sale89ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 421
Pa ko ima slobodnog vremena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 filmova se takmici u svim kategorijama...Divno....
Pogledaj Her. Film ima osecaj kao da je pravljen u nezavisnoj produkciji. Ostali nominovani su stvarno oscar-bait naslovi..Meni je Sandra u Gravitaciji bila sasvim solidna, nekoliko svetlosnih godina bolja nego u The blind side, za koji je svojevremeno nezasluzeno osvojila Oskara.
No, i pored toga, smatram da, recimo, nije u klasi sa Kejt Blanset, koja je bila odlicna u Vudijevom filmu. Ipak mi smrdi da ce nagradjena biti Ejmi Adams (a zasto - ne znam)
Cenim da ce i di Kaprio napokon osvojiti "utesnog" i prvog Oskara. Dobar je glumac, ali me u Volfu nije odusevio. Zapravo nisam odusevljen ni filmom. U Djangu je bio mnogo bolji, a cak ni nominaciju nije zaradio.
Jos nisam overio sve naslove, iskreno tesko mi pada sva ta nabudzeno socijalna tematika kojom se, uglavnom, prepotentno bave "filmovi specijalno pravljeni sa Oskara".
I da... zao mi je sto "The Book Thief" nema nominacija. Odlicno odradjena knjiga i par dobrih uloga.
Emily Watson i Geoffrey Rush su trebali da budu nominovani za najbolje sporedne.
Ко је тај Оскар?
ja da sam sandra bulok bio bi me blam pored koga sam nominovan
Pogledaj Her. Film ima osecaj kao da je pravljen u nezavisnoj produkciji. Ostali nominovani su stvarno oscar-bait naslovi..
Meni je Sandra u Gravitaciji bila sasvim solidna, nekoliko svetlosnih godina bolja nego u The blind side, za koji je svojevremeno nezasluzeno osvojila Oskara.
No, i pored toga, smatram da, recimo, nije u klasi sa Kejt Blanset, koja je bila odlicna u Vudijevom filmu. Ipak mi smrdi da ce nagradjena biti Ejmi Adams (a zasto - ne znam)
Cenim da ce i di Kaprio napokon osvojiti "utesnog" i prvog Oskara. Dobar je glumac, ali me u Volfu nije odusevio. Zapravo nisam odusevljen ni filmom. U Djangu je bio mnogo bolji, a cak ni nominaciju nije zaradio.
Jos nisam overio sve naslove, iskreno tesko mi pada sva ta nabudzeno socijalna tematika kojom se, uglavnom, prepotentno bave "filmovi specijalno pravljeni sa Oskara".
I da... zao mi je sto "The Book Thief" nema nominacija. Odlicno odradjena knjiga i par dobrih uloga.
Emily Watson i Geoffrey Rush su trebali da budu nominovani za najbolje sporedne.
Pročitao sam sad sve nominacije u svim kategorijama i bukvalno nijedan film nisam pogledao![]()
Sramota!!!