Treba biti do kraja jasan i reci da ovde opozicija moze biti samo onaj ko vidi kuda vodi dodvoravanje Zapadu kroz mantru o EU. U parlamentu takvi ne postoje. Zasto, vec je vise puta izanalizirano. Posto nasim medijskim prostorom vladaju oni koji diktiraju vlastima sta treba da urade (citaj NATO), stvara se utisak kao da nema prave opozicije sto je daleko od istine.
Glefdam danas neku KZN Vucica i na pitanje kako komentarise sto strankama nije smanjen iznos iz budzeta, on, mrtvo hladno prebacuje odgovornost na DS recima "pa to je po Zakonu koji je donela DS, valjda misleci da ce biti najbrojniji". Na potpitanje zasto ne promene taj Zakon, on, brzo se vadeci, kaze: "promenicemo ga, budite uvereni u to. Nismo mi kao oni".
Ne znam da li je bilo novih pitanja ili su isecena ali me zanima da li se nasao neko normalan, posten i hrabar da ga pita "a kako ste promenili zakon po kome se usaglasavaju penzije, po kome se smanjuju primanja porodilja, po kome se smanjuje deciji dodatak,...po kome se povecava pretplata za fiksni telefon, i da ne nabrajam dalje a za 3 godine ovo niste stigli"?
Providno da providnije ne moze biti ali dok to uvide oni koji glasaju za njega, mi propadosmo a ponajvise bas takvi.
Mi, koji makar na ovom forumu kritikujemo cinimo bar nesto.