6mjeseci.......uhhhhh:-):-)

Nedodirljiva88

Ističe se
Poruka
2.788
Sta bi ucinili da vam sutra kazu da vam je ostalo maximalno 6mjeseci zivota?Kako bi iskoristili tih par mjeseci,da li bi ucinili ono sto ste oduvjek htjeli(a do sada se niste usudili) ili bi pocinili samoubojstvo(da skratite sebi muke........pa kad ide citav zivot,nek' ide i tih 6mjeseci:-D )??????????????????

Nedodirljiva88:
Sta bi ucinili da vam sutra kazu da vam je ostalo maximalno 6mjeseci zivota?Kako bi iskoristili tih par mjeseci,da li bi ucinili ono sto ste oduvjek htjeli(a do sada se niste usudili) ili bi pocinili samoubojstvo(da skratite sebi muke........pa kad ide citav zivot,nek' ide i tih 6mjeseci:-D )??????????????????
de bas nadje 6 meseci.................pa ja se`tada vracam u Srbiju a ti mi vec zelis da umrem! :shock:

u sustini mozda me bih mogla da postignem neke stvari koje nisam ni do tada,jer da imam uslova nista ne bih propustila sto volim.Stvoriti uslove za kratko vreme je vec problem.Jedino mozda sto bi se promenilo bio bi odnos prema ljudima,bas bih govorila sve sto mislim i ne bih se mucila sa ljudima koji me smaraju.

Nedodirljiva88:

Sta bih uradio hmmmmmm ...... poyebao bih sve ribe koje nisam do sada :lol:

Nedodirljiva88:
nemoj ovako depresivne teme.

Nedodirljiva88:

nema shta bash je smijeshna tema ajmo se smijati

spiskala bih pare da jos malo vidim sveta,moje najvrednije bogatstvo - kompjutOr i internet bih prepisala jednom bratu koji to nema a ocajnicki zeli,sredila bih detalje oko kremacije i jela milku sa keksom i cokoladnu tortu svaki dan.

hm... govorila bih svima iskreno šta mislim i neke nesuglasice koje ne volim što postoje bih gledala da izgladim, rekla bih svojim najbližima koliko ih volim i koliko mi znače, jela bih šta i koliko hoću i kad hoću jer bi me naravno baš bilo briga za krvnu sliku, radila bih neuobičajene stvari, skakala bih padobranom,... ne želim da razmišljam o tome, zaista užasna tema kada se čovek udubi

Back