80.000 večeras po kiši na najvećem protestu u istoriji Valjeva 14.02.2026. VIDEO Čekaju se izbori Vučić je gotov ! Dajte procenu brojnosti u ANKETI

Po vašoj proceni koliko je na ovom VIDEO-u ljudi na protestu protiv Vučića u Valjevu

• 50.000

glasova: 3 18,8%
  • 80.000

glasova: 2 12,5%
  • 100.000

glasova: 11 68,8%

• Ukupno glasova
    16
„Lustracija, zakon o poreklu imovine, to su lepe ideje, ali teško ostvarive u realnosti. Iz mnogo razloga. To pokazuje, s jedne strane, dobru volju i iskrenost studentskog pokreta, sa druge strane tu neodoljivu naivnost u političkom smislu koji taj pokret nosi“, kaže istoričar.

Stoga je, kako kaže, neophodno ponoviti, ako se ikako može, 15. mart prošle godine.

„Da li je 15. mart 2026. suviše rano da se pokuša još jednom sa tako ogromnim brojem ljudi na ulicama Beograda, koji bi onda izvršili pritisak sa zahtevom da predsednik Srbije podnese ostavku zbog odgovornosti i za nadstrešnicu, i za pogibiju ljudi, i za ovu katastrofalnu situaciju, pogibeljnu situaciju u kojoj se Srbija nalazi, gde ljudi u bolnicama umiru. To je na onima koji su pozvani da o tome odlučuju. Možda bi 28. jun bio pravi datum, ali siguran sam da je to neophodan uslov za eventualno raspisivanje izbora i eventualnu pobedu na tim izborima. Jedan veliki skup u Beogradu gde se ljudi ne bi razilazili dok predsednik Srbije ne podnese ostavku, gde bi sve bilo blokirano“, kaže Milan St. Protić.
Da nije tužno bilo bi smešno.Postoji li bolnica na ovom svetu gde ljudi ne umiru?

Opet si pobrkao rod, al dobro, navikla sam na rukopise ćacija ;) a šta se brineš, pa sada će ti precednik dati leteći taxi, samo nas preleti :D :D
Ja nisam vidovit da znam jel Perina svastika stvarno svastika ili je to više "onako" forme radi.
I opet mi nisi ODGOVORILA na pitanje-Kome je išlo u prilog da se laže da je dečak prebijen?

Neko tu decu gura pogrešno.
grand-theft-auto-carl-johnson.gif

A gde je dečak?Jel ti znaš razliku između dečaka i muškarca?I zašto su lagali da je prebijen dečak?
Prebijali su i dečake i odrasle. Ne vredi, ne možeš sakriti il opravdati vaša zlodela. Sve ove fotke čekaju na naplatu...

Evo i ovo,da se zna da su lažovi i da pokušavaju da izazovu haos u državi,ništa drugo im nije cilj.
https://www.politika.rs/scc/clanak/732304/prljava-kampanja-i-laz-o-prebijenom-decaku-se-nastavlja
А ШТА ТО „ВАЉЕВО ПАМТИ”

Прљава кампања и лаж о пребијеном дечаку се наставља​

На блокадерском скупу наставили да лажу о бруталности полиције, а ни речи о језивој измишљотини из тог градаНови скандал у режији блокадера!
 Прљава кампања и лаж о пребијеном дечаку се наставља

Фото А.Cukic EPA принтскрин

Субота, 14.02.2026. у 22:27Политика онлајн
Данас су поново покушали на основу своје највеће лажи, а било их је много досад, да изазову хаос на улицама, као једино оружје које имају у циљу рушења актуелне власти!

Блокадери су данас одржали скуп под називом "Ваљево памти". А шта заправо Ваљево памти?! Као и остатак Србије, памти само њихову скандалозну измишљотину.

Тај слоган "Ваљево памти" односи се на наводну полицијску бруталност, које, свима је јасно, никад није било! Тврде да је пре шест месеци управо у Ваљеву претучен дечак или младић - у то време су чак ишли до таквог лудила да су говорили и да је убијен - а на данашњем скупу се ниједног тренутка на то нису осврнули!! Без трунке блама позивали су народ на улице због нечега чега нема. Знају то и они добро.
1771192611431.jpeg

Ove tvoje džukele su uklonile snimak, ali ne mogu izbrisati sećanje ljudima u Valjevu.

Pogledajte prilog 1859917

Ove tvoje džukele su uklonile snimak, ali ne mogu izbrisati sećanje ljudima u Valjevu.
Ko god da je ovaj što se sapleo ovako smotan,ima da zapamti dok je živ,da mora da postupi po uputstvu ili naređenju službenog lica,a ne da izigrava nekog revolucionara.Prekršio je zakon i zato je i fasovao pendrek.Ništa novo,ovo je u EU norma,to je tamo sasvim normalno postupanje policije,a pošto su ovi tvoji revolucionari išli po mišljenje upravo u EU,ja ne vidim čemu se ti čudiš.

A gde je dečak?Jel ti znaš razliku između dečaka i muškarca?I zašto su lagali da je prebijen dečak?

Koga ti lažeš ovde ?

Prekjuče na protestu u Valjevu su sa govornice jasno rekli da je pretučen dečak od 15 godina od strane 10 policajaca i da je okupljanje i povodom toga

Činjenica je to da neko laže strudente da će šetnjom da im ispune sve zahteve,da je to baš tako posle mesec dana bi ispunili zahteve.

Izbori su im bili ranije nuđeni odbili su jer kao njih politika ne zanima,a protest politički.Sada kada traže vanredne izbore sada ne može.

Back