A gde su nestali oni fini a nepoznati muškarci?

Не знам...
Мени се никад није намрштила нека којој сам отворио врата...
Или уступио првенство пролаза...
Можда је то због тога што ја то чиним и младим девојкама, а и госпођама у годинама...
Препознају начин живљења...

jel' to kod tebe nema sredine, samo "mlade devojke" i "gospodje u godinama"? :)

mene je juce jedan tata pustio da sednem pored njega, a on uzeo sina u krilo, a nije bilo ono seljacki "pitaj ovu lepu tetu kako se zove", i nisam trudna, ili da se vidi da cu da padnem u nesvest...nista takvo, samo fino, uljudno "sedite ovde, a on ce kod mene u krilo"...
a, za otvaranje finih tema, to bas i ne znam, cini mi se da ih ima ovde na "zenama"...finih tema otvorenih muskom rukom :)

ja dete nebi dirao
samo bi te ponudio da mi sednes u krilo :whistling:

Usao debil u autobus. Stade autobus. Izađe vozač i kontrolor. Prođe pet minuta, izađe debil i kaže: - "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će njemu:
"Šuti i uđi u autobus."
Poslije petnaest minuta, debil ponovo izađe i govori:
- "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će ljutito:
- "Marš u autobus."
Poslije pola sata debil ponovo izađe i reče:
- "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će kontroloru:
- "Hajd pusti ga da kaže, možda nešto zna, možda mu je otac neki mehaničar, hajd reci?" , a debil će:
- "Autobus se pokvario."

looooool :hahaha:

Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako... neki odnos prema tebi više kao da si dama i kao da je sasvim normalno da su oni takvi, fino vaspitani, raspoloženi, gotivni... nepoznati muškarci... koje smo usput sretali... koji bi dohvatili olovku koja ti je ispala recimo? :(

Dugo, dugo nisam srela tako nekog muškarca... ako i jesam onda je to bilo više vulgarno ponašanje nego fino, uzdržano, ljubazno... više je bio ljakse nego džek...

A vi? :heart:

Mislim da su se i devojke zene promenile.. Ako im neko ponudi da im npr ponese nesto cesto se moze cuti "Pa nisam nesposobna":roll:
Nisi nesposobna ali nisi ni dama ;)

A takvih muskaraca starog kova ima.. Po meni je to stvar odnosa prema zenama, mozda cak i kulture i kucnog vaspitanja

Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako... neki odnos prema tebi više kao da si dama i kao da je sasvim normalno da su oni takvi, fino vaspitani, raspoloženi, gotivni... nepoznati muškarci... koje smo usput sretali... koji bi dohvatili olovku koja ti je ispala recimo? :(

Dugo, dugo nisam srela tako nekog muškarca... ako i jesam onda je to bilo više vulgarno ponašanje nego fino, uzdržano, ljubazno... više je bio ljakse nego džek...

ne smeju posle parkine teme. misle da si emancipovana :lol:

http://forum.krstarica.com/threads/189373&highlight=tegljenje+kofera morala sam :D

Kako gde su?? Pa evo me?? Ja sam nepoznat i fin :D

Mozda ih nikada nije bilo vise nego sada, samo je nama bilo potrebno manje pomoci :)
Primecujem da kavaljeri izumiru tek kada naletim na jednog od njih... jednom godisnje :) Mislim da to i nema veze sa muskarcima - opcenito je manje pazljivih ljudi... ili je grad sve veci, nervozniji i tezi za zivot, pa svako muci svoju muku i nema vremena da primecuje svet oko sebe...

Naletela sam na jednog! Sedim na zurci, i malo sam dunula, i bas u trenutku kad sam shvatila da bih pojela nesto slatko, spazim jednog finog, a nepoznatog mladica koji na stolu ispred sebe ima paklicu cigareta i cokoladu /ko jos u nasim /njegovim/godinama nosi cokoladu na zurku!\ i on mi pruzi cokoladu i pre nego sto sam ga pitala i kaze cokolada je za dame. a onda je svim zenama podelio bombone :lol: i ispario.

nisam bila sigurna da li da ga spomenem na ovoj temi, ili na onoj o zenama koje se daju.

Back