, већ си се заогрнуо заставом окупатора Србије, па они деле за 50 000 грин кард... јави се брате па иди И УЖИВАЈ У БЛАГОДЕТИМА АНГЛОСАКСОНСКИХ РАЗБОЈНИКА...
serb_pagan:@ hayek
jesi ti u pravu,ali isto tako je cinjenica da imamo onu jadnu rezoluciju 1244.koja,kakva takva je,ipak predstavlja nekakvu potvrdu suvereniteta srbije nad KIM. sad,nije zabelezeno da je neka drzava tek tako dala deo svoje teritorije...me moze bas to tako...to ce znaciti potpuno krsenje pravila medjunarodnog prava,i moze izazvati opasnu lancanu reakciju u svetu,narocito u evropi i rusiji...-da se terorizam isplati,jer eto,shiptari dobili drzavu terorizmom..
serb_pagan:@ hayek
jesi ti u pravu,ali isto tako je cinjenica da imamo onu jadnu rezoluciju 1244.koja,kakva takva je,ipak predstavlja nekakvu potvrdu suvereniteta srbije nad KIM. sad,nije zabelezeno da je neka drzava tek tako dala deo svoje teritorije...me moze bas to tako...to ce znaciti potpuno krsenje pravila medjunarodnog prava,i moze izazvati opasnu lancanu reakciju u svetu,narocito u evropi i rusiji...-da se terorizam isplati,jer eto,shiptari dobili drzavu terorizmom..
Arhangel NS:@ Hayek&co.
Kanada-Kvebek, kakav sulud primer...Da pričaš o Srbiji i CG, to bi razumeo.Prouči malo to...
Naš interes SIGURNO nije da se Srbija odrekne dela SVOJE teritorije...
Po tvojoj logici, mi treba da ŠTO PRE prihvatimo nezavisnost Kosova, da nam oni ne bi pravili probleme u budućnosti...Znači, ko god napravi neku pobunu u Srbiji, mi ćemo se odmah složiti da ne bismo imali "probleme". I TO JE REŠENJE !!!
BRAVO, GENIJE...To si sam smislio, ili su ti Čedica, Svileni &co. pomagali ????
p.s. bolji bi ti bio primer S.Irske, lako štivo pred spavanje...Kipar bi bio pretežak za varenje...