- Poruka
- 8.889
Koliko je pametno pokaziwati emotzije u owom mracnom wremenu u kome zhiwimo?

Koliko je pametno pokaziwati emotzije u owom mracnom wremenu u kome zhiwimo?![]()
![]()
![]()
Koliko je pametno pokaziwati emotzije u owom mracnom wremenu u kome zhiwimo?![]()
![]()
![]()
Kad ti pročitam lokaciju, meni prorade emocije
S kog si dela Čukarice, leba ti? Nekako mi deluješ ko da si iz... uh, ne znam... šta god mi padne na pamet pripada ili Rakovici ili Obrenovcu. Možda Sremčica?
Pa sad to je bas licxno pitanje, mogu ti retji na pp.
![]()
![]()
Nikako ih ne pokazivati....nego kao i u tvom slucaju, doci na forum i izdrndati se...![]()
lol
Pa dost anjih se dopisuje sa mnom, mada uglawnom dewojke.
NZm, st amislitje da si dewojka?
mozda si u prawu![]()
Brane,puno te zele zar ne?Ali ne odgovori nam ti kako vec sa tim forumasicama izadjes na kraj?Jesu li puno nezasite?![]()
Pa ja tek od skoro dolazim na owaj forum, nie bas to moj slucaj
aiu sada idem sa foruma za manje od mesc dana wetj
Moramo natji neku alternatiwu
NE IDI BRANE!
Mnoge ce ovde ostati unesrecene i nezadovoljene.![]()
Jedino sam se wideo sa jednom forumasicom uziwo, i jesmo se smuwali, i onako bilo je ok, mada ono bil aje ona 87 god, i bili smo nesto kratko u wezi, a sad wishe ne dolazi na forum.
Ne znam sta zamisljas majke mi da ja sada kao imam 214141 forumasitza na lageru![]()
A imas vise postova nego ja...zabrinjavajuce...bolje kupi boksersku kesu i udri malo..
![]()
Pa ne toliko naravno,ali ona par onih najkvalitetnijih,malo iskusnijih,malo mlade piletine,a malo onih pozamasnijih otpozadi.
I kakve je utiska ta 87.godiste ponela?
Pa ne bih bas da pricam, ima i dalje nalog owde na forumu, ai itji tjemo sada zajedno na faks..
a fazon je sto se to uzasno zawrsilo jer sam se ja ponasao kao najgori skot prema njoj.. Komplikowan oje, i ne bih da iznosim to owde jawno
Tako ja lepo kazem da was swe mrzim uglawnom
Ali onda swe sto dobijem jeste retribuciju
Zato je opasno iskaziwati swoju mrznju/ljubaw otworeno, wtj trebamo biti ljigawi i opaki?
Ai znam da je do jaja trip u wezi kada se malo zezas kao toplo hladno
bude zanimljiwije![]()
A zasto ne bismo pokazivali emocije?!Pa cak i robotima se ugradjuju tamo neki cipovi za emocije...!!!
Sad ozbiljno-u svemu treba biti umeren, pa i u iskazivanju emocija. Ne teba se previse otvarati i biti skroz naskroz pristupacan, a sdruge strane, zatvorene osbe bas i nisu najomliljenije u drustvu. Dakle, zlatna sredina je carobna formula za opstanak nase reputacije (da ne ispadnemo ni hladne masine, a ni otvorena knjiga koju svako moze da procita-ne treba srce nositi na celu).![]()