- Poruka
- 15.396
Protiv Intera trio Robinjo - Pato - Kasano, možda i bolje bez Ibre, nije ništa naročito u poslednje vreme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih i Robinha na klupu... prvo ocajan je vec nekih mesec dana(a pogotvo mu ne odgovaraju fizicki jaki odbrambeni igraci kakvi su u interu)...drugo trebace nam jaka sredina.... trece, trebace nam i neke opcije za izmene u napadu...
GK Abiatti
DR Abate
DC Nesta
DC Silva
DL Zambrotta
DMC Flamini
MC VanBommel
MC Merkel
AMC Boateng
SC Kassano
FC Pato
Eventualno zbog iskustva u igranju ovakvih utakmica Gatuza ili Sedorfa umesto Merkela.......

A ne bih se slozio za Ibru, bolji je i od Pata i Robinha....bori se , odigrava i asistira sto su ova dvojica izgleda zaboravili.....ali stvarno je neverovatno da vec skoro dva meseca nije dao gol iz igre.....zato je i nervozan yebiga........
moze na kuurac da nosa Dowsona i Gallasa zajedno 
Pa bas zato sto ce oni da jure rezultat a ne mi,treba nam jaca sredina i da ih cekamo...Pato da protrci , Kassano da odigra..... Ovo sam napisao kako bih ja , a sto se alegrija tice siguran sam da ce pre Gatusso nego Merkel.... Mislim cak da ce i Seedorf pre nego Kassano..... sto mi se nikako ne svidja....a Zambrotta vec neko vreme trenira sa ekipom racunam da bi mogao i protiv Palerma mozda da zaigra....

Silva je Tatkomoze na kuurac da nosa Dowsona i Gallasa zajedno
![]()

E da taj Emanuelson je dobar.... brz, zna da centrira,zna da sutne.......stvarno bre.....a ovog drugog,pa nemam pojma sta sa njim......valjda ga vide na treninzima majku mu.....
Bolje sedorf nego Gatuzo, ja iskreno volim Gatuza i odlican je bio nekad, i mnogo je pomogao klubu, ali sad se nalazi u ocajnom periodu. Dva pase ne moze da sastavi, Sedorf opet i moze nesto da uradi, Merkel je mlad, pre bi stavio na sredinu Emanuelsona, Sedorfa, Boateng, ili umesto sedorfa van bomela, na polu spica Robinja, i gore kasano i pato, ali i Pato je ocajan, Robinjo se trudi,
Jako smo losi, a inace je ovo nas deo sezone, msm u ovom delu smo uvek bili u odlicnoj formi, dok smo sad blago receno ocajni!
Dok su nam tu nesta i silva nema za nas zime![]()
Sta se desava sa Pirlom? Kad se vraca na teren?
Valjda ce odigrati 3-4 utakmice pred kraj .... Pirlo..tako nekako bi trebalo
Morao bi Emenuelson da više dobija priliku.
Najverovatnije će protiv Intera sredina biti Gatuzo - Van Bomel - Flamini, kao protiv Napolija, i Juvea...
A najbolje Boateng - Van Bomel - Emanuelson...
Bolje drvece da posadite nego taj trio fantastiko da pustite da luta po terenu.

Bolje drvece da posadite nego taj trio fantastiko da pustite da luta po terenu.

Joj, kad vidim ovog Leonarda kako se raduje sto je prosao sa interom bajern, dodje mi da placem. Valjda cemo ih mi isprasiti, pa da vidim onda sta ce da kaze.
Joj, kad vidim ovog Leonarda kako se raduje sto je prosao sa interom bajern, dodje mi da placem. Valjda cemo ih mi isprasiti, pa da vidim onda sta ce da kaze.
cuti tamo vi ste pa ispali...
Nadajmo se da Bajern neće obezbediti plasman u LŠ naredne sezone, pa da sjajni Roben dođe kod nas, eh šta bi to bilo...