60-godišnja žena se kvalifikovala za takmičenje za mis Argentine zahvaljujući šokantno mladalačkom izgledu

Svaka joj cast kada ovako izgleda u tim godinama (ako nije falsifikovala krstenicu).

Zašto bi neko falsifikovao krštenicu da bi bio stariji, mislim ako to neko već radi radiće da bi bio tj. ispao mladji a ne stariji.

Inače možda ne bi bila loša ideja da ja to probam, da stavim da sam rodjen jedno 10-15 godina kasnije, jer realno ni po izgledu, ni po ponašanju, ni po načinu života i doslovno ni po čemu nemam veze sa svojim godištem tj. godinama koje imam, ono matematički tj. formalno sam možda u kasnim 30-im ali realno sam negde još u ranim 20-im ili u najboljem slučaju negde srednjim 20-im, eto ja sam živ dokaz da su godina samo brojka i nekakav iluzorni pojam i koliko mogu da nemaju zaista nikakvog uporišta u realnosti.
 
Alehandra Marisa Rodrigez, 60-godišnja pravnica i novinarka iz Buenos Ajresa, nedavno je osvojila titulu mis Buenos Ajresa i kvalifikovala se za izbor lepote za mis Argentine.

Krajem prošle godine, takmičenje za mis Univerzuma postalo je inkluzivnije ukidanjem starosne granice koja je primenjivana od 1958. Počev od ove godine, takmičenje više nije ograničeno na žene između 18 i 28 godina. pravila samo pominju da takmičari moraju biti punoletni da bi učestvovali, što je otvorilo vrata za mnoge zrelije nade, uključujući 60-godišnju ženu zapanjujuće mladolikog izgleda iz Buenos Ajresa, Argentina.

Alehandra Marisa Rodrigez je nedavno postala viralna na latino društvenim mrežama nakon što je osvojila titulu Mis Buenos Ajresa uprkos tome što se takmičila sa desetinama mnogo mlađih žena.

Pogledajte prilog 1537451
a di ti je ta od 6 banki ?
 
Ljudi takvih žena imate i kod nas, u pedesetima izgledaju baš mladoliko.. nije ovo nikakvo čudo, malo šminke... A telo je sa 60 kao i u 40 nema tu razlike. Samo je lice i vrat potencijalni problem
Pa ne baš. Sa 60 se već primetno vidi. Ogromna je razlika između 50 i 60. Ovde govorim p ženama koje održavaju telo.
 
Stvarno žena fantastično izgleda, ne samo za svoje godine nego uopšte.

1714232236747.png
 

Back
Top