- Poruka
- 6.482
Мене можеш само да банујеш!
Шалим се... Не палим се ја на репутације, ни на цинкарење.
Овај твој пост је бољи од било какве репутације.
Ето и ја сам добио репутацију од тебе. Па хвала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мене можеш само да банујеш!
Шалим се... Не палим се ја на репутације, ни на цинкарење.
Овај твој пост је бољи од било какве репутације.
Имаш ли представу о појму "лична имовина"?
Pa si tako uveren da su moša i ta profesorka zajedno prevodili kapital?A pominjem da se zna da je moša prevodio kapital u Lepoglavi-ima i fotografija na šta ti kažeš da sam tvrdoglav i da si to stretao kod Lozničana...
Није он знао да је у Митровици био дозвљен мјешовити затвор.
To za razbojnike ne znači ništa.Ni tuđi život za komuniste ne znači ništa a tek imovina.
To za razbojnike ne znači ništa.Ni tuđi život za komuniste ne znači ništa a tek imovina.
Nepotreban sarkazam,i sam znas da je Kapital izucavan i na EF u Beogradu.Zasto ti je to toliko tesko da priznas?
Па то, ни туђи живот.
То је поента диктатуре и фашистичке и комунистичке инационалсоцијалистичке - да се индивидуална права подреде колективу. Да се од човјека тражи да и свој живот жртвује за добробит идеологије.... То је тај тоталитаризам у фашизму и комунизму.
Ха и у том контексту, такве свијести - за њих је национализација, конфискација итд....СПОРАДИЧНА...наравно да је спорадична (за њих) кад они хоће више од имовине.
Nepotreban sarkazam,i sam znas da je Kapital izucavan i na EF u Beogradu.Zasto ti je to toliko tesko da priznas?
Немам шта да признам. Изучаван је у оквиру Политичке Економије.
Али нико то и није читао - укључујући професоре - у најбољем случају су га прелистали. А они који су писали књиге за тај предмет само су се служили цитатима. О комунистима да и не говорим...Осим Кардеља. Бакарића и Моше и Коче Поповића никко није био ни способан да га прочита.
А професори који су писали књиге за политичку економију - настојали су да то све поједноставе и укључе само онај дио који су они сматрали да је интересантан за њихове тезе.
Немам шта да признам. Изучаван је у оквиру Политичке Економије.
Али нико то и није читао - укључујући професоре - у најбољем случају су га прелистали. А они који су писали књиге за тај предмет само су се служили цитатима. О комунистима да и не говорим...Осим Кардеља. Бакарића и Моше и Коче Поповића никко није био ни способан да га прочита.
А професори који су писали књиге за политичку економију - настојали су да то све поједноставе и укључе само онај дио који су они сматрали да је интересантан за њихове тезе.
Тито је по темпераменту такав да он онолику књижурину ни у сну није могао прочитати.
....jedino nije predvideo kako će komunisti da dele plate,tj.koliko će dati radnicima a koliko će oni da zgrljape...to je tim satanistima i dohakalo,bili su pohlepniji nego im mrski kapitalisti...
Rekoh ti da nije.Politicka je bila na prvoj i predavalo se iz knjige profesora Koraca a Kapital je bio poseban predmet na drugoj godini.
Toga nije bilo u moje vrijeme. Ne znam o kojem vremenu pises.
А, зашто ти избегаваш питања, питањима?
Pa bar ja na ovom PDF-u nisam izbegao ni jedno pitanje.
Докажи.
:mrgreen:Ма измишља, питао сам моју матору - Капитал Карла Маркса је био проучвана у оквиру других предмета ... никада није био такав назив предмета на ЕФ...
Ма измишља, питао сам моју матору - Капитал Карла Маркса је био проучвана у оквиру других предмета ... никада није био такав назив предмета на ЕФ...
Apsolutno relativno!
Ne, reci ce oni koji vole Srbe!
Da, reci ce oni koji mrze Srbe!
Po meni je svaka druga klasifikacija ovog u sustini prostog pitanja,
samo demagosko ideoloska politizacija jednog obicnog krivicnog djela,
koje kroz istoriju vrse pobjednici,
a idiotskih pobjednika u srpskoj istoriji nije bilo od partizana!!!:mrgreen:
Na smeru opste ekonomije na drugoj godini jeste.