peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.182
Pročitah da Pirlo ide u Juventus...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitah da Pirlo ide u Juventus...?
Nisam bio u nikako u prilici da ispratim desavanja ya vikend...mi smo ocekivano usrali stvar a inter pobedio na grbu,ali opet pobedio...nesto sam procitao da je payyini rukom primio loptu pri davanju gola?
inace sve vise se prica da pirlo sigurno odlazi jer mu nece ponuditi novi ugovor a on je vec poceo pregovore sa juventusom? nadam se da planiraju pravu zamenu za njega,inace ce to da bude korak nazad za nas.... bilo bi lepo da se berluskoni posle 7-8 godina ponovo isprsi i da kupimo par svetskih igraca kao one sezone kad smo kupil nestu, sedorfa,rivalda...i jos uz njih serzinja,tomasona,simica.
Ajde kad ste navalili da se igramo menadzera....
Ja bih kao slobodne igrace doveo Taiwoa, Mexesa (njih dvojica verovatno i jesu na pola puta za Milan) i Bosingwu. I jos bih kupio Neuera,Gansa i Yaya Tourea...i otkupio pola ugovora od Astorija. Prodao Robinha,Sokratisa,Zambrottu,Boneru,Gatuza...imamo 12 igraca kojima isticu ugovori...kad se saberu njihove plate samo za jednu godinu dovoljno da se kupe igraci koje sam pomenuo......a i u krajnjem slucaju razlika u parama koje mi mozemo da dobijemo za Pata i City za Balotelija je jedno 40 miliona.....
GK Neuer (Abiatti)
DR Abate (Bosingwa)
DC Nesta (Mexes)
DC Silva (Astori)
DL Taiwo (Villa)
DMC Yaya Toure (Flamini)
MC Merkel (Van Bomel)
MC Pirlo (AML Emanuelson)
AMC Ganso ( Boateng)
FC Ibrahimovic (Inzaghi)
FC Pato (Cassano)
, mislim da je to nemoguće, teško je Sitiju uzeti nekog fudbalera....

Opet Robinjo masi...![]()