A.C. Milan

Ja bih i Robinha na klupu... prvo ocajan je vec nekih mesec dana(a pogotvo mu ne odgovaraju fizicki jaki odbrambeni igraci kakvi su u interu)...drugo trebace nam jaka sredina.... trece, trebace nam i neke opcije za izmene u napadu...

GK Abiatti
DR Abate
DC Nesta
DC Silva
DL Zambrotta
DMC Flamini
MC VanBommel
MC Merkel
AMC Boateng
SC Kassano
FC Pato

Eventualno zbog iskustva u igranju ovakvih utakmica Gatuza ili Sedorfa umesto Merkela.......

Poslednja izmena:
A ne bih se slozio za Ibru, bolji je i od Pata i Robinha....bori se , odigrava i asistira sto su ova dvojica izgleda zaboravili.....ali stvarno je neverovatno da vec skoro dva meseca nije dao gol iz igre.....zato je i nervozan yebiga........

Ja bih i Robinha na klupu... prvo ocajan je vec nekih mesec dana(a pogotvo mu ne odgovaraju fizicki jaki odbrambeni igraci kakvi su u interu)...drugo trebace nam jaka sredina.... trece, trebace nam i neke opcije za izmene u napadu...

GK Abiatti
DR Abate
DC Nesta
DC Silva
DL Zambrotta
DMC Flamini
MC VanBommel
MC Merkel
AMC Boateng
SC Kassano
FC Pato

Eventualno zbog iskustva u igranju ovakvih utakmica Gatuza ili Sedorfa umesto Merkela.......

Stavio sam Robinja, ipak je to veliki igrač, a i treba da budemo što ofanzivniji, al' u suštini nama i remi odgovara...

Mislim da će sigurno Gatuzo biti u igri, to po meni ne valja, on ne ume da se kontroliše protiv Intera, kada smo pukli 0-4, napravio je penal i crveni, na poslednjem derbiju, bio je na ivici crvenog, al' siguran sam da će biti u startnih 11.

Što se tiče Merkela, ne znam, nešto nisam baš siguran u njega, jeste mlad, al' možda mu je bolje pružati priliku na manjim utakmica, a kasnije i većim.

Vidim, stavio si Zambrotu, to znači da se vraća? Ako je tako, sjajna vest, po toj strani je najbolji od kojih imamo, dobar je i u odbrani, a i ume da centrira, odličan šut, i brz, s obzirom i koliko ima godina.

Samo je važno da su tu Silva i Nesta.:worth:

Ovaj Silva stvarno rastura, kada je došao bio je dobar, imao neke kikseve, al' sada igra bez greške, neverovatan je, i kada krene napred, jedna od boljih kupovina u poslednjih nekoliko godina.

A ne bih se slozio za Ibru, bolji je i od Pata i Robinha....bori se , odigrava i asistira sto su ova dvojica izgleda zaboravili.....ali stvarno je neverovatno da vec skoro dva meseca nije dao gol iz igre.....zato je i nervozan yebiga........

Bolji je od njih, al' da vidimo malo kako funkcioniše bez njega, Pato bi mogao malo više da asistira.

To ga yebe, poslednji gol je dao protiv Napolija, i to iz penala, mada, reče Alegri, to mu ne daje za pravo da se tako ponaša.

Pa bas zato sto ce oni da jure rezultat a ne mi,treba nam jaca sredina i da ih cekamo...Pato da protrci , Kassano da odigra..... Ovo sam napisao kako bih ja , a sto se alegrija tice siguran sam da ce pre Gatusso nego Merkel.... Mislim cak da ce i Seedorf pre nego Kassano..... sto mi se nikako ne svidja....a Zambrotta vec neko vreme trenira sa ekipom racunam da bi mogao i protiv Palerma mozda da zaigra....

Silva je Tatko :lol: moze na kuurac da nosa Dowsona i Gallasa zajedno :hahaha:

Pa bas zato sto ce oni da jure rezultat a ne mi,treba nam jaca sredina i da ih cekamo...Pato da protrci , Kassano da odigra..... Ovo sam napisao kako bih ja , a sto se alegrija tice siguran sam da ce pre Gatusso nego Merkel.... Mislim cak da ce i Seedorf pre nego Kassano..... sto mi se nikako ne svidja....a Zambrotta vec neko vreme trenira sa ekipom racunam da bi mogao i protiv Palerma mozda da zaigra....

Pa da, onda je možda bolje ne krećati sa triom...sredina Van Bomel - Flamini - Gatuzo...:mrgreen:

Seedorf i ume da odigra dobro te velike, bio je dobar protiv Totenhema, može da pomogne, al' sve zavisi da li će mu se igrati...:D

To je dobro za Zambrotu, ja znam da je mogao već protiv Napolija da igra, al' ništa posle toga...

Silva je Tatko :lol: moze na kuurac da nosa Dowsona i Gallasa zajedno :hahaha:

:hahaha::ok:

Bolje sedorf nego Gatuzo, ja iskreno volim Gatuza i odlican je bio nekad, i mnogo je pomogao klubu, ali sad se nalazi u ocajnom periodu. Dva pase ne moze da sastavi, Sedorf opet i moze nesto da uradi, Merkel je mlad, pre bi stavio na sredinu Emanuelsona, Sedorfa, Boateng, ili umesto sedorfa van bomela, na polu spica Robinja, i gore kasano i pato, ali i Pato je ocajan, Robinjo se trudi,
Jako smo losi, a inace je ovo nas deo sezone, msm u ovom delu smo uvek bili u odlicnoj formi, dok smo sad blago receno ocajni!
Dok su nam tu nesta i silva nema za nas zime :)

E da taj Emanuelson je dobar.... brz, zna da centrira,zna da sutne.......stvarno bre.....a ovog drugog,pa nemam pojma sta sa njim......valjda ga vide na treninzima majku mu.....

Bolje sedorf nego Gatuzo, ja iskreno volim Gatuza i odlican je bio nekad, i mnogo je pomogao klubu, ali sad se nalazi u ocajnom periodu. Dva pase ne moze da sastavi, Sedorf opet i moze nesto da uradi, Merkel je mlad, pre bi stavio na sredinu Emanuelsona, Sedorfa, Boateng, ili umesto sedorfa van bomela, na polu spica Robinja, i gore kasano i pato, ali i Pato je ocajan, Robinjo se trudi,
Jako smo losi, a inace je ovo nas deo sezone, msm u ovom delu smo uvek bili u odlicnoj formi, dok smo sad blago receno ocajni!
Dok su nam tu nesta i silva nema za nas zime :)

Morao bi Emenuelson da više dobija priliku.

Najverovatnije će protiv Intera sredina biti Gatuzo - Van Bomel - Flamini, kao protiv Napolija, i Juvea...

A najbolje Boateng - Van Bomel - Emanuelson...

Bolje drvece da posadite nego taj trio fantastiko da pustite da luta po terenu.

Ni meni se ne sviđa, šta ću, takav je posao...:mrgreen:

Ne volim da ih vidim sve na terenu, jedan od trojice je sasvim dovoljan, previše u sredini imamo odbrambenih igrača, Pirlo je dobar i za odbranu i napad, al' ybg njega nema, pa smo osuđeni na ove, samo da se Boateng vrati, al' čini mi se da će njega Alegri više napred da gurne...

Berluskoni Kaki: "Čekamo te raširenih ruku"

Milan će pokušati da vrati Brazilca...
Vlasnik Milana, Silvio Berluskoni, rekao je da će klub učiniti sve da vrati Kaku.

Navijači i čelnici u Madridu su izgleda izgubili strpljenje, pa je Kaka na pragu odlaska iz kluba ovog leta.

Berluskoni je odgovarao na pitanja novinara o mogućnostima da se Kaka ponovo vrati.

''Čekamo ga raširenih ruku. Naravno da smo zainteresovani za njega. On je sjajan igrač i osoba. Nisam još pričao sa Galijanijem o novcu. Ne znamo ništa o situaciji igrača u Madridu, ali smo uvek spremni za njega'', kroz osmeh je poručio patron ''rosonera'', tokom obeležavanja 25 godina na čelu kluba.

Kaka je na ''San Siru'' proveo 6 godina, otišao je u leto 2009.

Bolje drvece da posadite nego taj trio fantastiko da pustite da luta po terenu.

:rotf:

Svaka cast na komentaru, kratko ali jebbitacno!

Pricajte vi sta hocete ali Seedorf je u kakvoj god formi bio gospodar sredine terena u odnosu na ovu trojicu, za njega se mora naci mesto ako mislimo da Boateng igra iza spiceva. Milan je ulozio zalbu na Ibrinu kaznu ali nerealno je ocekavi smanjenje, jedino ako Silvio ne iskesira nesto.

Nadajmo se da Bajern neće obezbediti plasman u LŠ naredne sezone, pa da sjajni Roben dođe kod nas, eh šta bi to bilo...

Em je previse skup...pogotovo za nas....em 65%sezone povredjen....ti holandjani ko da su od stakla........mi i ovako sad imamo previse cesto povredjenih igraca.........zato ja ne bih voleo on da dodje iako je svetska klasa....

Jebivetar vi se jedan mali jadni klubic koji se jedva provukao i ti si nasao nekog da prozivas?Mi smo bre sedmostruki osvajaci a vi?Vi cete ovaj nazovi uspeh pamtiti u narednih 100 godina,tako da razumem vase radovanje...:cepanje:

Back