.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
gledam temu muškarci koji gledaju na žene kao na nešto nedostižno...il kako već tačno beše naslov
pa sam se pitao jel postoji obrnuta situacija...jel postoje nedostižni muškarci za žene
jel to uopšte moguće ?
ja lično mislim da takvi ne postoje, jer ako žensko reši njen ima da bude svaki, ali svaki...
al da čujem vaše mišljenje, a pogotovo me zanima mišljenje žena

ako je bilo, može lock i trajni ban za ovog uništitelja foruma i govvnjara zbog kojeg beže korisnici

gledam temu muškarci koji gledaju na žene kao na nešto nedostižno...il kako već tačno beše naslov
pa sam se pitao jel postoji obrnuta situacija...jel postoje nedostižni muškarci za žene
jel to uopšte moguće ?
ja lično mislim da takvi ne postoje, jer ako žensko reši njen ima da bude svaki, ali svaki...

ako je bilo, može lock i trajni ban za ovog uništitelja foruma i govvnjara zbog kojeg beže korisnici

Mislim da nisi u pravu... Govorim iz ličnog iskustva, znam mnoge koje su htele da budem njihov, što im je kasnije bilo izvor frustracija, besa, nisam bio njihov. Mislim da si ih i ti svrstao u nešto božansko, nedostižno, kako one mogu šta god hoće... Ne mogu. :)

nisam ja nikog svrstao u ništa božansko, samo kažem da su muškarci laka roba malo više nego što su one božanska bića
a to što sam tamo juče napisao da su za mene božanska bića il šta sam već piso neam pojma, to se izmotavam

nisam ja nikog svrstao u ništa božansko, samo kažem da su muškarci laka roba malo više nego što su one božanska bića
a to što sam tamo juče napisao da su za mene božanska bića il šta sam već piso neam pojma, to se izmotavam

Nisam čitao šta si pisao, to sam zaključio iz uvodnog posta. Gledaš na njih kao na nekoga ko može sve... Ne kažem da ne mogu da imaju neke balvane, ali ne može bilo koja da dobije koga god hoće... A da ne pričam o dužim stazama, to pogotovo.

jel to uopšte moguće ?

Ima zena koje ti se ne svidaju iako ona zeli da te smuva po svaku cenu..mislim da bi imalo neke veze sa ovim. :)

jel to uopšte moguće ?

ako ima nedostiznih a ima ijh imaju neku falinku u glavi

Ima jer nece neki lovator i tatin sin, da vodi neku debelu seljancicu, ili neku ruznu, tako da za takvu devojku on je nedostizan. Ovo je mozda i malo ekstreman primer, ali siguran sam da ima i prosecnih devojaka, ili u malo ispod proseka, koje kidisu na takve neke frajere, macane, ali njihova liga su mackice, tigrice i ostali zooloski vrt, tako da su oni nedostizni za te cure.
Ali posto vecina nas i nismo neki lovatori i premije, da gledamo malo realnije, ako te neka muva a ne svidja ti se, lupam sada, ruzna, debela, glupa ko noc, nikakva, onda si ti nedostizan za nju, mada ruku na srce ima i onih "daj sta das, vazno da hoce".

Ali u globalu, mislim da muskarci imaju veci trip na tom polju, jer sto rece Dee, muskarci su relativno laka roba koje, ima i ima, i koja se sama nudi, a kada imas robe koja se nudi u izobilju, daleko da ta roba ima vrednost ili da je nedostizna.

Zene imaju manje taj trip, jer pa jer je zakon ponude i potraznje takav, obicnu devojku bar 5-orica smaraju nedeljno (tih petorica su verovatno od one lake robe koji se samo nude), tako da, kada se njima muskarci cesto nude, one muskarce ne gledaju kao nesto nedostizno, jer ce sutradan neko probati da je muva ponovo tj. dobice bilo kakvu paznju od muskaraca, a kako to ide sa muskarcima, oni kada krenu da patetisu i da je dizu u nebesa ima prvo da kaze "joj vidi ovoga, klipan jedan, koliko sam ih samo videla sa tom zvakom". Tako da, ponuda ima uvek, i bar jedna od 10 ce uci u razmatranje, 1 od 30 i mozda uspe u necemu. Paznje od muskog sveta ima uvek, ali ruku na srce, to su pacenici i jadnici vecinom koji bi da malo omaste brk, ali jedan od njih 10-20 nece biti pacenik, tako da zime uglavnom nema. Menja se i to sa godinama naravno, kvalitetnih ponuda sve manje.

Mislim da bi muskarci manje imali taj trip kada bi im devojke prilazile cesto, u pocetku bi prijala paznja, a posle bi jednostavno krenulo sve vece biranje, jer sto da ne biram kada ce sutradan/sledece nedelje da dodje neka druga sama od sebe?
Ne znam, ja bar nisam primetio da se devojke lome oko muskaraca, cimanje neko i sl. (mada i takvih je verovatno u manjini), jer u vecini slucajeva muskarci iniciraju, cimaju se, zavode, prilaze i sl. a njihovo je u vecini slucajeva da kazu da ili ne samo.

I ja da imam svakodnevnu paznju zenskog roda, pa i ja bih verovatno umislio da vredim vise (jer cim me salecu devojke nedeljno mora da sam neki opasan frajer), tako da bih vremenom verovatno podigao kriterijume i presao u visu ligu (tj. umislio da pripadam u toj ligi).

Poslednja izmena:
jel si razmišljo prijatelju da ćeš neodbijanjem ponuda možda izazvat interesovanje dotične ?
jel si razmišljo na onu gruzijsku koju ja često volim da potežem - žena je kao senka...kad trčiš za njom izmiče se, ako trčiš pred njom ona trči za tobom ?

jel si razmišljo prijatelju da ćeš neodbijanjem ponuda možda izazvat interesovanje dotične ?

jos jedan psiholog, to ono izvrnuta psihologija il kako se zove

ima toga ja sam nesto slicno sa jenom dragom osobom pricao, i ona se slaze, al kod mene je ne ne a da da, tako da nema daljnje price

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back