NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Svim zenama i onima koji se tako osecaju zelim da zahvalim shto su me pozvali na venchanje njihove tjerke.Neka im prvo dete bude mushko i muzevno!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svim zenama i onima koji se tako osecaju zelim da zahvalim shto su me pozvali na venchanje njihove tjerke.Neka im prvo dete bude mushko i muzevno!
pa i nije neka procedura,j*bg ipak je ovo klub elitnih...Ne moze se tek tako...Prvo da mi forumashice procenimo kakav je baja pa onda cemo vidimo dal ce dechko doci do snoshke ili ne...
znas kako...ne zanm za kakvog me ti smatras...ja sam malo stidljiv....pa...ali moze za pocetak ta snoska, a za slike cemo se dogovoriti...kad se malo bolje upoznamo![]()
Nisi izbacio fotku,to je prvi deo procedure...pa ce forumashice sazvati hitnu sednicu i prodiskutovati o mogucnosti za tvoju snoshku pa cemo ti se javiti.Hvala na paznji.
Fajt d sistem, fajt d pavr! Pravi mali pobunjenik...Nije mi jasno zašto toliko podilazite tim forumašicama koje i ne poznajete. Evo ja nikome neću čestitati 8. mart jer ne uvažavam feminističke i komunističke praznike.