jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Izaći ću danas sutra na autoput proveriti dal šta manje trese.Maljem je izlupao i gotovo.
Nezam dal da li se felšava felna može izpraviti ili mora druga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izaći ću danas sutra na autoput proveriti dal šta manje trese.Maljem je izlupao i gotovo.
Moze, celicne se ispravljaju bez vecih problema, dok aluminujmske malo teze, sve zavisi.Izaći ću danas sutra na autoput proveriti dal šta manje trese.
Nezam dal da li se felšava felna može izpraviti ili mora druga?
Čelične imam.Otići ću hebote ne znam ni sam kod koga ko to moze uradit da ih dodatno ne shebe haha.Ima neki adam vulkanizeri Bg navodno krsteni.Moze, celicne se ispravljaju bez vecih problema, dok aluminujmske malo teze, sve zavisi.
I meni isto, zavrteo je na mašini, stavio krstić na srce, spustio na pod i odvalio macolom.Maljem je izlupao i gotovo.

Meni neki dan macolom felnu ja juče na autoput i opet trese...moram kod ozbiljniijih vulkanizera kao da naftu vadim.I meni isto, zavrteo je na mašini, stavio krstić na srce, spustio na pod i odvalio macolom.
Kaže mi mlađi vulkanizeri ne znaju to da odrade.
Meni bilo čudno jer sa starim gumama išao 170kmh bez da zatrese i malo a kada sam stavio potpuno nove zimske ono trese ko ludo.
Kaže ova stara se ojela isamu sebe izbalansirala![]()
Eto ti prilike da uzmeš neke 17 ili 18 alu felne. Otkad imam 16" nikad nikakvi problemi. Veća šira guma ko valjak prelazi rupe.Meni neki dan macolom felnu ja juče na autoput i opet trese...moram kod ozbiljniijih vulkanizera kao da naftu vadim.
Meni po hr ili slo putu tresu po ravnom.Cesto odem preko.Eto ti prilike da uzmeš neke 17 ili 18 alu felne. Otkad imam 16" nikad nikakvi problemi. Veća šira guma ko valjak prelazi rupe.
Koliko bese presao taj auto?Meni po hr ili slo putu tresu po ravnom.Cesto odem preko.
Nova novcata...trese ko luda
570.000 km ako nije sta vracena km pre mene .A kompresija mu top ide ko lud jos uvek.Dizne sam cistio lani.Ne trese od njih.Bio sam kod mehanicara kazu trap ok.Kako provale na oko da nije od poluosovine isto neznam.Koliko bese presao taj auto?
TEK se razradio, bolji nego nov što bi rekli dule i igi570.000 km ako nije sta vracena km pre mene .A kompresija mu top ide ko lud jos uvek.Dizne sam cistio lani.Ne trese od njih.Bio sam kod mehanicara kazu trap ok.Kako provale na oko da nije od poluosovine isto neznam.

Samo dokaz nemačke tehnologije..570k km sa mozda vracenom km .. Za dizele su carevi tu im niko ne može nista..TEK se razradio, bolji nego nov što bi rekli dule i igi![]()

Na autoputu 200 km na sat moze kad se gurne do daske.Na 150 km ne osecam motor lepo u tisini ide.Potrosnja otvoreno voznja 150 na sat oko 6.5/7 litara.Samo dokaz nemačke tehnologije..570k km sa mozda vracenom km .. Za dizele su carevi tu im niko ne može nista..
Raspada se i na 140-150k km ne mora milion.. Interestno Hyundai 5g garacije a motor bas riknu na 5godina i mora da proslo par dana preko garacijeTo samo potpuno lud čovek može da kupi ja sam bio šokiran. Auto stvarno izgleda kao nov ali je prešao milion km i sve se raspada ispod haube.
Ti motori sa direktnim ubrizgavanjem su tesko smece ne samo za Hyundai nego za svaki.Raspada se i na 140-150k km ne mora milion.. Interestno Hyundai 5g garacije a motor bas riknu na 5godina i mora da proslo par dana preko garacije
Toyota je to najbolje resila ..Kod njih deo goriva prska ventile .. Nije to toliko strasno tj sranje kako ti smislis ..Prelaze ti motori dosta ..Ti motori sa direktnim ubrizgavanjem su tesko smece ne samo za Hyundai nego za svaki.
Prelaze a onda kaput, pravac otpad.Toyota je to najbolje resila ..Kod njih deo goriva prska ventile .. Nije to toliko strasno tj sranje kako ti smislis ..Prelaze ti motori dosta ..
Kakav je Mitsubishi, zar oni nisu bese prvi ugradili GDI motor?Toyota je to najbolje resila ..Kod njih deo goriva prska ventile .. Nije to toliko strasno tj sranje kako ti smislis ..Prelaze ti motori dosta ..