Spurs
Iskusan
- Poruka
- 5.190
Remi sa poslednjim na tabeli, ubedljivo poslednjim...
i to ste se izvukli kao najveci olosi....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Remi sa poslednjim na tabeli, ubedljivo poslednjim...
Ladne je svirao kraj u sred napada na 30 metara od njihovog golapa ovaj taman da centrira
al smo us*ali motku.......... bolje da nisam gledao.....

i to ste se izvukli kao najveci olosi....
Biće yebeno ako kazne Ibru zbog udaranja, onda propušta derbi, nadam se da neće, dovoljno jednu da ne igra, al' ne verujem, sve smo zeznuli.

Pa taj Bari za celu seonu dao 12 golova,od toga nama 3............. sad gostujemo Palermu, pa dolazi Inter,pa gostujemo Fiorentini..... ako nekim cudom budemo prvi posle toga, rekao bih da imamo velike sanse,ali posle ovoga danas, ne znam sta ce biti ni kad nam bbolonja i sampdorija dodju.....
Jedina sreca u nesreci je sto nam se Inter nije priblizio za 1 bod.![]()
Bruka, mora Alegri nešto da menja, ima jako lošu sredinu, samo da se vrati Boateng, a i Pirlo bi sada trebao...
Spurs ajd ne palamudi nismo se izvukli , imali smo dvadeset prilika oni tri...........pa razbili smo ih i sa igracem manje..... ovo je takva namestaljka onog smrdljivog berluskonija ako ne budemo sampioni na kraju zbog ove utakmice ruka mu se osusila...da ne kazem nesto drugo....
Ma`prvo Alegrija promeniti, pa onda ostale....
Spurs ajd ne palamudi nismo se izvukli , imali smo dvadeset prilika oni tri...........pa razbili smo ih i sa igracem manje..... ovo je takva namestaljka onog smrdljivog berluskonija ako ne budemo sampioni na kraju zbog ove utakmice ruka mu se osusila...da ne kazem nesto drugo....
Direktan crveni + zuti....leeeeee 2-3 meca minimum...
Kako niste....10 minuta pre kraj ste imali igraca manje i gubili sa 1:0....ovo je za vas petarda...
Znaci sada je namestaljaka na repertoaru....sledeci put ce bude da vas je atmosferski pritisak zajebo i niste uspeli da pobedite...te namestaljke su samo izgovor za neuspeh....to nepije vodu![]()
ko ce to da padne na tiket... sta teras cirkus...da je bilo namesteno i da se znao rezultat zasto bi Ibra udario coveka i rizikovao da neigra sledece 2-3 utakmice, cak i derbi...I Man Utd izgubi od slabih ekipa,Celzi i Arsenal...pa se ne kaze da je bilo namesteno....jedino se vi vadite a to je mnogo jadno....nijedan navijac Man Utd kada su izgubili od Vigana nije rekao da je namestaljka...a vi za svaki poraz trazite alibi...te nemate srecu,te je duvao vetar prema njihovom golu,te je vreme bilo loso......mnogo ste jadni sa tim...
Kasano mora da igra od pocetka svaku utakmicu od sad. Jer besmisleno je takvog igraca drzati na klupi. I ovaj alegri mi nije jasan, hocu ancelotija 
tako da to nije ne moguce, jer ko bi pomislio na Milan na svom terenu moze da odigra nereseno sa Barijem 
Alo ljudi nije kraj sveta. Ne bezi inter nama 5 bodova pa da se plasimo, nego mi njemu. I oni imaju 2-3 jake utakmice isto kao i mi do kraja.
Sto se tice utakmice propustena je lepa sansa da se odmakne jos, ali sta ces, ne moze sve kako mi hocemo. Na kraju je dobro se zavrsilo.
Gatuzo je ocajan, i NE SME VISE DA IGRA! ocajan je covek. Ostali su odigrali odlicno, emanuelson se pokazao kao vrlo dobar i na srediniKasano mora da igra od pocetka svaku utakmicu od sad. Jer besmisleno je takvog igraca drzati na klupi. I ovaj alegri mi nije jasan, hocu ancelotija
![]()