gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Tačnije.glupi kralj je dobio rezidencije na Brionima i Bledu a to platio potocima srpske krvi u naše ime.dala baba 10 dinara da udje u kolo,sad bi dala 20 da izadje....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačnije.glupi kralj je dobio rezidencije na Brionima i Bledu a to platio potocima srpske krvi u naše ime.dala baba 10 dinara da udje u kolo,sad bi dala 20 da izadje....
Ne lupaj.Srbi su bili u partizanskim jedinicama zato što su četnici u Bosni bili na strani okupatora.I ovo ti ne pričam iz komunističke istorije nego znam zato što su mi moji pričali,počev od pokolja na Kozari.Je' l si tu cuo za VERSAJSKI UGOVOR i ko je crtao mapu Evrope posle I svetskog rata, ili kod vas po tim radikalno-udbaskim zemunskim DB ''agencijama'' jako slabo poznaju istoriju. Alo se Srbima nije svidjala Jugoslavija, sto je onda 80% partizanskih jedinica do '44 bili Srbi iz danasnje Hrvatske i Bosne????
Ne lupaj.Srbi su bili u partizanskim jedinicama zato što su četnici u Bosni bili na strani okupatora.I ovo ti ne pričam iz komunističke istorije nego znam zato što su mi moji pričali,počev od pokolja na Kozari.
Ti ljudi na početku rata nisu birali stranu nego su bežali u šume od ustaša.Koliko su četnici bili uz njih,dovoljno je reći da ih uopšte nije bilo da 1942. godine.Treba biti jako glup pa biti protiv svog naroda kad mu je u pitanju opstanak.HAHAAH ko to kaze tvoj deda partizan iz Bosne, pa sta su radili SRBI iz BIH i HRVATKE kod HRVATA TITA 1941-1945, kad im se kako ti kazes nije svidjala Jugoslavija.
Britanci su najobicnija stoka i najveci neprijatelji Srbije i srpskog naroda
Jedna stvar je tu interesantna, ovako iz prakse i života EU:
Svim državama u EU ide slabije nego pred ujedinjenjem osim Njemačkoj koja cveta u svakom pogledu.
Poznato je i to, da Njemačka najviše daje sredstava za EU a većina drugih je, više prima nego daje.
Ko može na to dati odgovor, zašto jedino dobro ide Njemačkoj a sve ostalo propada, iako Njemačku ta EU "najviše košta".
Jedna stvar je tu interesantna, ovako iz prakse i života EU:
Svim državama u EU ide slabije nego pred ujedinjenjem osim Njemačkoj koja cveta u svakom pogledu.
Poznato je i to, da Njemačka najviše daje sredstava za EU a većina drugih je, više prima nego daje.
Ko može na to dati odgovor, zašto jedino dobro ide Njemačkoj a sve ostalo propada, iako Njemačku ta EU "najviše košta".
Napredak i šanse donose ljudi visoke inteligencije povezane sa visokim obrazovanjem koji okupljaju oko sebe slične sebi.Tvoj prestolonaslednik je pre svega čovek sumnjive ili prosečne inteligencije i jedina stvar koju može da shvati je to kako se krade.U rangu je Katarine Rebrače,naprimer.
Proble sto toj deci radikalnih-komunistickih JNA vojnih lica i udbasa draziji HRVAT Tito i AUSTOUGARSKI kaplar koji je ubijao Srbe iz Kraljevine Srbije 1914. nego srpska monarhisticka tradicija.
Istrazivanje Daily Express-a prevazislo je i ocekivanja najtvrdokornijih evroskeptika. Cak 99% Britanaca zeli da njihova zemlja napusti, vecini ovde na forumu, voljenu EU.
http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/213821
Zasto Britanci ne vole EU, kad nam ovdasnja vladajuca klika neprekidno mantra da je to najuzviseniji cilj svakog postenog poreskog obveznika u Srbiji. I da se EU ima voleti vise od majke i oca, zene, ljubavnice, tetke, kucnog ljubimca, zdravog razuma....Zar je moguce da je doslo do kontraevolutivnih tokova, te da su narodi balkanske vukojebine postali progresivniji u odnosu na one koji su jos dok se ovde jelo zlatnim kasikamaimali pisanu povelju koja garantuje slobodu i pravo svakom pojedincu,bez obzira na stalez i koja je sprecavala samovolju Kraljeva i tiraniju, tzv MAGNA CARTA?
Sta se to desava sa Britancima danas,kad mi iz ovog balkanskog vilajeta treba da ih ucimo sta treba da rade i kuda treba da idu. Sas nas, be, sas nas u zajednicki europski dom, be!![]()
Britanci su najobicnija stoka i najveci neprijatelji Srbije i srpskog naroda
tebi sigurno ništa ali pametan čovek bi se trebao zapitati zašto goovnjave snage okupatorske hoće da nas uguraju silom u tu organizaciju naslednika 3 rajha kad već postojeće članice ove zločinačke org. hoće iz iste izaći.........pametni se pitaju zašto nas guraju u okrilje germana a svađaju sa slovenskim narodima........
Britanci hoce IZ EU jer su oni ti koji daju novce a mi hocemo u EU jer se nama tamo treba davati novaca. Prosto ko pasulj.Istrazivanje Daily Express-a prevazislo je i ocekivanja najtvrdokornijih evroskeptika. Cak 99% Britanaca zeli da njihova zemlja napusti, vecini ovde na forumu, voljenu EU.
Zasto Britanci ne vole EU, kad nam ovdasnja vladajuca klika neprekidno mantra da je to najuzviseniji cilj svakog postenog poreskog obveznika u Srbiji. I da se EU ima voleti vise od majke i oca, zene, ljubavnice, tetke, kucnog ljubimca, zdravog razuma....Zar je moguce da je doslo do kontraevolutivnih tokova, te da su narodi balkanske vukojebine postali progresivniji u odnosu na one koji su jos dok se ovde jelo zlatnim kasikamaimali pisanu povelju koja garantuje slobodu i pravo svakom pojedincu,bez obzira na stalez i koja je sprecavala samovolju Kraljeva i tiraniju, tzv MAGNA CARTA?
Sta se to desava sa Britancima danas,kad mi iz ovog balkanskog vilajeta treba da ih ucimo sta treba da rade i kuda treba da idu. Sas nas, be, sas nas u zajednicki europski dom, be!![]()
Ова власт је продала државу и народ.
Добро су плаћени и награђени да владајућој банди из ЕУ испоруче још једну малу балканску земљу.
Германима смо потребни као јефтина радна снага,тржиште.. или ти као народ који ће ускоро не бити у вазалном односу према њима, већ у ропском односу.
Istrazivanje Daily Express-a prevazislo je i ocekivanja najtvrdokornijih evroskeptika. Cak 99% Britanaca zeli da njihova zemlja napusti, vecini ovde na forumu, voljenu EU.
Ова власт је продала државу и народ.
Добро су плаћени и награђени да владајућој банди из ЕУ испоруче још једну малу балканску земљу.
Германима смо потребни као јефтина радна снага,тржиште.. или ти као народ који ће ускоро не бити у вазалном односу према њима, већ у ропском односу.
Moracanin,
U pitanju je sistem, moze neko da se ubije od rada i da bude siromasan, i nije tacno da Nemci najvise rade u Evropi, to je mit, drugim recima Nemacka je stvorila sistem kako da vlada Evropom.
I to ne govorim sa negativnog aspekta (niti pozitivnog) jednostavno uvek mora da postoji neko centralno jezgro koje vodi imperiju, a Nemacka od EU pravi novu imperiju (kojoj jedino jos Britanci unutar EU smetaju, ali ne mogu da promene stvari).
Imas vise tekstova koje sam postavljao a za tebe izdvojio sam nekoliko:
Sveta germanska imperija evropskih nacija, EUcronicle
http://forum.krstarica.com/showthre...ermanska-imperija-evropskih-nacija-EUcronicle
Nemacka od EU zemalja pravi ekonomske kolonije Zivot u nemackom carstvu Doug Saunders
http://forum.krstarica.com/showthre...lonije-Zivot-u-nemackom-carstvu-Doug-Saunders
Ostvarenje dominacije Nemacke u EU i njen mocni partner, anglosaksonski UK US izvori
http://forum.krstarica.com/showthre...jen-mocni-partner-anglosaksonski-UK-US-izvori