9 од 10 Руса себе сматра патриотама

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Девет од десет Руса себе назива патриотама (91%), 52% себе назива безусловним патриотама.

„Бити патриота“ за Русе значи, пре свега, радити и деловати за добро, за просперитет земље (48%), 38% је изабрало опцију „да брани своју земљу од било каквих напада и оптужби“.

Руси чешће говоре о љубави према Отаџбини кроз љубав према породици, ближњима, бризи за њих (16%), 15% је назначило своју малу домовину, место где су рођени и одрасли. Сваки десети љубав према Отаџбини повезује са љубављу према људима, међусобном разумевању и узајамној помоћи (10%). Међу манифестацијама великог обима је спремност да се брани своју земљу (9%), да се познаје и воли историја, култура и традиција земље, да се допринесе њеном просперитету и развоју (по 7%).

Извор: ВТсИОМ
IMG_20230411_093352_874.jpg

Ankete u diktatorskim država su uvek diskutabilne, a u današnjoj Rusiji čak postoji i zakon po kom su mnogi protivnici zločinačke agresije na Ukrajinu osuđeni na višegodišnje robije, tako da je iskrenost odgovora veoma upitna.
Наведи једног кој је осуђен на робију због противљења рату.

Misliš onaj pametni deo ruskog naroda što nije blesav da gine za jevreje, ludog Putina i njegove tajkune.
Опет си почео са твојим инфатилним постовима? И претходни налог на форуму одликовао се таквим постовима. Нису те џаба трајно бановали.

Опет си почео са твојим инфатилним постовима? И претходни налог на форуму одликовао се таквим постовима. Нису те џаба трајно бановали.
Dobro onda ti idi i gini za tu tvoju Rusiju pošto se i sam hvališ da živiš tamo. Ćuti tu licemeru jedan!

Dobro onda ti idi i gini za tu tvoju Rusiju pošto se i sam hvališ da živiš tamo. Ćuti tu licemeru jedan!
О Русији немаш појма и само лупаш глупости. Рекох, са инфатилним постовима брзо ћеш добити поново могу у задњицу, а за боље и ниси!
Бићеш у табору са џегицом!

kog rata kad nemamo vojsku, a ti verovatno ni nisi vojno sposoban..
Istina je da ja nisam vojno sposoban, ali i da jesam opet bih zapalio. Dok u prvim borbenim redovima ne vidim Vučićevog sina Danila, Sina Željka Mitrovića i njega lično, i sve one što sada srbuju i rusuju ja ću da zapalim na drugi kontinet. Opcija Tasmanija ili Novi Zeland, a možda i Havaji.

Back