A čime ti se bavi muž?

DakleM:

Baja je muškarac koji pročita ženu pre nego što ona i progovori.
Zavede je tako da žena pomisli da je ona zavela njega.
Za njih je svaka žena drugačija, posebna, jedinstvena.
Kao i Prava Žena, tako i Pravi Baja, kad god voli, voli kao da mu je prvi put.
Baja ne glumi, ne folira, nije pretenciozan i uobražen... jer je opuštenost deo njegovog šarma. Ne hvali se lovom, kolima, stanom, trofejima, niti se šepuri izgledom. Prave baje, po pravilu, nisu lepotani, već imaju ono "nešto" koje ih izdvaja iz gomile.
Baje su senzualci; znaju da je ljubav akcija-reakcija, tj. podavanje i primanje... i ume da uživa.
Baja je redak zver, vrsta u izumiranju.
Poznajem svega trojicu. :) I nijedan ne liči na onog drugog.

ja se ne slazem sa ovim
ovo ostalo mogu da progutam

iskreno recheno ne postoje danas baje ili su jako retki... srozani standardi po kojima se danas vrednuju tzv "uspeshni" su proporcionalno srozali i standard po kome se vrednuje njihov opozit u vidu tzv. savremenih uspeshnih zhena. egzogeni efekti u vidu zlatnih kajli, 5 litarskih mashina, armanija ili pak manolo blanika al' bez stikle odredjuju bajinu endogenu duhovnu prirodu koja je ne retko na nivou kalaharija bez ijedne kamile. uz takvog duhovno grbavog baju u kompletu ide i ekipa celavaca koji ga obezbedjuju da ga ne rokne neki drugi bolji mozda dvogrbi baja, otvaraju mu vrata od kola, pale mu havanu, dodaju mob i slichno... jer ipak on je baja, na shta bi lichilo da on prlja ruke takvim trivijalnostima. baja mora da bude cool, da dizhe pogled k nebu kad hoce da prozbori neku sintakticku "mudrost" kao da trazi misljenje za nju od samog sv.petra... baja mora biti lazhov jer gde ima da je neki baja iskren. bajine lazhi su obicno na nivou paceraja iako se baja uvek trudi da bude apstraktan u svemu jer je to nachuo da je in.... bajin ceo smisao postojanja je.... ja sam baja, pa onda nema nishta ispod mene i na kraju dno....baja se u odnosu sa pripadnicom lepseg pola uvek po pravilu samodopadljivo divi nad oltarom svog qurtza i isto to svojim nemushtim jezikom zahteva od te jadnice koja mora da povladjuje njegovom naopakom luchenju hipofize jer su koreni bajinog samodopadanja neraskidivo povezani sa njegovim frustracijama... baja uvek mere bit samo jedan a nikako tro komaTa ko sto rece borcica :) shta znaju zene shta je baja.... nemaju pojma.... :)

...Koliko frustracije od 21. veka u ovom postu...:rotf:

Back