- Poruka
- 29.056
Svi s ove strane gvozdene zavese su brutalno iskreni u anketama DO POSLEDNJEG ILIJE COVOROVICA...!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много си ситничавKome? Ti bi baš ginuo i ostao invalid dok sin Željka Mitrovića divlja najskupljim automobilom po Beogradu. Za to da ginem? Nisam lud! Prvi ću da zapalim ako dođe do rata.
Evo ti troje za početakНаведи једног кој је осуђен на робију због противљења рату.
Ustvari protivnici rata uglavnom sebe smatraju patriotama, ali na njih Putin i društvo ne gledaju tako. Ali sad si mi dao ideju za jednu interesantnu temu.dlugomir такође имплицира да не можеш бити против рата и патриота.
Његове речи, не моје
Сва три су у затвору због ширења лажних вести о ратуEvo ti troje za početak
8,5 godina zatvora![]()
Ilja Jašin, opštinski poslanik, razgovarao je tokom video strima o ubijanju civila u Buči.
7 godina zatvora![]()
Aleksej Gorinov, opštinski poslanik, nazvao je invaziju „ratom“ i pozvao da se on zaustavi.
6 godina zatvora![]()
Marija Ponomarenko, novinarka, napisala je na svom telegram kanalu da je ruska vojska bombardovala dramsko pozorište u Mariupolju.
Ima ih na hiljade, ovi su najpoznatiji.
Lažnih vesti??Сва три су у затвору због ширења лажних вести о рату
Исто се радило и у САД током другог светског, ништа посебно
Антиратни протести су се продужавали без икаквих приговора од стране власти
Да, нпр. Пономаренко (украјинско презиме) је лагала да су Руси бомбардовали театар у МаријупољуLažnih vesti??
Hajde molim te saberi se, može?
Ustvari sad se većina izjašnjava kao pravoslavci. Čudno je samo što podržavaju čoveka koji je odgovoran za smrt više pravoslavaca nego bilo koji američki predsednik.1/2 rusa su ateisti.![]()
Боље него да буду имбецилни хришћани1/2 rusa su ateisti.![]()
Nije lagala, nego su tu Rusi na gomili pobili više stotina civila i to im uopšte nije jedini put.Да, нпр. Пономаренко (украјинско презиме) је лагала да су Руси бомбардовали театар у Маријупољу
А израз fake news је опште познат
Znači ne može. Ćao.Lažnih vesti??
Hajde molim te saberi se, može?
Ustvari sad se većina izjašnjava kao pravoslavci. Čudno je samo što podržavaju čoveka koji je odgovoran za smrt više pravoslavaca nego bilo koji američki predsednik.
То је твоје мишљење, ја имам другоNije lagala, nego su tu Rusi na gomili pobili više stotina civila i to im uopšte nije jedini put.
last thing an orthodog sees:Rusi su mnogo manje pravoslavci no kod nas. (A vi u Srbiji manje no kad nas u cg). Oni su staljinisti KGB po vjeri.
Došli su pretežno IT-jevci, koji su po svim statistikama natrprosečno inteligentni, i ne pada im na pamet da stradaju za Putina.Онај један посто је дошао код нас.
Rusi su mnogo manje pravoslavci no kod nas. (A vi u Srbiji manje no kad nas u cg). Oni su staljinisti KGB po vjeri.
Da, to bi bilo najtačnije, a nažalost važi i za mnoge ovde.
Ne bih se složio. Imaš zemalja koje su itekako demokratske, a ujedno i većinski ateističke. Sve to zavisi od više stvari. Bitno je samo da jedni druge poštuju, a ne da vređaju kao onaj Maks hrišćane gore.Nažalost da. Po meni pravo hrišćanstvo je više za gradjansko društvo dok ateizam više za diktaturu.
Došli su pretežno IT-jevci, koji su po svim statistikama natrprosečno inteligentni, i ne pada im na pamet da stradaju za Putina.
"According to a study by Payscale, the average IQ of a software engineer is around 120. Furthermore, IQ scores of computer programmers range from 115 to 132. The average IQ of the general population, on the other hand, is between 85 and 115."
a voleo bi da ti tata bude Vucic ili Danilo.. najbolje Havaji!Istina je da ja nisam vojno sposoban, ali i da jesam opet bih zapalio. Dok u prvim borbenim redovima ne vidim Vučićevog sina Danila, Sina Željka Mitrovića i njega lično, i sve one što sada srbuju i rusuju ja ću da zapalim na drugi kontinet. Opcija Tasmanija ili Novi Zeland, a možda i Havaji.
Ja govorim da bih u slučaju rata zapalio iz države.a voleo bi da ti tata bude Vucic ili Danilo.. najbolje Havaji!
Ćuti licemeru prvi ćeš da zapališ!Много си ситничав
pa,nece da bude rata..ne znam sa kim ili cim bi ratovali..Ja govorim da bih u slučaju rata zapalio iz države.