???

Muskarac od 65+ mora da ima humor, i da se bavi sportom.

Da zna kako da prica sa mladjim muskarcima i devojkama.... da zna na koji nacin da podeli svoju mudost s njima...

Vid kujca , ponašaj se ti penzionerski !
Ja sam blizu tim godinama i ne pada mi na pamet da češem goozicu na klupi u parku .
To prepuštam ovim mladjima koji razmišljaju kao penzioneri . Jeste da mi se karoserija
poprilično ofucala ali koga briga dok mi motor još dobro radi .
A kako se ponašam ? Onako kako ja hoću !

Da zna kako da prica sa mladjim muskarcima i devojkama.... da zna na koji nacin da podeli svoju mudost s njima...

Evo o chemu se radi

Posmatram jednog mushkarca od 65+ godina sa kojim sam povezana preko FB , kad je poslo zahtev najprije sam virnula ko je josh u prijateljstvu sa njim i vidim da je moj brat i ujak u drushtvu sa tim chovekom i prihvatim zahtjev

Na ochi pogledati on je Deda koji se medjutim ne ponasha tako.

Recimo kachi muzichke numere mladih , kachi ljubavne stihove , farba kosu ( kamo sretje da je to frizer obavijo ) stil oblaczenja pravi Deda ,.....pitam se na kom je on tripu ?

Mene sad stvarno zanima kakvi tje ovi nashi forumashi biti sa 65+
Mene više zanima kako će se ponašati neki koji imaju 20-25 kad napune 40 jer dosta njih razmišlja već sada kao da su pred penzijom .
Ja sam napunio 60 , nosim farmerke i patike i za sada ne namjeravam tu nešto da mijenjam .
Vozim motor ( jamaha virago 750ccm ) i gledam ove mlade kako se vuku po ulici kao prebijene mačke !

Mene više zanima kako će se ponašati neki koji imaju 20-25 kad napune 40 jer dosta njih razmišlja već sada kao da su pred penzijom .
Ja sam napunio 60 , nosim farmerke i patike i za sada ne namjeravam tu nešto da mijenjam .
Vozim motor ( jamaha virago 750ccm ) i gledam ove mlade kako se vuku po ulici kao prebijene mačke !

Jest :) vazda si bio takav pa mozhesh i u godinama :)

Ajde :) i ti se upiso u knjigu gosti .

Pokojni Mika Antić je bio mlad cijelog života . Ljubivoju Ršumoviću je primjereno da se druži sa mladima .
Za ljude koji su mladi duhom ne važe uobičajena pravila .

Shta mislite kako bi se mushkarac od 65+ godina trebo ponashati ?

Kako da se odeva, ponasha koju muziku da slusha i da li da farba kosu ili ne ?

Kako zamishljate sebe sa 65+ ?

Ajde

Čovjek je star onoliko koliko se starim osjeća, tako da su mi svi stereotipi po pitanju odijevanja, muzike koju sluša i sl...baš, baš smiješni.

Shta mislite kako bi se mushkarac od 65+ godina trebo ponashati ?

Kako da se odeva, ponasha koju muziku da slusha i da li da farba kosu ili ne ?

Kako zamishljate sebe sa 65+ ?

Ajde

Mozda pustim bradu, grlim i volim svoju dragu (ako ne izlapim i ona bude pored mene).
Sto se muzike tice, slusam sta mi godi. Braca Jelic i dalje sviraju sa YU-grupom i voze motore.

Ovde je vise pitanje da li moze. Radni vek i zivotne okolnosti ne uticu na svakoga isto.

Back