A.C. Milan

Nisam bio u nikako u prilici da ispratim desavanja ya vikend...mi smo ocekivano usrali stvar a inter pobedio na grbu,ali opet pobedio...nesto sam procitao da je payyini rukom primio loptu pri davanju gola?
inace sve vise se prica da pirlo sigurno odlazi jer mu nece ponuditi novi ugovor a on je vec poceo pregovore sa juventusom? nadam se da planiraju pravu zamenu za njega,inace ce to da bude korak nazad za nas.... bilo bi lepo da se berluskoni posle 7-8 godina ponovo isprsi i da kupimo par svetskih igraca kao one sezone kad smo kupil nestu, sedorfa,rivalda...i jos uz njih serzinja,tomasona,simica.

Ajde kad ste navalili da se igramo menadzera.... :)

Ja bih kao slobodne igrace doveo Taiwoa, Mexesa (njih dvojica verovatno i jesu na pola puta za Milan) i Bosingwu. I jos bih kupio Neuera,Gansa i Yaya Tourea...i otkupio pola ugovora od Astorija. Prodao Robinha,Sokratisa,Zambrottu,Boneru,Gatuza...imamo 12 igraca kojima isticu ugovori...kad se saberu njihove plate samo za jednu godinu dovoljno da se kupe igraci koje sam pomenuo......a i u krajnjem slucaju razlika u parama koje mi mozemo da dobijemo za Pata i City za Balotelija je jedno 40 miliona.....

GK Neuer (Abiatti)
DR Abate (Bosingwa)
DC Nesta (Mexes)
DC Silva (Astori)
DL Taiwo (Villa)
DMC Yaya Toure (Flamini)
MC Merkel (Van Bomel)
MC Pirlo (AML Emanuelson)
AMC Ganso ( Boateng)
FC Ibrahimovic (Inzaghi)
FC Pato (Cassano)

Abijati je odličan, al' dovođenje Nojera bi bio jedan od najboljih transfera, rešili bi pitanje golmana za narednih 10-ak godina, a verujem da bi nejgova žena htela u Milan...:D

Mexes kako su ranije objavili će gotovo sigurno na kraju sezone doći u Milan, kao slboodan igrač, to bi bilo ok, zamena za Nestu, jedino je problem što mu glava nije jača strana, često pravi gluposti, i ostavlja tim na cedilu, a mi već imamo dosta takvih...

Najveći problem po meni predstavlja leva strana, Taiwo je rekao da bi prešao u Milan da ga pozovu (tako nešto, na tu foru), to treba iskoristiti, odličan bek...

Što se tiče Jajeta:mrgreen:, mislim da je to nemoguće, teško je Sitiju uzeti nekog fudbalera....

Fali nam jedan srednjak, čini mi se da će pre Gansa u Milan doći Kaka, i on je izjavio da bi prihvatio ponudu (okačio sam gore vest), i Silvio ga želi, i Galijani, a i Pato...tako da mislim da će se vratiti na kraju sezone...

Pazi sa jedne strane jeste tesko uzeti im igraca zbog para,ali sa druge strane oni nemaju nikakav plan, non-stop kupuju i prodaju igrace....mada im je ovaj standardan...ali kad bi im ponudili Pata za Balotellija i Tourea prilicno sam siguran da bi se oni popalili i prihvatili....ali dzaba pricamo , od toga svakako realno nema nista.....
Nego Kaka opet povredjen...........ne znam sta mu je ali nece ga biti jos oko mesec dana....Real je nama tako uvalio Redonda, mi sad njima Kaku...pa neka tako i ostane..... vec smo preziveli vracanje Sevcenka i to je ispalo kako je ispalo,ne treba nam opet tako nesto.....pogotovo ne za velike pare...

Teško ovo...jedino sam siguran da će Baloteli kad - tad doći u Milan...

Povratak Kake bi bio dobar na neku pozajmicu, pa da se otplaćuje...ono kao što Galijani često radi, a ne za nekih 30 miliona...

Da mi je neko pricao, pre 3-4 meseca da cemo na kraju sezone opet da se cimamo dal' cemo osvojiti ili necemo, ne bih verovao, Nadam se da mozemo da ih dobijemo ili ce nas oni pokidati 3-4 : 0 U glavnom ako izgubimo mislim da smo kotovi i da posle nemamo sanse...?

Био је офсајд, тако и да је дао не би се важио. Милан је имао одличне контре, могли су дати још који гол. Надам се да ће преживети друго полувреме. Треба очекивати надирање ових имиграната.

Al smo ih razbili!!!:super::super::super:

Pato...:worth:

Kasano ušao, dao gol, dobio žuti, pa crveni...:hahaha:

Svi su sjajno odigrali, dobro je da se Zambrota vratio, treba će nam u nastavku sezone, mnogo bolji nego Antonini...

Back