H
Hmmmmmmmmm
Gost
he he blondi blondi ti si meni lutko nesto mnogo nervozna sta je sa tobom izgleda los sex moracu ja da dodjem kod tebe da odradim to onako kako dolikuje sta ti kazes na to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa daj sta to znaci da ja samo treba da ti posaljem sliku i puf a sta ce onda biti samnom hahah.blondi:optimalna ... kad me frajer zadovolji a sad zavisi od njegovih sposobnosti koliko to traje... a može se to i ponoviti neču se buniti ,-)
Hmmmmmmmmm:pa daj sta to znaci da ja samo treba da ti posaljem sliku i puf a sta ce onda biti samnom hahah.blondi:optimalna ... kad me frajer zadovolji a sad zavisi od njegovih sposobnosti koliko to traje... a može se to i ponoviti neču se buniti ,-)
gost:vreme potrebno za postizanje orgazma kod zena je, najcesce, obrnuto srazmerno velicini muskog ponosa, dok je za postizanje org. kod muskaraca vreme potpuno nebitan faktor. (moram dodati da vecina muskaraca poistovecuje svrsavanje sa orgazmom, sto je veoma pogresno).
slazem se da merna jedinica bude orgazam (zenski), ali bih dodao da decimale i razlomci ovde ne dolaze u obzir vec se prihvataju samo u celini.
Anonymous:duzina je veoma vazna...ja volim da bude sto duze...tri sata bi bilo savrseno...samo tesko je naci nekog tipa ko bi mogao to da izdrzi
e pa vidis i ja imam isti problem samo sto nemogu da nadjem ribu koja moze toliko da izdrzi ***** bih vecno ali nazalost nedaju duze od 8 sati nije mi zadovoljstvo u svrsavanju vec u samom aktu tj osetiti kako ona uziva.Anonymous:duzina je veoma vazna...ja volim da bude sto duze...tri sata bi bilo savrseno...samo tesko je naci nekog tipa ko bi mogao to da izdrzi
Ig Or:Ne mogu da verujem!!!
Dakle, totalno je nebitna duzina trajanja ako su oboje zadovoljni...