A gde je opozicija? Niko ne kritikuje vlast...

Pa kritikuju je jedno Pajtić, Borko Stafanović i marginalci iz Dveri , al za njih nema previše mesta u medijima , Čanak i Tadić čekaju da se ogrebu za mrvice PV-ovog stola pa ćute , LDP i SRS su u hibernaciji , nit zbore ,nit romore , DSS je u raspadu ,a i u koalicijama sa SNS-om u brojnim gradovima i opštinama pa drže jezik za zubima i inače .

Vise mi kritikujemo vlast na ovom forumu nego opozicija, gledam prazne novine o bilo kakvoj kritici od strane opozicije.

Sta radi opoziciji osim sto njihovi poslanici primaju plate....

Они што су данас као нека опозиција били су на власти пре и са њима на власти су и почели проблеми, зато треба да се покрију ушима и ћуте. Док не стигну нови људи, са новим партијама или барем програмима, са харизмом и другим неопходним особинама - снс ће владати.
Повратак дс на власт био би самоубиство и сигуран пут у пропаст, тако да може се рачунати да су они одсвирали на дуже време, ако све остане као сада они неће ни ући у скупштину на следећим изборима, ни они ни тзв сдс ни многи други.

Treba biti do kraja jasan i reci da ovde opozicija moze biti samo onaj ko vidi kuda vodi dodvoravanje Zapadu kroz mantru o EU. U parlamentu takvi ne postoje. Zasto, vec je vise puta izanalizirano. Posto nasim medijskim prostorom vladaju oni koji diktiraju vlastima sta treba da urade (citaj NATO), stvara se utisak kao da nema prave opozicije sto je daleko od istine.
Glefdam danas neku KZN Vucica i na pitanje kako komentarise sto strankama nije smanjen iznos iz budzeta, on, mrtvo hladno prebacuje odgovornost na DS recima "pa to je po Zakonu koji je donela DS, valjda misleci da ce biti najbrojniji". Na potpitanje zasto ne promene taj Zakon, on, brzo se vadeci, kaze: "promenicemo ga, budite uvereni u to. Nismo mi kao oni".
Ne znam da li je bilo novih pitanja ili su isecena ali me zanima da li se nasao neko normalan, posten i hrabar da ga pita "a kako ste promenili zakon po kome se usaglasavaju penzije, po kome se smanjuju primanja porodilja, po kome se smanjuje deciji dodatak,...po kome se povecava pretplata za fiksni telefon, i da ne nabrajam dalje a za 3 godine ovo niste stigli"?
Providno da providnije ne moze biti ali dok to uvide oni koji glasaju za njega, mi propadosmo a ponajvise bas takvi.
Mi, koji makar na ovom forumu kritikujemo cinimo bar nesto.

Na poziv americkih pudlica dolazi predsednik Rusije.
Hahahaahaha

Bravo! Otkrio si sustinu. Putin dolazi da bude maska za poljuljane glasace SNS-SPS pljackasa sirotinje (smanjenje penzija i plata, povecanje pretplate za fiksni telefon, smanjenje decijeg dodatka i trudnickih naknada,....). Ali, vec sam napisao da se Vucko malo preigrao sa Putinom. Da, za izvesno vreme je uspeo da logikom tvog pitanja zadrzi nadu kod nj. glasaca da ovo sa EU i USA on radi jer je "mudar" posto vecina njih veruju da su on i Toma i dalje "radikali-nacionalisti". Ali, svakodnevnim nebuloznim objesnjenjima kako je za sve kriva "prethodna vlast", iako je on vrhovno vladar vec 3 godine, i onim najmanje sposobnim na razmisljanje, postaje sve to sumnjivo. Samo je pitanje vremena kada ce se i oni osvestiti.
Koliko god da se ovakve stvari ne mogu videti ni u "Kuturnom dnevniku" RTS-a
.

Back