9 stvari koje ženu čine starijom nego što jeste: Nakon 45. godine, ove stvari su nedopustive

Neke dame od 45+ počinju da se oblače kao 25-godišnjakinje. Majice sa glupim sloganima, kratke suknje, ogromni džepovi - ništa od ovoga neće učiniti da izgledate mlađe. Naprotiv, ističu nesklad između vaših godina i vašeg stila.

Zasto da ne nose kratke suknje, ako imaju dobre noge? Moja koleginica ima 48 godina i grmi kada na poslu dodje u stiklama i kracoj suknji (ali ne dopi.cnjaku).

Evo da vam probijem led

Birate stvari koje su previše mladalačke

Neke dame od 45+ počinju da se oblače kao 25-godišnjakinje. Majice sa glupim sloganima, kratke suknje, ogromni džepovi - ništa od ovoga neće učiniti da izgledate mlađe. Naprotiv, ističu nesklad između vaših godina i vašeg stila.
Isto tako,ne treba da se oblaci kao neka tetka,samo zato sto ima 45.🙂
Ja se vrlo slicno oblacim kao i kad sam imala 25,a i sada kad sam duplo starija.
Niti sam sa 25 nosila majice sa glupim sloganima,niti sad nosim sanel kompletice.🙂
Ja vise volim da vidim da se neka zena obuce mladalacki u odnosu na svoje godine,nego da je odjeca "postara".
Zapravo je najvaznije kako nekom odjeca stoji.
Ako je zgodan,moze da obuce sta hoce.
Ako nije,dzaba mu i sto je mlad.

Ona aktivno vezba i generalno dobro izgleda, ali ne mislim da predstavlja bas redak izuzetak za svoje godine
Nisu zene u 40im i 50im bas toliko matore da bi se tek tako apriori "nedopustivo" odricale takve vrste garderobe.
за кратке сукње јесу, или утегнуто да вришти, голишав трбух и свашта. :lol:
педес је педес па колико год се добро држала. ;)

пишем из перспективе жене која је у младос' носила доп.ичњак. :lol:

Sada ispada da ja kao muskarac branim pravo zena moje generacije da se oblace kratko ako to zele i ako im dobro stoji (iako nisam feminaci), a pojedine zene to osporavaju, cudna neka vremena dosla... :roll:
Zato što je glupo da žena u ozbiljnim godinama nosi kratke suknje i štrapa u štikletinama, pogotovu na radnom mestu. Zna se kako se oblačiš i u kojim prilikama, sve drugo izgleda nakaradno. Pa kad je devojka od 20+ u pitanju i da razumeš,... odbiješ na mladost, neiskustvo i ludost. Žene koje glume tinejdžerke, jednostavno su "demode".
Nema potrebe da branimo nikom ništa, ali jednostavno nešto je samo odraz lošeg ukusa.

Ali zasto je glupo, ako se njoj to svidja i ako joj dobro stoji i moze da to iznese?
Onda ajde da se zabrani svim zenama da nose kratko ako je to vec "glupo", ili da se ugledamo na Iran i Afganistan po pitanju zenskog oblacenja.
Treba imati razumnu meru.
Ne brani niko ništa, ali zato svako ima pravo da komentariše. Podrazumeva se da su žene u zrelim godinama svesnije sebe i ne moraju nikome ništa dokazivati.

Nije nikakva talibanija,...mda nije ni mit, kako se generalno oblače žene na Balkanu. Nakaradno i sa previše šminke.
To je moje skromno mišljenje i većine ljudi koji dođu iz drugih zemalja u posetu (" lepe žene, ali se oblače k'o prostituke").
Ima i takvih...ali gore mi je ono "apa drapa" oblacenje na Zapadu i u Americi...neke vrece,zakrpe,izderani,poguzvani,bezoblicni...jednom rijecju nakaradni,neuredni,neocesljani...🙂
Njihove svjetske zvijezde obucene kao odrpanci i prosjaci,bez i najmanje ukusa.
Ali to je "moderno".🙂
Isla sam nekad na kurs engleskog koji je drzala jedna mlada profesorica Engleskinja.
Sva njena odjeca se sastojala od neke crne isprane majice,crne suknje i pocijepanih carapa...Nikad nista drugo nije obukla.Da ne pricamo o frizuri ili sminki.
Jednostavno,djelovala je neuredno,ali ona nije polagala na to ni pet para.
Kod nas takav niko ne bi otisao ni do kontejnera.
Nisam ni za te krajnosti.

Back