V vodolija76a Gost 10.05.2004. u 09:56 - a joj #1 meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!!
meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!!
Gost 10.05.2004. u 10:03 - a joj #2 vodolija76a: meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!! Kliknite za proširenje... da i ono najbitnije Saturn mi je u JARCU!!!!!!!!
vodolija76a: meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!! Kliknite za proširenje... da i ono najbitnije Saturn mi je u JARCU!!!!!!!!
Gost 10.05.2004. u 10:05 - a joj #3 Anonymous: vodolija76a: meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!! Kliknite za proširenje... da i ono najbitnije Saturn mi je u JARCU!!!!!!!! Kliknite za proširenje... I Venera u Jarcu.......... :shock:
Anonymous: vodolija76a: meni je Saturn u 7 kuci.....neko mi rece da to znaci da ce mi muz biti druge vere, stariji, brak dosta hladan itd. Jel to tacno!!!!!! Kliknite za proširenje... da i ono najbitnije Saturn mi je u JARCU!!!!!!!! Kliknite za proširenje... I Venera u Jarcu.......... :shock: