...
Evo, na Dan Drzavnosti veterani 63. Padobranske su uz stidente !
@Тихи meni se cini da je Srpska MAGA tj MASA pokret uz studente !
Samo je jos pitanje ko je nas srpski QAnon...mozda
@Straks92
...
Svi su uz studente, ali da se nista puno ne menja...to je caka...
Ali bas svi su uz studente uz taj uslov....a da se nadju dobrovoljci za zatvor i zadovoljenje rulje , nekih 5,6,7,8u,9 komada i kraj...a da se nista ne menja...
E sad , sta bi studenti , ne znam, sigurno nisu jednog misljenja....
A da rade ozbiljno to mogu kao i u moje vreme, 10 njih i to je to ..
U moje vreme se cak i znalo kojih 10 , tj iako nisu svih 10 uocljivi , formira se tajna mreza.....vise iz postovanja, a uspeh i zvanicno je totalno druga prica..
Npr ja sam imao pristup svuda, rektorat, studentske sve organizacije, uzi krug, mogao sam i na prasetinu , nisam, to me nije interesovalo , a iskreno nisam bio sit, ali me nije interesovalo....a dobijao sam sve informacije od razlicitih ljudi, taman ti svaka trojka koja se ne poznaje, tacno otkrije sve kako stoje stvari..
I onda znas mnogo toga sto ostali nemaju pojma...tako da istorija izgleda sasvim drugacije od zvanicne...bilo iz studentskog, ratnog, komercijalnog slobinog , ili rovovskog ugla....
Kad se ovde krene o tome kako se vodio rat od 90 do 95 , ne kazem da nije istina sta se dogadjalo ali tumacenja, i zakljucci , uuuuu to se omasuje nekad totalno...
Ali sta da kazes coveku koji je 4 godine cucao u rovu , jos u vodi ili blatu...
To mozes uzivo da mu kazes, pa i tad moras da omeksas...ja sam burzeru koji je teski borac morao da kazem neke stvari , da mu otvorim oci , iako sam malo zakasnio , vec su ga bili pretukli , patriote se uvek pretuku , jer nisu skroz ni uz jednu politicku grupaciju , kad tad ce se sukobiti sa muljanjem...
I onda zamalo da me zamrzi , nije pomoglo ni to sto sam mlad a imam pristup preko poznanika i preko vestina u nesto sto on nema pristup...
Studenti nemaju na koga da se oslone, ja sam nepoznat , a i da sam im poznat, nisam vidljiv, neko ko ja ne bi vrdao , a da ima jasnu viziju kako sve da odradi , ali i to jasno je prepuno zamki , kazem klecke su svuda , i to oni koji vam se cine najposteniji ce poceti da postavljaju klecke , ako misle da mogu da se nekako ovajde...
Zato je najveca vrednost studenata kupovanje vremena da se formiraju veze, pokreti..bilo narodni , bilo esnafi , bilo studentski...
Ne zaboravite ko ste...
Skloni racunicama, oportunizmu , i navikli na prioritetne prolaze......to ostaje u vama do kraja zivota.....
Klinci su navikli da igraju igrice koje su placene...a to znaci da su navikli na korupciju , to da neki igrac odjednom ima 3 necega sto oni mogu da imaju 1....
Tako da su servilni prema korupciji....navikli na to placeno povlasceno statusno prolazenje IGRE GAME, ZIVOTA....