99% Britanaca želi da Britanija napusti Evropsku Uniju

Titus.

Ističe se
Banovan
Poruka
2.276
Istrazivanje Daily Express-a prevazislo je i ocekivanja najtvrdokornijih evroskeptika. Cak 99% Britanaca zeli da njihova zemlja napusti, vecini ovde na forumu, voljenu EU.

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/213821

Zasto Britanci ne vole EU, kad nam ovdasnja vladajuca klika neprekidno mantra da je to najuzviseniji cilj svakog postenog poreskog obveznika u Srbiji. I da se EU ima voleti vise od majke i oca, zene, ljubavnice, tetke, kucnog ljubimca, zdravog razuma....Zar je moguce da je doslo do kontraevolutivnih tokova, te da su narodi balkanske vukojebine postali progresivniji u odnosu na one koji su jos dok se ovde jelo zlatnim kasikama:mrgreen: imali pisanu povelju koja garantuje slobodu i pravo svakom pojedincu,bez obzira na stalez i koja je sprecavala samovolju Kraljeva i tiraniju, tzv MAGNA CARTA?

Sta se to desava sa Britancima danas,kad mi iz ovog balkanskog vilajeta treba da ih ucimo sta treba da rade i kuda treba da idu. Sas nas, be, sas nas u zajednicki europski dom, be!:rotf:

I sta to znaci nama?

tebi sigurno ništa ali pametan čovek bi se trebao zapitati zašto goovnjave snage okupatorske hoće da nas uguraju silom u tu organizaciju naslednika 3 rajha kad već postojeće članice ove zločinačke org. hoće iz iste izaći.........pametni se pitaju zašto nas guraju u okrilje germana a svađaju sa slovenskim narodima........

Da li će izvinjenje biti prihvćeno ako se ''prestolonaslednik'' izvini u njihovo ime.Britanac je.

Kao prvo, bilo bi lepo da ne prenosiš rasprave sa teme na temu.

Osim toga, prestolonslednik nije Britanac nego Srbin i to potomak čoveka koji je pokrenuo oslobodilaču revoluciju na Balkanu i bio luča svim pokorenim narodima u osmanlijsko-azijatskom srednjovekovnom mraku.

A u Britaniju su ga oterali tvoji komunistički preci koji su se umuvali na vlast puzeći za sovjstskim kaćušama i tenkovima.

To patološko negiranje istorijskih činjnica i omalovažavanje najsvetlijih i najpozitivnijih srpskih tradicija je pravi simptom antisrpstva.

Prosrpska retorika, kletve srpskim neprijateljima, dizanje tri prsta, zakletve životom ljubljenom srpstvu samo je kič-nacionalizam koji praktikuješ kako ti tako i tebi slični nisu ništa spram mržnje prema svemu što je Srbiju učinilo državom.

Pravi patriotizam nije u ritualu već u zanju i sposobnost ali i učinku.

A apropo zverskog bombardovanja Srbije 1944. izvinjenje može da se prihvati samo od Parlamenta, Premijera i Kraljice, ne mogu se u njihovo ime izvinjavati srpske izbeglice.

Da ne bude nejasnoća, ja VB nisam ni smatrao EU državom jer nikada nisu usvojili nešto što je proklamovano kao evropske vrednosti.

Poslednja izmena:
Istrazivanje Daily Express-a prevazislo je i ocekivanja najtvrdokornijih evroskeptika. Cak 99% Britanaca zeli da njihova zemlja napusti, vecini ovde na forumu, voljenu EU.

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/view/213821

Zasto Britanci ne vole EU, kad nam ovdasnja vladajuca klika neprekidno mantra da je to najuzviseniji cilj svakog postenog poreskog obveznika u Srbiji. I da se EU ima voleti vise od majke i oca, zene, ljubavnice, tetke, kucnog ljubimca, zdravog razuma....Zar je moguce da je doslo do kontraevolutivnih tokova, te da su narodi balkanske vukojebine postali progresivniji u odnosu na one koji su jos dok se ovde jelo zlatnim kasikama:mrgreen: imali pisanu povelju koja garantuje slobodu i pravo svakom pojedincu,bez obzira na stalez i koja je sprecavala samovolju Kraljeva i tiraniju, tzv MAGNA CARTA?

Sta se to desava sa Britancima danas,kad mi iz ovog balkanskog vilajeta treba da ih ucimo sta treba da rade i kuda treba da idu. Sas nas, be, sas nas u zajednicki europski dom, be!:rotf:

Ja bi pre pitala zašto neki misle da je dobro da Srbija treba da uđe u EU? :aha:

tebi sigurno ništa ali pametan čovek bi se trebao zapitati zašto goovnjave snage okupatorske hoće da nas uguraju silom u tu organizaciju naslednika 3 rajha kad već postojeće članice ove zločinačke org. hoće iz iste izaći.........pametni se pitaju zašto nas guraju u okrilje germana a svađaju sa slovenskim narodima........

Ja nisam tako pametna kao ti, ali cu pkusati malo da ti odgovorim, mada takvoj suvoj inteligenciji je veoma tesko odgovoriti.
Sta to Srbija (mi) ima od toga sto je 99% Engleza protiv EU? Zanemarimo prazni patriotizam, kojim se duvamo bez pokrica, ali mi nemamo nista. Ne zato sto je "DOS sve rasprodao", vec zato sto nemamo. Englezi, Skandinavci gube od EU, ali nama i zemljama Istocne Evrope je preko potrebna. Odatle ce stici industrijski razvoj za kojim mi kaskamo, planski razvoj poljoprivrede i liberalizacija trzista, dok se kod nas jos uvek ocekuje da drzava brine o tome. Nadam se da ce nam Evropa otvoriti oci da shvatimo da vlast nije bog, vec jedan servis.
A zasto bi jedan Island "jurio" u EU, a zasto Svajcarska i Norveska ne jure. Svi su oni u boljoj poziciji nego mi. Mi nemamo izbora, a oni imaju, kao i Englezi.
Dok ti udaras tu okupaciji prolazi ti vreme. Bavi se malo svojim zivotom. ;)

Osim toga, prestolonslednik nije Britanac nego Srbin i to potomak čoveka koji je pokrenuo oslobodilaču revoluciju na Balkanu i bio luča svim pokorenim narodima u osmanlijsko-azijatskom srednjovekovnom mraku.

A u Britaniju su ga oterali tvoji komunistički preci koji su se umuvali na vlast puzeći za sovjstskim kaćušama i tenkovima.

To patološko negiranje istorijskih činjnica i omalovažavanje najsvetlijih i najpozitivnijih srpskih tradicija je pravi simptom antisrpstva.

Prosrpska retorika, kletve srpskim neprijateljima, dizanje tri prsta, zakletve životom ljubljenom srpstvu samo je kič-nacionalizam koji praktikuješ kako ti tako i tebi slični nisu ništa spram, mržnje prema svemu što je Srbiju učinilo državom.

Pravi patriotizam nije u ritualu već u zanju i sposobnost ali i učinku.

A apropo zverskog bombardovanja Srbije 1944. izvinjenje može da se prihvati samo od Parlamenta, Premijera i Kraljice, ne mogu se u njihovo ime izvinjavati srpske izbeglice.

Da ne bude nejasnoća, ja VB nisam ni smatrao EU državom jer nikada nisu usvojili nešto što je proklamovano kao evropske vrednosti.
'''ослободилачка револуција''??:lol:
Престолонаследник је британски држављанин и британски официр.
А ти и слични можете да будете дописни чланови крунског савета,кад буде пресељен на интернет.

интересантно.
ако британија напусти тзв еу имаћемо сличну ситуацију као 1940., после немачке инвазије француске.
само немачка и француска преостају као покретачи тзв еу, утицај осталих чланица на битне ствари је скоро занемарљив.
уз то, вероватно би се и у француској појавио покрет отпора у виду неких партија против немачке доминације.
историја би се могла поновити, овај пут без тенкова и авиона, ал са истим крајем као 45.

'''ослободилачка револуција''??:lol:
Престолонаследник је британски држављанин и британски официр.
А ти и слични можете да будете дописни чланови крунског савета,кад буде пресељен на интернет.

Evo da ti uvažim tu fiksaciju na britanskog oficira, recimo.
I to je bolje nego austrougarski kaplar koji je odlikovan za službu u jedinici koja je počinila nečuvena zverstva po Bosni nad srpskim življem ili kum SFRJ koji je lično kaplar-šloseru i doživotnom PreCedniku pisao da ono Narodna treba zameniti sa Socijlaistička.

To što insistiraš na priči o državljanstvu je samo odraz neukusa i banalnosti. Spočitavati čoveku (kome su kvazikomunističko-divljačke horde oduzele državljanstvo još pre no što se rodio) britansko državljanstvo - mora se reći nije dostojno ni kafanske polemike.

A što se mene i sličnih tiče, bićemo srećni i da otpratimo krunisanje na TV-u. Ako ništa drugo taj čin će mi bar dati nadu da će oni koji dolaze posle nas ipak imati malo bolju šansu u životu.

Poslednja izmena:
I to je bolje nego austrougarski kaplar koji je odlikovan za službu u jedinici koja je počinila nečuvena zverstva po Bosni nad srpskim življem ili kum SFRJ koji je lično kaplar-šloseru i doživotnom PreCedniku pisao da ono Narodna treba zameniti sa Socijlaistička.

To što insistiraš na priči o državljanstvu je samo odraz neukusa i banalnosti. Spočitavati čoveku kome su kvazikomunističko divljačke horde oduzele državljanstvo još pre no što se rodio na britanskom državljanstvu - mora se reći - nije dostojno ni kafanske polemike.

A što se mene i sličnih tiče, bićemo srećni i da otpratimo krunisanje na TV-u. ako ništa drugo taj čin će mi bar dati nadu da će oni koji dolaze posle nas ipak imati malo bolju šansu u životu.
Napredak i šanse donose ljudi visoke inteligencije povezane sa visokim obrazovanjem koji okupljaju oko sebe slične sebi.Tvoj prestolonaslednik je pre svega čovek sumnjive ili prosečne inteligencije i jedina stvar koju može da shvati je to kako se krade.U rangu je Katarine Rebrače,naprimer.

evropske vrednosti.

Bas tako, basucke dovele HRVTA Tita na vlast i na njihovim tenkovima i ukinuli Srbima vekovenu tradiciju i monarhiju. .

To što insistiraš na priči o državljanstvu je samo odraz neukusa i banalnosti. Spočitavati čoveku (kome su kvazikomunističko-divljačke horde oduzele državljanstvo još pre no što se rodio) britansko državljanstvo - mora se reći nije dostojno ni kafanske polemike.

A što se mene i sličnih tiče, bićemo srećni i da otpratimo krunisanje na TV-u. Ako ništa drugo taj čin će mi bar dati nadu da će oni koji dolaze posle nas ipak imati malo bolju šansu u životu.

Proble sto toj deci radikalnih-komunistickih JNA vojnih lica i udbasa draziji HRVAT Tito i AUSTOUGARSKI kaplar koji je ubijao Srbe iz Kraljevine Srbije 1914. nego srpska monarhisticka tradicija.

Tito i kralj su grobari Srbije,svaki na svoj način.Svako jugoslovenstvo je smrt za Srbe kao narod.
Je' l si tu cuo za VERSAJSKI UGOVOR i ko je crtao mapu Evrope posle I svetskog rata, ili kod vas po tim radikalno-udbaskim zemunskim DB ''agencijama'' jako slabo poznaju istoriju. Alo se Srbima nije svidjala Jugoslavija, sto je onda 80% partizanskih jedinica do '44 bili Srbi iz danasnje Hrvatske i Bosne????

Back