Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOVANA77:ZENE SRETAN VAM OSMI MART!
Nisam osto sam da cestitam....ajde red je...JOVANA77::shock: jos nisi pobegao?
Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:

8) 8) 8) 8) 8)ena28:Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:
...e...
...evo ja sam mogla...
...da se...
...snadjem... :wink:...
...Zmaja od Nocaja...a... :wink:
limunada:

bundeva:svim damama po kita cveca od bundeve![]()
![]()
![]()
Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:
Uvek potpuno neprimetan.....ako neko hoce da me prepozna mora da se trudi......vise razliciti faca.....samo jedna je moja...... :wink:LPhoklica:Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:
sigurna sam da necu imati problema da u gradu nadjem...... zmaja... :wink:
ovaRed_Zmaja:Uvek potpuno neprimetan.....ako neko hoce da me prepozna mora da se trudi......vise razliciti faca.....samo jedna je moja...... :wink:LPhoklica:Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:
sigurna sam da necu imati problema da u gradu nadjem...... zmaja... :wink:![]()
8)
ops: ili ova faca 8) ... ma ti racunaj da si vec nadjen...bicu tvoja senka :wink:Treba li pomoci u pronalazenju ja sam ti nesto kao moderni Serlok Holms. 8)LPhoklica:ovaRed_Zmaja:Uvek potpuno neprimetan.....ako neko hoce da me prepozna mora da se trudi......vise razliciti faca.....samo jedna je moja...... :wink:LPhoklica:Red_Zmaja:Nadji me.....tu sam negde........trg....knez....kalis....dorcol....pa se snadji.....ako mozes.... :wink:
sigurna sam da necu imati problema da u gradu nadjem...... zmaja... :wink:![]()
8)
ops: ili ova faca 8) ... ma ti racunaj da si vec nadjen...bicu tvoja senka :wink:
Ajde....Cheaf:Treba li pomoci u pronalazenju ja sam ti nesto kao moderni Serlok Holms. 8)
Red_Zmaja:Ajde....Cheaf:Treba li pomoci u pronalazenju ja sam ti nesto kao moderni Serlok Holms. 8)
+