- Poruka
- 3.993
Govorom o tome jer sam na strani Rusa koji beže.pa,nece da bude rata..ne znam sa kim ili cim bi ratovali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Govorom o tome jer sam na strani Rusa koji beže.pa,nece da bude rata..ne znam sa kim ili cim bi ratovali..
ja uvek cenim patriote, nekako su mi ti kukavice i bez ideala..Govorom o tome jer sam na strani Rusa koji beže.
ja uvek cenim patriote, nekako su mi ti kukavice i bez ideala..
Zašto da ono derište vozi najskuplji automobil i da oligarsi karaju najbolje balerine, a ja da ostanem u invalidskim kolicima?ja uvek cenim patriote, nekako su mi ti kukavice i bez ideala..
a sto gledas druge? cim pominjes najskuplje automobile i ribe, onda znaci da bi i ti tako..Zašto da ono derište vozi najskušlji automobil i da oligarsi karaju najbolje blerine, a ja da ostanem u invalidskim kolicima?
Da baš kao i ti i svako normalan.a sto gledas druge? cim pominjes najskuplje automobile i ribe, onda znaci da bi i ti tako..
Не планирам да напустим земљу у било ком случају.Ćuti licemeru prvi ćeš da zapališ!
ne kazem da je lose, ali se ne opterecujem time sto ovaj ili onaj voze neki skupi auto..Da baš kao i ti i svako normalan.
Baš takvi kao ti prvi pobegnu. A onda se vrate i srbuju.Не планирам да напустим земљу у било ком случају.
Не пројектујBaš takvi kao ti prvi pobegnu. A onda se vrate i srbuju.
Ja sigurno neću da ostanem ivalid dok će on da uživa. Setimo se samo Marka Miloševića. Zbog takvih da ginem? Ni u ludilu!ne kazem da je lose, ali se ne opterecujem time sto ovaj ili onaj voze neki skupi auto..
Ne projektujem takvi kao ti ste mi dobro poznati.Не пројектуј
nece da bude rata, sto se opterecujesJa sigurno neću da ostanem ivalid dok će on da uživa. Setimo se samo Marka Miloševića. Zbog takvih da ginem? Ni u ludilu!
Имаш максимум 30 годинаNe projektujem takvi kao ti ste mi dobro poznati.
Kažem ti zato što razumem Ruse koji beže.nece da bude rata, sto se opterecujes![]()
45 da budem iskren.Имаш максимум 30 година
pa, za rat treba bas petlja, volja i dobra obuka..Kažem ti zato što razumem Ruse koji beže.
Ne verujem da su novodošli Rusi u Srbiji nekakvi kriminalci i ubice.И многи криминалци и плаћене убице имају идентичан IQ.
Evo imaš priliku da se pokažeš. Pravac u Rusiju.pa, za rat treba bas petlja, volja i dobra obuka..
a sto vama smeta sto kazem da cenim to.. ne cenim kukavice, ali to je bas veliki podvig, a ne prdeti po internetu..Evo imaš priliku da se pokažeš. Pravac u Rusiju.
U ovom slučaju ne možeš nikoga da nazoveš kukavicom.a sto vama smeta sto kazem da cenim to.. ne cenim kukavice, ali to je bas veliki podvig, a ne prdeti po internetu..
nisam to rekla za tebe.. a i rata ovde nema... ne znam sta se vama prividja..U ovom slučaju ne možeš nikoga da nazoveš kukavicom.
Opet ti ponavljam da podržavam Ruse koji su pobegli.nisam to rekla za tebe.. a i rata ovde nema... ne znam sta se vama prividja..
pa, podrzavaj, to si rekao vec nekoliko putaOpet ti ponavljam da podržavam Ruse koji su pobegli.