Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
apotekarkin_muz:Kao prvo za oplodnju ti je dovoljan samo jedan spermić, a ne milion. Ne moraš čak ni da svršiš, pa da partnerka ostane u drugom stanju
savremen muskarac ne ulazi nikad u akciju bez kondoma.angeles:.
Ubuduce, pamet u gornju, kondom na donju i nema da te boli glava...
Znao sam da ce neko da se uhvati za to!!! Prvo, to sam postavio pitanje umesto mog druga, kome se to desilo, jer me je mrzelo da pisem, imam druga koji je spavao...jer cete ovako da odgovorite lakse, da ne bude, sto se ti brines za druga i tako dalje, a inace sam stvarno KLON, jer sam registrovan i pod drugim nikom ali ovaj mi sluzi za zayebanciju i skakljiva pitanja, a onaj prvi je kulturan!! To je to, a devojcica nije ni jutros dobila AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :xanah:klon član
Pon, 02. avgust 2004 15:25 crvene tackice na alatu
Odgovorite sa citatom
pre 10 ak dana sam spavao sa 2 zenske, bez kondoma, i sad imam neke crvene tackice koje me svrbe, sta da radim, jel pomaze nystatin???
:shock: :shock: :shock:
kako izgleda ti imas srece sto dosad nije neka zatrudnela pored tebe, ccc...
Nemam para, ni za test, ni za kondome....apotekarka:A što ne kupite test u apoteci?
Volite dramu koja traje?![]()
klon:Nemam para, ni za test, ni za kondome....apotekarka:A što ne kupite test u apoteci?
Volite dramu koja traje?![]()
hehe, salim se, ocemo danas, pa ce sutra ujutru da vidimo, ali polagano ali sigurno ludim!!!
Evo mene da napravim zbrku vecu nego sto jeste...klon:Znao sam da ce neko da se uhvati za to!!! Prvo, to sam postavio pitanje umesto mog druga, kome se to desilo, jer me je mrzelo da pisem, imam druga koji je spavao...jer cete ovako da odgovorite lakse, da ne bude, sto se ti brines za druga i tako dalje, a inace sam stvarno KLON, jer sam registrovan i pod drugim nikom ali ovaj mi sluzi za zayebanciju i skakljiva pitanja, a onaj prvi je kulturan!! To je to, a devojcica nije ni jutros dobila AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :xanah:klon član
Odgovorite sa citatom
pre 10 ak dana sam spavao sa 2 zenske, bez kondoma, i sad imam neke crvene tackice koje me svrbe, sta da radim, jel pomaze nystatin???
kako izgleda ti imas srece sto dosad nije neka zatrudnela pored tebe, ccc...![]()
ariela:Evo mene da napravim zbrku vecu nego sto jeste...klon:Znao sam da ce neko da se uhvati za to!!! Prvo, to sam postavio pitanje umesto mog druga, kome se to desilo, jer me je mrzelo da pisem, imam druga koji je spavao...jer cete ovako da odgovorite lakse, da ne bude, sto se ti brines za druga i tako dalje, a inace sam stvarno KLON, jer sam registrovan i pod drugim nikom ali ovaj mi sluzi za zayebanciju i skakljiva pitanja, a onaj prvi je kulturan!! To je to, a devojcica nije ni jutros dobila AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa :x :xanah:klon član
Odgovorite sa citatom
kako izgleda ti imas srece sto dosad nije neka zatrudnela pored tebe, ccc...![]()
Ajd cuti bre klone i postani tata to uopste nije lose...deca su stvarno veliko bogatstvo...i ko je sad od vas dvoje hteo da se j... a da mu ne udje...
klon:PICE ZA KAFANU!!!!!![]()
DOOOOOBIIIIILIIIII SMOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!![]()
NECU BITI TATA!!!![]()
![]()
![]()
![]()