7 stvari koje vam kradu životnu energiju

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
6.766
TEMA.jpg

Neki ljudi su zadovoljni kada žive brzim tempom. Osećaju se dobro kada žive brzo, zadovoljni su svojim finansijskim stanjem, uspevaju i da se druže sa prijateljima i porodicom.

Ali, brzi tempo života ne odgovara svima. Ti ljudi često osećaju umor, iscrpljenost i gubitak motivacije, a ne znaju zašto se tako osećaju. Postoje mnoge stvari koje nesvesno utiču na našu životnu energiju, crpeći je svakodnevno.

Postoji 7 stvari koje kradu životnu energiju:

1.Negativne misli i stres

2. Toksični ljudi

3. Nedostatak sna

4. Previše obaveza

5. Loša ishrana

6.Nedostatak fizičke aktivnosti

7. Nepraštanje i zameranje

Da li živite brzim tempom?

Kako se, po vašem mišljenju treba osloboditi ovih 7 "kradljivaca" životne energije?

Foto: Pixabay.com

Nekada sam živela brzim tempom, sada živim mirnijim životom. Volela bih, da bar ponekad, vratim brzi tempo života.

Samim vraćanjem u brzi tempo, urednije bih spavala, hranila se ( bar sada tako mislim ) zdravije.

Kada su u pitanju negativne misli... Ukoliko nešto radite i posvećeni ste tom radu, nemate vremena za negativne misli..pišem iz ličnog iskustva.

Toksičnih ljudi bih se brzo rešila, imala bih fizičku aktivnost.

Lako. Dobijem na lotu , kupim pusto ostrvo pa onda razmislim ispod palme na obali mora 😉

Evo ja odmaram, neću nigdje da idem i pade pola komšijinog drveta na moju stranu dvorišta.
Pala 3 mala rakuna, možda 3 sedmice stara tako da sam malo tužna. Sad sam ih umotala u ćebence u nekom kontejneru pa večeras stražarim i čekam njihovu mamu da ih pokupi.
Mene bi problem našao da se u mišiju rupu sakrijem a sve me dotiče kao da me od pjene sastavljalo.
Srećom imam taj škorpijski talenat da se podižem iz pepela a sad dokle, vidićemo. 😅

Pogledajte prilog 1699353
Neki ljudi su zadovoljni kada žive brzim tempom. Osećaju se dobro kada žive brzo, zadovoljni su svojim finansijskim stanjem, uspevaju i da se druže sa prijateljima i porodicom.

Ali, brzi tempo života ne odgovara svima. Ti ljudi često osećaju umor, iscrpljenost i gubitak motivacije, a ne znaju zašto se tako osećaju. Postoje mnoge stvari koje nesvesno utiču na našu životnu energiju, crpeći je svakodnevno.

2. Toksični ljudi

3. Nedostatak sna

4. Previše obaveza

5. Loša ishrana

Kako se, po vašem mišljenju treba osloboditi ovih 7 "kradljivaca" životne energije?

17 godina zivota na mediteranu mi je ostavilo duboke rane u delu zurenja oko bilo cega i za bilo sta. Morao sam da operisem zurenje i uspesno je odstranjeno. I sad mogu slobodno da se bavim drugim vrstama problema.

Ono što ne doživljavam kao bitno mi ne može krasti životnu energiju!
Više je do osobe. Ako polako, vjetropirasto prolazi kroz život i ne dopušta da je se dotiče bilo šta, što bi moglo da naruši životnu energiju, može se reči da zna da živi. Znati živjeti je mnogo važnije od mjesta i uslova života. Znam jedan broj ljudi koji naprave dobar život od malo stvari i para. S tim se obično rodiš, ali može se dosta toga nadograditi.
Znači, lagano, ne zadržavajući se, s osmjehom i širom otvorenih očiju koračati bez zadatih ciljeva, pa dokle stigneš.

Treba da opraštamo koliko možemo, i ne treba mnogo da se zameramo drugim ljudima.

Jer svaka svađa, zameranje, mnogo škodi i jednoj ali i drugoj strani.
Skoro sam oprostio nekom nesto.jede me to ne mogu da zaboravim.
jedino dobro u tim pricama je da se ne ponovi ista greska.
Svadje izbegavam.nema svrhe a gubi se energija bezveze.
Ne volim ni da se zameram drugima.iskuliram uglavnom.

Skoro sam oprostio nekom nesto.jede me to ne mogu da zaboravim.
jedino dobro u tim pricama je da se ne ponovi ista greska.
Svadje izbegavam.nema svrhe a gubi se energija bezveze.
Ne volim ni da se zameram drugima.iskuliram uglavnom.
Ti sada misliš da je to za pohvalu? Nije. Nije ni opraštanje uvijek dobro. Nešto se može oprostiti, nešto nikada.
Ne treba se zamjeriti bez velikog povoda, ali neki zaslužuju da nešto saznaju o sebi.
Najgora mi je neutralnost ili one fore ,,ja volim sve ljude,,! Ne volim sve. Nije ni prirodno da sve voliš, a ni moguće.

Ti sada misliš da je to za pohvalu? Nije. Nije ni opraštanje uvijek dobro. Nešto se može oprostiti, nešto nikada.
Ne treba se zamjeriti bez velikog povoda, ali neki zaslužuju da nešto saznaju o sebi.
Najgora mi je neutralnost ili one fore ,,ja volim sve ljude,,! Ne volim sve. Nije ni prirodno da sve voliš, a ni moguće.
nije znam.samo oprastanje mi je potrebno zbog unutrasnjeg mira.ne mogu da zaboravim ali mogu da oprostim da bih isao dalje.to me koci opterecuje uzima mi energiju.mrznja je opasna stvar.
Ne volim sve ljude.samo pojedince ostali su samo list na vetru.primetim ih i ne opterecujem se.

Pogledajte prilog 1699353

2. Toksični ljudi

3. Nedostatak sna

4. Previše obaveza

5. Loša ishrana

1. Алкохол
2. Отров
3. Седативи
4.Отказ
5.Гладовање
6.Нови пос'о преко кума Жоржа
7.Вјечна захвалност куму

Back