9 knjiga koje preporučuju psihoterapeuti

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.670
Ova tema u slici je o knjigama popularne psihologije, a
koje preporućuju psihoterapeuti...

Da li ste ćitali nešto od ovoga i da li su vam pomogle?

Screenshot_26.png

Od Tola sam pocela da citam Moc sadanjeg trenutka i dosla do pola,nekako mi je bas bila dosadna knjiga a extremno je hvaljena..
Moc podsvesti sam procitala 4x i sigurno cu jos. Bogati otac,siromasni otac je isto zanimljiva.(koga zanima ta tematika) .Tajna je isto hvaljena ali za mene nista specijalno.
Trenutno sam na Misli i obogati se i nikako da zavrsim :rumenko:

samo za odabrane :)
...Ljudi Lazi, konkretnija i problematicnija knjiga...zato i pise u Uvodu da nije za labilnije karaktere t. za osobe koje su u psiho_izazvanim stanjima...
tu S. P. nedvosmisleno iznosi argumente o buducujoj borbi psihijatrije sa Zlom koje postoji ali ta nauka je jos mlada dabi sebi tako nesto dozvolila tj. uhvatila se...

...Ljudi Lazi, konkretnija i problematicnija knjiga...zato i pise u Uvodu da nije za labilnije karaktere t. za osobe koje su u psiho_izazvanim stanjima...
tu S. P. nedvosmisleno iznosi argumente o buducujoj borbi psihijatrije sa Zlom koje postoji ali ta nauka je jos mlada dabi sebi tako nesto dozvolila tj. uhvatila se...
Tako je, rođeni! Moraćemo izgleda da sačekamo da se potroše oružja, pa ko ostane da se bavi Zlom...

Tako je, rođeni! Čini se da ćemo morati pričekati dok ne ponestane oružja, pa tko će se onda nositi sa Zlom...
..nasa razlicitost i nezelja za sporazum poslije dioba i odvojenosti jer oni koji bi da mirno se izlazi iz svega i kod njih ima antagonije pa poslije sporazuma i sjednica izadju tek u neslozi...cini se da uzrok svemu je apstrahovano zlo koje se osamostalilo ka bivstvujuci demijurg,hajderovski receno...

Back