90% loše centriranje guma

Maljem je izlupao i gotovo.
I meni isto, zavrteo je na mašini, stavio krstić na srce, spustio na pod i odvalio macolom.

Kaže mi mlađi vulkanizeri ne znaju to da odrade.

Meni bilo čudno jer sa starim gumama išao 170kmh bez da zatrese i malo a kada sam stavio potpuno nove zimske ono trese ko ludo.

Kaže ova stara se ojela isamu sebe izbalansirala :lol:

I meni isto, zavrteo je na mašini, stavio krstić na srce, spustio na pod i odvalio macolom.

Kaže mi mlađi vulkanizeri ne znaju to da odrade.

Meni bilo čudno jer sa starim gumama išao 170kmh bez da zatrese i malo a kada sam stavio potpuno nove zimske ono trese ko ludo.

Kaže ova stara se ojela isamu sebe izbalansirala :lol:
Meni neki dan macolom felnu ja juče na autoput i opet trese...moram kod ozbiljniijih vulkanizera kao da naftu vadim.
Meni isto u novembru kupio ximske nove isti dan treslo. Ne obracaju paznju niti ih zanimaju felne samo gume stave.

Poslednja izmena:
Samo dokaz nemačke tehnologije..570k km sa mozda vracenom km .. Za dizele su carevi tu im niko ne može nista..
Na autoputu 200 km na sat moze kad se gurne do daske.Na 150 km ne osecam motor lepo u tisini ide.Potrosnja otvoreno voznja 150 na sat oko 6.5/7 litara.
Litar ulja na 10.000 km i veselo.
Znam da je izasao iz mode i dobro bi bilo moderniji uzet ali u svim novijim manje prostora unutra.
Nema nekog ulaganja u ovaj pasat ide to.

Back