8 iseceni na komade(hronika iz inostranstva)

• Začetnik teme Začetnik teme Kukki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kukki

Zainteresovan član
Poruka
263
Moze ovde hroika iz Gvineje?
Moze ovde da su 8 ljudi dobrovoljaca doktora, sestara i dva novinara,pre dva dana,, iseckani macetama na putu u zabacene regije da pomognu u obolelima od Ebole!
U cilju placke da, maznu mobail telefone i neku sicu?

Mozda nije tema za hroniku.Vise je tema za humanitarnu katastrofu u svakom obliku!

Koja nam kuca na vrata!:rtfm:

U 4 zemlje pogodjenje (i 7 sa "slucajeviima "pod kotrolom) je katastrofa od zivota.Policiski cas, ne smeju a izadju iz kuce da ne sire zarazu.Niti rade, niti jedu.Ako izadjes iz kuce upucaju te.
Oni bolesni od ostalih bolesti umiru jer nema vise zdrastvenog osoblja.Ili su mrtvi ili oboleli.I ono malo preostalo bavi se bolesnima od Ebole.Zene umiru na prodjaju nema a niko vise da uradi carski rez ako treba.
Nemate informacija,mozda da se ne siri panika.Ebola virus klonira iz dana u dan i siri se niko nezna kako i zasto.
Nesto pricaju uUN da uvedi vanredno stanje....kasno!Dosta da je jedan izasao iz Afrike ima da nas nema 96%
Ipak ovo nije za Hroniku,izvinjavam se:)

Mozda za "zdravlje"?:eek:

Link me mrzi da trazim,jer sam videla na TV i citala u novinama. Ali je vest u svim mogucim agencijama kao i na BBC.ALJasira,SNN ,pa i nase lokalne africke vesti sve sa detaljima u fotosima i video.
Pre dva dana cini mi se ili tri,,sveza vest.

- - - - - - - - - -

Eto Kiki je postavila link za Kukki:ok:

Kenija je zatvorila 70 letova nedeljno vezanih sa ovim zemljama iz zapade Afrike.Drzavna avionska kompanija je pod bankrotstvom zbog te nuzne odluke.
Ali ljudi,koji mogu jer imaju para,odade begaju na sve nacine.Ulaze u Keniju iz Etiopije avio putem, pa kopnom preko Ugande.
U nadi da nam ne uleti virus,molimo se Bogu i srdacno vas pozdravljamo:amen::sad2:

Back