9 života

Ух, лепа тема,заебана...;)
Волела бих да могу да их одживим у различитим временима. Онда би они изгледали другачије.
У једном бих била мадам у јавној кући,у неком 19. веку нпр. Само бих се коцкала, пила и проводила се, а своје мушкарце бих бирала сама.
У једном, који бих одживела почетком 20. века била бих луда феминисткиња која демонстрира и живот посвећује само борби за женска права.
У једном бих се посветила само учењу.
У једном само путовању.
А да имам шансе да бирам живот, изабрала бих овај који водим, само са мало више новца. :)

meni jedino ovo ima smisla
ziveti u razlicita vremena,inace u ovom vremenu zivim samo kako mogu i kako umem
a kad bih morala da biram kroz vreme
bila bih
-vojskovodja u rimsko doba,organizacija,taktiziranje,sve sto radim kao menadzer al u malom
-neka zasticena vrsta u 19. veku (da ne moram da kopam bas ili da sluzim gospodara)
hmmm ne znam
nisam mastovita:neutral:

Ja se ne bih vracala u proslost, to manje vise znamo kako je bilo. Ja bih tih devet (a moze i vise, ne bih se bunila) zivota iskoristila samo u nekoj buducnosti. Mnogo me interesuje sta ce da bude posle, da li ce ljudi da se svrckaju po svemiru kao sada u SF, koje ce nove stvari da se izmisle, sta od ove sadasnje nauke ce izazivati smeh i podsmeh buducih generacija, kakva ce moda biti, koga cemo sve sresti u svemiru i dal ce biti mesovitih brakova :) i tako, bas sam radoznala. A sta bih tacno ja bila i tim zivotima trenutno ne bih znala, zavisi od situacije u buducnosti. Moracu da malo razmislim i o tome.

Meni dosta ovaj jedan zivotic, ako cu u njemu biti voljena kao za svih 8. zivota.Kada bih jos znala da ce to sve pratiti divna deca koju cu imati sa njim, u toplom porodicnom domu, uz karijeru uspesne poslovne zene.Ako to uspem u ovom, neka traje i u naredni h 8.zivotica.:)

E, imam još jedno pitanje, a da ne otvaram novu temu o životu:

Kada bi dužina života zavisila od zasluga, šta mislite, koliko dugo biste živele?

Ne računaju se porodični odnosi, pa da majke žive večno, jer ih vole njihova deca, a deca da žive večno, jer ih vole majke... Ne, nego je svemir ZNA koliko ste zaslužni, kolikima (a da nisu porodica) ste potrebni, koliko ste dobri, i na osnovu toga odlučuje o dužini vašeg života.
I, šta mislite, koliko dugo biste živeli? Zasluge se recimo računaju od 14. godine života.

Ja mislim da bih ja mlada umrEla :mrgreen:

Kada bi dužina života zavisila od zasluga, šta mislite, koliko dugo biste živele?

Ne računaju se porodični odnosi, pa da majke žive večno, jer ih vole njihova deca, a deca da žive večno, jer ih vole majke... Ne, nego je svemir ZNA koliko ste zaslužni, kolikima (a da nisu porodica) ste potrebni, koliko ste dobri, i na osnovu toga odlučuje o dužini vašeg života.
I, šta mislite, koliko dugo biste živeli? Zasluge se recimo računaju od 14. godine života.

pa mozda jos pola godine:rotf::rotf::rotf:...posle 14-te....taki sam bila dobra:mrgreen:

:lol:
ja sam se prepala od vlastite ideje... sve razmišljam - kome bi, osim moje najuže porodice, bilo stalo da ja poživim... i ništa mi se ne javlja :lol:

:think:pa za njih znam da me vole....a ostali..ma bre..koga nema bez njega se moze..bez obzira na sve pozitivne osobine koje imem ili nemam..nebitno...iskreno kad me ne bude falicu samo mojoj deci..i nadam se ne dugo...d amogu normalno da zive svoj zivot..ozbiljno to mislim...sad skoro kad mi je bas bilo jako lose...rekla sam klincima da ce sigurno doci dan kad vise necu biti tu...al ne smeju d a pate jer cu ja zbog toga biti jako tuzna....ajme al sma upala u morbidusu....evo necu vise:D

sta znam, nisam nista uradila za covecanstvo, al dobra jesam
jel se to racuna?:mrgreen:

eto, ako se uzme u obzir po kolicini postenja, zivela bih ko kornjaca:mrgreen:

Ako uzmem to da nikad nikome nisam ni poželela zlo a kamoli uradila, trebala bi žživeti milijardu godina...
Ako uzmem neka postignuća, ništa veliko za sada, ali život je predamnom...

A potrebna... to sem porodici nisam mislim nikom... :D

:lol:
ja sam se prepala od vlastite ideje... sve razmišljam - kome bi, osim moje najuže porodice, bilo stalo da ja poživim...
Kome bi bilo još stalo?
Ako iznajmljuješ stan i redovno plaćaš kiriju & račune = tvom stanodavcu
Ako radiš = tvom poslodavcu (pod uslovom, naravno, da nikad ne tražiš povišicu!)
Vlasnici apartmana na primorju koja se nada da ćeš i sledeće godine doći kod nje
Ako si objavila neku knjigu = svima onima koji se nadaju nastavku
Ako si nekad dala krv = onom koji ju je primio
Ako si razredna = onom klincu iz 3. reda koji ne skida oči sa tebe
Svim bivšima sa kojima si ok
Svim prijateljima
I naravno - nama forumašima :rumenko:

Kome bi bilo još stalo?
Ako iznajmljuješ stan i redovno plaćaš kiriju & račune = tvom stanodavcu
Ako radiš = tvom poslodavcu (pod uslovom, naravno, da nikad ne tražiš povišicu!)
Vlasnici apartmana na primorju koja se nada da ćeš i sledeće godine doći kod nje
Ako si objavila neku knjigu = svima onima koji se nadaju nastavku
Ako si nekad dala krv = onom koji ju je primio
Ako si razredna = onom klincu iz 3. reda koji ne skida oči sa tebe
Svim bivšima sa kojima si ok
Svim prijateljima
I naravno - nama forumašima :rumenko:

:D :cmok2:

Kada bi dužina života zavisila od zasluga, šta mislite, koliko dugo biste živeO?

pretvorio bih se u Highlander-a :mrgreen:
mislim a bi to bilo cca 63god. taman da cujem samo jednom "deko ocemo li na kalis ti na pivo ja na autice u luna park" :D

LIVE AND LET DIE... Kis i mnogi mnogo veci likovi od mene su slavili smrt i iscekivali je ja cu da slavim zivot :lol: ok ok ok i krstaricu

Back