- Poruka
- 51.813
evo ja sad sa pijace nosio neke dzakove...o cemu pricamo ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Не знам...
Мени се никад није намрштила нека којој сам отворио врата...
Или уступио првенство пролаза...
Можда је то због тога што ја то чиним и младим девојкама, а и госпођама у годинама...
Препознају начин живљења...

mene je juce jedan tata pustio da sednem pored njega, a on uzeo sina u krilo, a nije bilo ono seljacki "pitaj ovu lepu tetu kako se zove", i nisam trudna, ili da se vidi da cu da padnem u nesvest...nista takvo, samo fino, uljudno "sedite ovde, a on ce kod mene u krilo"...
a, za otvaranje finih tema, to bas i ne znam, cini mi se da ih ima ovde na "zenama"...finih tema otvorenih muskom rukom![]()

Usao debil u autobus. Stade autobus. Izađe vozač i kontrolor. Prođe pet minuta, izađe debil i kaže: - "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će njemu:
"Šuti i uđi u autobus."
Poslije petnaest minuta, debil ponovo izađe i govori:
- "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će ljutito:
- "Marš u autobus."
Poslije pola sata debil ponovo izađe i reče:
- "Ja znam šta se pokvarilo."
Vozač će kontroloru:
- "Hajd pusti ga da kaže, možda nešto zna, možda mu je otac neki mehaničar, hajd reci?" , a debil će:
- "Autobus se pokvario."

evo ja sad sa pijace nosio neke dzakove...o cemu pricamo ?![]()
jel' to kod tebe nema sredine, samo "mlade devojke" i "gospodje u godinama"?![]()

И онима у средини...![]()

Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako... neki odnos prema tebi više kao da si dama i kao da je sasvim normalno da su oni takvi, fino vaspitani, raspoloženi, gotivni... nepoznati muškarci... koje smo usput sretali... koji bi dohvatili olovku koja ti je ispala recimo?
Dugo, dugo nisam srela tako nekog muškarca... ako i jesam onda je to bilo više vulgarno ponašanje nego fino, uzdržano, ljubazno... više je bio ljakse nego džek...
A vi?![]()
Има их...
Ја их знам неколико...
Који и капут придржавају, чак и кад се жене буне...
sram te bilo 
Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako... neki odnos prema tebi više kao da si dama i kao da je sasvim normalno da su oni takvi, fino vaspitani, raspoloženi, gotivni... nepoznati muškarci... koje smo usput sretali... koji bi dohvatili olovku koja ti je ispala recimo?
Dugo, dugo nisam srela tako nekog muškarca... ako i jesam onda je to bilo više vulgarno ponašanje nego fino, uzdržano, ljubazno... više je bio ljakse nego džek...
A vi?![]()

A vi?![]()
Što su otvarali fine teme, što su žene puštali ispred njih u redu ili da izađu prve ili tako nešto, ljubazno, fino uz sitan ali pravi - smešak... Opušteno, kao da je sasvim normalno da je tako...

A vi?![]()
Mislim da to i nema veze sa muskarcima - opcenito je manje pazljivih ljudi... ili je grad sve veci, nervozniji i tezi za zivot, pa svako muci svoju muku i nema vremena da primecuje svet oko sebe...Danas se takvo ponasanje tumaci kao sonjavost,a niko od muskaraca ne zeli da bude slabic.

i ispario. 
..reakcija je bitna koje nema..blene u telefon..slusalice usima..nema ni pogleda u oci..uopsteno sve su namrstene i zamisljene..sa nekim vestackm stavom laznog samopouzdanja
jes Georgi provali nas bar vecinu
salu na stranu ali feministicki stav vecine zena ' ja sve mogu sama, muskarac mi ne treba' je doprineo tome na zalost. 
o boze na ovom forumu sve sami drogashi![]()