.........

postar

Zainteresovan član
Poruka
147
Nasao sam jedan zanimljiv komentar u jednoj Duporovoj knjizi.
On otprilike tvrdi, da ljudima koji su rodjeni na juznoj hemisferi Zemlje, vise odgovaraju
karakteristike suprotinih znakova nego nominalnih.
Na primer. Rodjen u znaku Bika ima vise slicnosti za Skorpijom nego
sa Bikom.

Da li mislite da je to tacno? i ako jeste zasto?

Hmmm....a kad mi odemo na juznu hemisferu, jesmo li suprotni znakovi?...Mozda je nama naopacke, ali Zemlja se okrece od zapada ka istoku, zvezde sazvezdja nas obasjavaju od istoka ka zapadu, ma gde da se nalazimo...Mozda da si rodjen na severnom ili Juznom polu, tamo je vreme malo sporije, tamo se, valjda, preklapaju Kineski i Zapadni horoskop?!!!!!

Vise puta na ovom sam procitao da je ovo sajt za zabavu, tako da vise necu da gnjavim sa dosadnim
temama, ipak posto sam ovu poceo red je da je i zavrsim........:)

Najbitniji faktor u formiranju osobina jednog znaka je Sunce. U ranija vremena, godina je pocinjala u
vreme prolecne ravnodnevnica i slavila je povratak snage Sunce i predstavljala je pojacanu aktivnost
pocetak poslova( osobine Ovna), tako da horoskop u izvesnom smislu predstavlja i Suncev kalendar.....
Ista stvar se desava na Juznoj hemisferi ali 6 meseci kasnije, tako da je kod njih onda vreme za
pocetak poslva(osobine Ovna), isto vazi i za ostale znake..........

postar:
Vise puta na ovom sam procitao da je ovo sajt za zabavu, tako da vise necu da gnjavim sa dosadnim
temama, ipak posto sam ovu poceo red je da je i zavrsim........:)

Najbitniji faktor u formiranju osobina jednog znaka je Sunce. U ranija vremena, godina je pocinjala u
vreme prolecne ravnodnevnica i slavila je povratak snage Sunce i predstavljala je pojacanu aktivnost
pocetak poslova( osobine Ovna), tako da horoskop u izvesnom smislu predstavlja i Suncev kalendar.....
Ista stvar se desava na Juznoj hemisferi ali 6 meseci kasnije, tako da je kod njih onda vreme za
pocetak poslva(osobine Ovna), isto vazi i za ostale znake..........
Da, zvuci logicno!

Back