A.C. Milan

Emenuelsonu je i prava pozicija sredina, krilo, mada, a može i da igra beka.

Slažem se, Kasano bi više trebao da igra, al' sad, ima i Robinja i Pata, teško je odlučiti, s obzirom kako igra on i ostali, sigurno da više zaslužuje.

Pato odigra dve, tri utakmice sjajno, i ne vidiš ga neko vreme.

Protiv Palerma i Intera, ukoliko na obe ne igra Ibra, a verujem da neće, onda će biti trio Kasano - Pato - Robinjo.

Kada je Anćeloti bio, jedva smo čekali da ode, al' mislim da je bolje on, i od Leonarda, i Alegrija.

Ancelotti je daleko bolji od njih dvojice. Imao je slabiji tim nego ova dvojica, njegova najveca mana je bila sto nije davao priliku mladjim igracima.....da je on tu i dalje bi igrao Broki a ne Merkel......

@.pissbottleman
Ma ja to lupio, ako je tolika kvota, onda znatno vece sanse je bilo za namestanje :D Al' da ne ispadne da se izvlacimo na kiks, ali i to je realna opcija, kod nas nista nije iskljuceno.

@Squid

Pa kasano bi mogao da igra i na sredini, cistog veznog!
Sto se Ancelotija tice, jesmo cekali da ode, al tek kad je otisao, shvatis koliko je veliki i jak bio.
Sto se pata tice, sa njim ne znam sta se desava, isto mnogo gusi loptu, Ibra je dosta slabi u drugom delu sezonu, da ne bude sa njim isto kao i sa Djilardinom, Jedino Robinjo nesto igra konstantno dobro u drugom delu sezone, ja bih menjao Pata za Ramosa bez razmisljanja, trebaju nam kostantni igraci, koji celu sezonu mogu da odigraju na vrhunskom nivou. Sve je to lepo, Ibra, Pato, al cim neki kiks, njih dvojica odmah slabiji, kao da imaju neki problem u glavi :) Sa palermom ne znam kolik oce problema biti, al sa interom ce biti potesko, i tu ako puknemo, onda sigurno pucamo do kraja.

Znaci Blekpul-Tottenham 3:1 je bila namestaljka....to smo ih pustili da jer je kvota na kec bila ogromna....Vulvsi-Tottenham 3:3..jos iz X-X pa namestaljka ja ti kazem...
ne lupaj gluposti...kad izgubite tad je namesteno...da ste danas dobili nebi bila namestaljka....
Vulvsi su recimo dobili Siti,Liverpul i Celzi...al oni znaju da nameste....
pises gluposti...kad god izgubite nesto nam nije po volju....
sad i ja mogu da kazem da je Inter namestio da dodje X....samo prazne price...

@Spurs ne secam se da je te neko nesto pitao? :)

Totenhem se juce ispilio, i ti sad pricas neke price, suludo je porediti totenhem i milan, zapitaj se ko je gazda milana i sta on radi? *ebe se njemu za fudbal, njemu pare trebaju.

Poslednja izmena:
Srbija-Estonija cista namestaljka ljudi a vi pljujete Pizona...to je FS na celu sa Toletom prodao utakmicu..sve je moguce kad se izgubi....

Poslednja izmena od moderatora:
Odigrali ste nereseno..sve cestitke Bariju....ali ovo za namestanje je cista glupost...to sam samo od vas video...ali me ne cudi...za svaki neuspeh imate izgovor....to sto pricate ne pije vodu....veze vi nemate....

Spurs sad stvarno preterujes.... ja ne znam da li ti ne mozes da razumes tri recenice u istom postu(mozda je to previse sve skupa) ili ne zelis da razumes....ali ja stvarno ne mogu da ponavljam ono sto sam vec napisao...i jos da bi ti to opet izvrnuo........

Sanse da ce Tottenhem da izgubi u gostima su mnogo vece nego da ce Milan kod kuce od Barija,koliko god to tebi neverovatno izgledalo....i ja sam to za namestanje napisao usput dok sam psovao berluskonija a ti si od toga napravio neku galamu da uvek trazim izgovor kad Milan izgubi, sto nije istina. yebote izmisljas da govorim nesto sto nikada nisam rekao i onda mi kazes kako je to glupo.... a jos gore je sto su to stvari koje u stvarnosti ti radis kad god se spomene mancester.... (zalbe na sudije,FA organizaciju,fergusona,atmosferski pritisak.......)

Jaooooooo eve ga ponovo...eve ga ponovo pis, filozofija i njegovo bunilo :dash: :dash: :dash:

@pis
Dal je bilo namesteno kada je Real primio petardu od onog tima sto se macuje po petu ligu...da si navijac reala rekao bi da je namesteno...zato cuti i pokri se s usi.....nemozete Bari da dobijete...jedva im munuste gol a kao nas ce izbacujete....ma nije bila danasnja utakica namstena nego je vetar duvao u severnoistocnom smeru....sto je bilo vetar u ledja fudbalerima Barija da stisnu muuda i izvuku bod...to je bilo...

Eto vidis.....sa tobom se ne moze ni normalno raspraviti....... ja iako nisam navijac reala , iako mi je drago sto su onda pukli , mogu da kazem da je taj rezultat toliko cudan da nije 100% iskljuceno da je namestaljka? Pa sta? Ti mozes da kazes da 100% nije namestaljka? Isto tako i za ovo, jeste previse sto je Milan kad je bilo uzasno bitno izgubio bodove od ekipe koja je vec ispala u drugu ligu i kojoj ovaj bod nista ne znaci.....i to bas kad je i inter kiksnuo pa ipak nije ispao tako strasan taj remi.....postoji mogucnost da je namestena iz svih onih razloga koje sam i pre napisao....ali kao sto sam rekao to je samo mogucnost i proklet bio berluskoni ako to jeste tako pa mi zbog ta dva boda ne budemo sampioni na kraju......samo zbog njega sam to i napisao. ne branim igrace,naprotiv, kritikujem 80% njih non-stop jer nemaju kvalitet za tim kakav bi Milan trebao da bude, niti ja moram da pravdam da je Milan mnogo jaci klub od Barija iako sada nisu pobedili... a isto vazi i za (ako vec hoces tvojim recnikom) kuuratz od kluba koji je totenhem koji vec godinama trosi pare a ima sugave rezultate u ligi i yebe ih ko hoce i kako hoce a sad ih je us*alo da povezu dve dobre sezone,a LS ce sledeci put da vide za 50 godina, na kurtzu ih nosam i njihove napaljene navijace..... jel to nije previse filozofski za tebe? Sad si razumeo?

Da probam jos jednom. Ne trazim izgovor za Milan ni za remi sa barijem (najverovatnije bicemo prvi na kraju kako god) ni za ispadanje od totenhema (jeste blam,ali desilo se...u krajnjem slucaju m cemo da osvojimo jos sedam LS dok vi sledeci put udjete u takmicenje) nego sam to spomenuo kao mogucnost i nesto sto bi me jos vise iznerviralo u ovom remiju.

Ti be pis brate...mnogo si tanak sa zivci...opusti se maloo...niste pobedili-niste...zajebi da se nerviras...pa ce pobedite sledecu utakmicu vrlo vazno....bili ste bolji...ali manjak sporske srce i trener Alegri vas uvukose u crno zlo...ne se nerviraj bezveze...cuvaj zivci za sledecu sezonu...predvidjam vam buducnost sve goru i goru :mrgreen:
Za namestaljke necu da udaram neki komentar...ali sad bas gledam Monako sjebao Bordo u gostima...cenim da je namestena :mrgreen:
nije valjda pis da jos drkas patku na tih sedam pehara....samo da znas...ako smo mi debitanti u ligu sampiona vi imate samo dva trofeja...ali neznalica to nezna... :)

Ma napisao sam vec boli me i za to da li je namestena ili ne i boli me da se raspravljam sa tobom oko Milana i Totenhema i nisam slab na zivcima nego vec tri stranice pokusavam da ti objasnim nesto na moj nacin,ali posto ne ide probao sam na tvoj...... mada umem i da budem slab sa zivcima.... u svakom slucaju valjda je ova rasprava konacno gotova....
inace gledao sam sad bas vase stanje od osnivanje premijer lige do danas i krecete se od 4-og do 15-og mesta (dva puta ste jos bili 14-i, jednom12-i , dva puta deseti......) prosek vam je deseto mesto.......... cisto informativno....

Zato vam ide kako vam ide...mnogo gledate unazad a od proslosti se ne zivi...baci pogled na sadasnjost i buducnost i videces jednu drugu sliku...da smo buducnost mi...
meni se ebe ko je uzeo trofej 1937 i tako to na tu temu...

Ancelotti je daleko bolji od njih dvojice. Imao je slabiji tim nego ova dvojica, njegova najveca mana je bila sto nije davao priliku mladjim igracima.....da je on tu i dalje bi igrao Broki a ne Merkel......

Jeste to za godine, tu si u pravu, al' Anćeloti je napravio jak Milan, koji je harao Evropom, bez obzira na godine, uzimao je trofeje...

Mada poslednjih godina je bio loš, propustili smo i LŠ...

Pa kasano bi mogao da igra i na sredini, cistog veznog!
Sto se Ancelotija tice, jesmo cekali da ode, al tek kad je otisao, shvatis koliko je veliki i jak bio.
Sto se pata tice, sa njim ne znam sta se desava, isto mnogo gusi loptu, Ibra je dosta slabi u drugom delu sezonu, da ne bude sa njim isto kao i sa Djilardinom, Jedino Robinjo nesto igra konstantno dobro u drugom delu sezone, ja bih menjao Pata za Ramosa bez razmisljanja, trebaju nam kostantni igraci, koji celu sezonu mogu da odigraju na vrhunskom nivou. Sve je to lepo, Ibra, Pato, al cim neki kiks, njih dvojica odmah slabiji, kao da imaju neki problem u glavi :) Sa palermom ne znam kolik oce problema biti, al sa interom ce biti potesko, i tu ako puknemo, onda sigurno pucamo do kraja.

Pato nije konstantan, to mi se ne sviđa, razumljivo je da odigra po neku loše utakmicu, al' igra samo po nizovima, loše - dobro.

Ne znam baš to za Ramosa, mi tu imamo Abatea, svakako da je Ramos bolji, al' mislim da je mnogo važnija leva strana, tj. levi bek, tamo smo tanki, Jankulovski i Antonini, žalosno, da je Zambrota tu druga bi to priča bila.

Pa naravno da ti se ebe kad je totenhem zadnji put bio sampion engleske pre 50 godina....da vi imate sedam LS drugacije bi pricao...ali nije ni bitno to, ja ti kazem gledao sam od osnivanja premijer lige,to je zadnjih 18 godina nije bas 1937.....a to da ste vi buducnost baba vanga ja se izvinjavam......samo napred...
videcemo sadasnjost ko ce imati trofej ove godine a ko ne...pa cemo videti i za sledecu.....poz

@ Squid...na te zadnje godine sam i mislio...malo se stegao,a znao je Kaku da ubaci kao klinca jos...... ja tog ramosa ne cenim bas toliko da bih dao Pata za njega...jeste on dobar ali zna i da kiksne a i da ostane npred i napravi rupu u odbrani, a Abate je svaku utakmicu sve bolji....

Zato vam ide kako vam ide...mnogo gledate unazad a od proslosti se ne zivi...baci pogled na sadasnjost i buducnost i videces jednu drugu sliku...da smo buducnost mi...
meni se ebe ko je uzeo trofej 1937 i tako to na tu temu...

Nije fora u tome, nismo mi osvajali samo 1937, mi smo konstantno dobri, pogledaj i kada smo uzimali LŠ...a ne kao vi, u nekom naletu i zamislili da ste neki veliki klub...

Normalno da ti se yebe kada vi nemate nikakvu istoriju...

@ Squid...na te zadnje godine sam i mislio...malo se stegao,a znao je Kaku da ubaci kao klinca jos...... ja tog ramosa ne cenim bas toliko da bih dao Pata za njega...jeste on dobar ali zna i da kiksne a i da ostane npred i napravi rupu u odbrani, a Abate je svaku utakmicu sve bolji....

Pa da, kasnije počeo da veruje samo proverenim snagama...:D

Ni ja ne cenim toliko Ramosa, ništa naročito...

Za Pata se mogu uzeti dobro pare, od Sitija pogotovo, a možda i uzeti Balotelija...

Manćiniju dosta Balotelija?

Italijanu izgleda prekipelo i želi da se reši kontroverznog zemljaka. Ostvarenje sna za ''Super Marija''?
Milan je spreman da uputi ponudu za napadača Mančester Sitija, Marija Balotelija.

Engleki mediji, preneli su jutros da su ''rosoneri'' spremni da ponude 24 miliona evra, kako bi privoleli ''nemirnog'' fudbalera da dođe na ''San Siro''.

Baloteli je izigrao poverenje skoro svih nadređenih na Istlendsu, uključujući i menadžera Roberta Manćinija, koji je nedavno izjavio da ga ovaj uopšte ne sluša.

Mladi Italijan je igrao za Inter, ali je izjavio da je veliki navijač Milana i da bi voleo da zaigra u tom klubu, tako da postoji šansa da se vrati u Milano.

Treba da ga dovedemo, jeste ludak, al' valjda će se smiriti kada dođe u klub koji voli...:mrgreen:

Strašan igrač...:worth:

Ibrahimović želi sreću srpskim klincima

Jedan od najpopularnijih svetskih klubova Milan i ove godine ogranizovaće juniorski kamp za decu (MJC) od šest do 14 godina na Adi Ciganliji u Beogradu. Na ovom kampu do sada je u Srbiji učestvovalo 1.600 dečaka. Ove godine na Adi će se naći 200 klinaca koji će raditi besplatno u periodu od 20. do 24. juna uz podršku Pepsija i Banke Intesa.

Kao i prethodnih godina, dva najtalentovanija mlada fudbalera će dobiti priliku da učestvuju na Milan Junior Camp danu u Milanu, zajedno sa najuspešnijim polaznicima MJC projekta širom sveta. Podršku učesnicima ovogodišnjeg MJC kampa uputio je i najbolji fudbaler lidera Serije A, Zlatan Ibrahimović.

- Ponosan sam što je tako značajan i poštovan klub kakav je Milan odlučio da organizuje ovaj događaj u Srbiji. Želim da poželim sreću svim mladim fudbalerima koji će učestvovati na MJC u Beogradu i podsetio bih da će dobiti priliku da treniraju po zvaničnim metodama koje se primenjuju u AC Milan. Uvek sam verovao u veliki potencijal Balkana, odakle je i moja porodica, u svetu fudbala i svetu skautinga. Siguran sam da će deca koja pokažu poseban talenat biti selektovana i pažljivo praćena od strane trenera Milana. Ovo je odlična prilika koja im nudi šansu da se pridruže velikoj porodici “roso-nera" - istakao je Ibrahimović.

Paolo Maldini:"Nikada ne bih otišao u Inter kao Leonardo!"

Legenda crno-crvenog dela Milana, paolo Maldini, jasno stavlja do znanja da nikada ne bi otišao u Inter.
Od kako je postao trener najljućeg rivala Milana, brazilski trener Leonardo je meta velikih kritika navijača Milana. Jedan od njih je i Paolo Maldini koji otkriva da nikada ne bi mogao da uradi tako nešto.

"Nikada ne bih prihvatio ponudu Intera za bilo koji posao u tom klubu! Ja nisam Leonardo!"

Legendarni defanzivac je rekao da još uvek nije zainteresovan da se vrati u svoj bivši klub.

"Kada sam završio karijeru, dogovor je bio da se malo odmorim od fudbala i posvetim porodici. Ako dođe pravi trenutak i ako mi se pruži šansa da radim u klubu koji toliko volim, naravno da ću je prihvatiti. Ipak, još uvek nije pravi trenutak za tako nešto." rekao je Paolo Maldini.

Jednom legenda, uvek legenda :)

Ibrahimović kažnjen, ne igra protiv Intera!

Napadaču Milana, Zlatanu Ibrahimoviću, u ponedeljak je izrečena suspenzija od tri utakmice, a to automatski znači da će, sem mečeva protiv Palerma i Fiorentine (obe u gostima), propustiti i možda odlučujući okršaj za titulu - gradski derbi protiv Intera!

Švedski reprezentativac, ubedljivo najbolji igrač "roso-nera" ove sezone, zaradio je direktan crveni karton zbog namernog udaranja defanzivca Barija Marka Rosija. Njegov gest, ocenjen je od strane disciplinaca Serije A kao nesportski, pa je i kažnjen shodno pravilima kada je takva vrsta ponašanja na terenu po sredi. Milan je, inače, osvojio samo bod protiv "fenjeraša" (1:1) i propustio veliku priliku da odmakne prvom pratiocu Interu na sedam bodova.

Tri utakmice suspenzije dobio je i fudbaler Parme, Daniele Galopa, koji je takođe "crveneo" protiv Napolija, a isti broj utakmica odmaraće i Stefan Radu, igrač Lacija, koji je isključen u gradskom derbiju protiv Rome. Nešto bolje je prošao Kristijan Ledezma, takođe fudbaler rimskih nebeskoplavih, koji je dobio dva meča kazne zbog crvenog kartona i uvreda na račun sudija.

Back