- Poruka
- 84.332
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusenje,nekretanje,sminka,garderoba,ishrana
Neke dame od 45+ počinju da se oblače kao 25-godišnjakinje. Majice sa glupim sloganima, kratke suknje, ogromni džepovi - ništa od ovoga neće učiniti da izgledate mlađe. Naprotiv, ističu nesklad između vaših godina i vašeg stila.
Čast izuzecimaZasto da ne nose kratke suknje, ako imaju dobre noge? Moja koleginica ima 48 godina i grmi kada na poslu dodje u stiklama i kracoj suknji (ali ne dopi.cnjaku).
Isto tako,ne treba da se oblaci kao neka tetka,samo zato sto ima 45.Evo da vam probijem led
Birate stvari koje su previše mladalačke
Neke dame od 45+ počinju da se oblače kao 25-godišnjakinje. Majice sa glupim sloganima, kratke suknje, ogromni džepovi - ništa od ovoga neće učiniti da izgledate mlađe. Naprotiv, ističu nesklad između vaših godina i vašeg stila.
за кратке сукње јесу, или утегнуто да вришти, голишав трбух и свашта.Ona aktivno vezba i generalno dobro izgleda, ali ne mislim da predstavlja bas redak izuzetak za svoje godine
Nisu zene u 40im i 50im bas toliko matore da bi se tek tako apriori "nedopustivo" odricale takve vrste garderobe.
Zato što je glupo da žena u ozbiljnim godinama nosi kratke suknje i štrapa u štikletinama, pogotovu na radnom mestu. Zna se kako se oblačiš i u kojim prilikama, sve drugo izgleda nakaradno. Pa kad je devojka od 20+ u pitanju i da razumeš,... odbiješ na mladost, neiskustvo i ludost. Žene koje glume tinejdžerke, jednostavno su "demode".Sada ispada da ja kao muskarac branim pravo zena moje generacije da se oblace kratko ako to zele i ako im dobro stoji (iako nisam feminaci), a pojedine zene to osporavaju, cudna neka vremena dosla...
Treba imati razumnu meru.Ali zasto je glupo, ako se njoj to svidja i ako joj dobro stoji i moze da to iznese?
Onda ajde da se zabrani svim zenama da nose kratko ako je to vec "glupo", ili da se ugledamo na Iran i Afganistan po pitanju zenskog oblacenja.
Samo sam navela razliku.Jos manje imaju potrebe da se "dokazuju" mlade devojke koje masovno nose krateze, za njih se valjda podrazumeva da imaju dobre noge...
Nije nikakva talibanija,...mda nije ni mit, kako se generalno oblače žene na Balkanu. Nakaradno i sa previše šminke.Au, koja talibanija...
Ima i takvih...ali gore mi je ono "apa drapa" oblacenje na Zapadu i u Americi...neke vrece,zakrpe,izderani,poguzvani,bezoblicni...jednom rijecju nakaradni,neuredni,neocesljani...Nije nikakva talibanija,...mda nije ni mit, kako se generalno oblače žene na Balkanu. Nakaradno i sa previše šminke.
To je moje skromno mišljenje i većine ljudi koji dođu iz drugih zemalja u posetu (" lepe žene, ali se oblače k'o prostituke").