65 rođendan Severne Koreje

Oceni rođendansku koreografiju

• pet

• četiri

• tri

• dva

• jedan

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

SSSR_

Ističe se
Poruka
2.056
65 rođendan Severne Koreje!

Ko je raspoložen neka odgleda koreografiju ove anti-imperijalističke zemlje kojoj mogu samo da zavide.Postoji nešto što se zove ponos,a oni su kroz ovu paradu indirektno i poručili svim kapitalistima – MRZITE NAS BRE JOŠ VIŠE JER NAMA TO NE SMETA!

Jel neko može bolje?!
Srećan rođendan želi vam Socijalistička Srbija!

:worth: :worth: :worth:

Док гледам ово сетих се старих дана ..носталигија ваљда шта ли је друго!

Свака им част што не падају на колена према капиталистичком багром

dvoje su se tako smuvali :hahaha::hahaha: :mrgreen:

btw. valjda ce i njima jednog dana da svane i dozive da taj matori balvan ode pod zemlju i ogreje ih Sunce :ok:

Друг има најбољи аватар на крстарици:vatromet:

Хвала друже што си нам поставио ове линкове да можемо да уживамо и још једном Срећан рођендан земљи која не пада на колена.

To je drzava logor koja kompromituje ideju pravednog drustva.
Levicari sveta ne umeju da grade uspesno i pravedno drustvo.To rade preko diktatura ili preko nekih utopijskih modela koji ovih dana propadaju na Zapadu na nase oci.
Vec tri decenije ovoj problematici prilazim antidogmatski i nudim vise puteva radi ostvarenja konacnog cilja.Sve to i nije bas tako jednostavno ni teoretski ni prakticno,ali je ostvarljivo i odrzivo.
Treba procitati ono sto sam napisao i sto predlazem.
Kada bi Kuba,Severna Koreja,Kina,Rusija i ...primenile moje postavke o pravednom drustvu postale bi voljene od strane svojih naroda i isti nebi imali razloga da beze iz svojih zemalja.

Можете ви да пишете шта желите али једна тако мала држава може да пркоси свету и да води политику онако како њен народ жели.То је данас најчаснија држава на свету и пре него је коментаришете НА КОЛЕНА ,мада већ пузите ,али ипак НА КОЛЕНА пред силом и снагом малих људи.

jao koje su to emocije, koja je to zestina kada se brani cast velike severne koreje! ziveo veliki lider, zivela slobodna demokratska narodna republika koreja! dole kapitalisti i lazni komunisti! dole juzna koreje!

Слушај другарице људи су срећни и задовољни и имају право да живе у држави коју су сами направили.Северна Кореја је последње уточиште комуно- романтичара из свих оних земља које су идеале продали за вечеру.Поносим се што постоји једна таква мала држава која часно и поносно пркоси и не дозвољава да постане Америчка колонија.Поносим се својим храбрим друговима.

to nije drzava...to je konc. logor.........

nego yebes i taj narod kad ne moze da izvede neki svoj 5.oktobar tamo

Они се не продају за сто милиона ,неће бити петог Октобра .Они су понос и част и то се не може купити нити продатит.
Ми смо у конц логору а не они ,изгледа да то теби није јасно!

to nije drzava...to je konc. logor.........

nego yebes i taj narod kad ne moze da izvede neki svoj 5.oktobar tamo

odakle ti znas sta je tamo...sve sto i cuo o toj zemlji cuo si od zapadnih globalnih propagandnih servisa

a 5 oktobar amerikanci i cia tesko tamo mogu ponoviti a i bombardovanje nebi pomoglo..koliko vidim na ovim snimcima vojne parade imaju ruske sisteme pvo s-300.....pukli su ameri i njihove marionete

kao sto rece onaj Hrvoje gore mi smo za Severnu Koreju Svajcarska j.b.t

citao sam pre god dana na net-u svedocenja ljudi koji su uspeli da pobegnu iz tog pakla i nekih lekara koji su bili tamo kako zive i kako ih vlast tretira...tamo je zakonom zaranjen net,satelitski kanali,tv kosta ko kod nas novi automobil,imaju siroke bulevare jako malo automobila...medicina je toliko razvijena da umiru od najobicnijih bolesti a pritom nemaju ni da jednu nista.Mislim da '90 i neke umrelo jako puno ljudi tamo od gladi pa im je Kina slala brasno:roll:

Back